.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Sega moje6 edistveno da si vzeme6 pouka i pove4e da ne pravi6 takiva prostotii!!!! nikoi normalen 4ovek ne bi dopasnal nepoznati v ka6tata si ,kamo li ako si sam~~ momi4e kaji na va6te malko da te stegnat!~

Че аз и тия от топлофикация не пускам в къщи, какво остава за някакви ненормалници, които виждам за първи път?! И вратата не се държи разчекната, както вече си се сетила. Отваряш, отговаряш на бързо и заключваш. Ама то вече като е станало няма какво да ти се говори...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Дооста глупаво да пускаш непознати в апартамента ти...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не ги пускай във вас!

abe e takiva mi daite da idvat vuv nas da vidite kakvo 6e ima 6te gi biq s boxa dokat ne po4nat da se molqt da si hodqt i 6e gi oburna nadolu s glavata da izpada vsi4ko det sa vzeli napravo 6te im oburna mutrite 6te snimam i posle 6te vi pra6tam videokaseti

И като стана дума виждам ,че темичката ми пак е активна да зема аз да си кажа.Неска наще заминаха на Селу и някви странни хора ми са обаждат и ми викат "Ало Гинка??" и аз викам "Няааме Гинка!".После пак същия глас ми звънят и ма питат "Алоу мама и тати в къщи ли са?" и аз са досетих щото съм чувала ,че тея дето обират преди това звънят ои телефоните да видят има ли някой у вас и им казах "Да тука са и ако продължите да са обаждате ще ви намерят и ша ви ебат мамата мангалска!" и после пак същия глас "Ало Гинка?" и аз тогава си направих любимия трик когато търсят някой и напраят грешка после аз се представям за него и се спуквам от смях на бабешките простотиий накрая им удрям една псувня и така...напрайх са на Гинка ама то нямало такава и оня сами са издадоха и казаха "Какво се прайш на Гинка като то няма такава".Тогава се сетих колко хубаво им казах ,че наще са си у дома туко зели да ме оберат.Тая вечер съм сама и незнам как ще спя многу ме е страх ама няма как....
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Guest
    leleee abe momi4e, ti da ne si na 11 godini? kak 6e puska6 nqkoi u vas???? i kvo go pi6e6 tova vuv foruma,ami ako nqkoi ot foruma iska da te obere? da ne misli6 4e tuk vlizat samo teen4eta, ima gi vsqkakvi nenormalnici... vnimavai

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    имената сигурно ви ги пише на пощенската кутия...
    ole da verno to i na vratat gi pi6e male kak mojah da se fana na teq skapanqci.to za tui si ima 6pionki de....
    mnogo si naivna devoiko
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    Dreamland
    Хей , дИАМАНТ , извинявам се много , но по това което чета ... май нямаш грам акъл в главата ... Как ще пускаш някви фльорци дето не познаваш у вас ?! Като нахълтат учетиво молиш да се махнат , ако ли не заплашваш че ще се обадиш на полиция , ако не се махнат - набарваш най масивния предмет който видиш ... иии ... бой!
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    ВИНАГИ поглеждай през шпионката, когато някой ти звънне на вратата и си сама.Ако е човек, който не си виждала преди, бъди особено внимателна.Да,има малка вероятност да са стари познати на майка ти и баща ти,които ти не познаваш, но и така да е,винаги трябва да си имаш едно на ум и да не държиш вратата отворена.Също трябва да си нащрек и да можеш да се защитиш.Те са ровичкали у вас,за Бога,трябваше да ги изпъдиш!Както казаха другите,вземаш някакъв тежък предмет и ги заплашваш,за да излязат!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ami.....da pomislim........koe moje da e nai logi4noto obqsnenie........a!sled 2 4asa mislene se setih!Obirdjiiki!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

fake
    Guest
    баси манията, що на мен не ми се случи нещо такова, после те ще ходят в полицията да се оплакват от мен, не аз от тях бассси, ф тоя мой град нищо интересно не се случва...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    курвиииииииии курвиии..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Да ми дойдат на мене така у нас, няма да излезнат живи, е освен ако не са тежко въоръжени де. Винаги съм искал да размажа на някой фейса с приклада на пушката ми...

Mace i men sa me pitali taka i znae6 li kakvo sym im kazvala : Da, tati to4i nojovete, a mama mie kryvta v banqta i direk6yn si zatvarqm i zakliu4vam!
    Be happy,that's my secret

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Impulse
    Mace i men sa me pitali taka i znae6 li kakvo sym im kazvala : Da, tati to4i nojovete, a mama mie kryvta v banqta i direk6yn si zatvarqm i zakliu4vam!
    hahhahhahhah hitroooo mnooooooooooooogo hitrooo
    a ina4e po temata horata sa izmislili 6pionki i te se izpolzvat
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Impulse
    Ъхъхъхъхъх тва е якооооу.
    Иначе аз добре съм се уредила-със съседите сме сложили желязна решетка и дори някой да ми звъни и да отключа-той е на 2 метра от мен Освен ако съседа не го е пуснал между железарията и наще врати,ама той да не е толкова тъп .Иначе,ако ме питат-ми да,татко спи,елате по-късно. И им тегля една майна.Аз нищо живо не пускам у нас ако я няма майка ми.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Re: Ei takviz mi ide da gi pretrepq !!!!!!!!!!!!

абе ти нормална ли си бе момиче?как ше ги пуснеш у вас ве?абе ти не си добре ве?
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си