- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ei takviz mi ide da gi pretrepq !!!!!!!!!!!!
Sega moje6 edistveno da si vzeme6 pouka i pove4e da ne pravi6 takiva prostotii!!!! nikoi normalen 4ovek ne bi dopasnal nepoznati v ka6tata si ,kamo li ako si sam~~ momi4e kaji na va6te malko da te stegnat!~
Дооста глупаво да пускаш непознати в апартамента ти...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
abe e takiva mi daite da idvat vuv nas da vidite kakvo 6e ima 6te gi biq s boxa dokat ne po4nat da se molqt da si hodqt i 6e gi oburna nadolu s glavata da izpada vsi4ko det sa vzeli![]()
![]()
napravo 6te im oburna mutrite 6te snimam i posle 6te vi pra6tam videokaseti
![]()
И като стана дума виждам ,че темичката ми пак е активна да зема аз да си кажа.Неска наще заминаха на Селу и някви странни хора ми са обаждат и ми викат "Ало Гинка??" и аз викам "Няааме Гинка!".После пак същия глас ми звънят и ма питат "Алоу мама и тати в къщи ли са?" и аз са досетих щото съм чувала ,че тея дето обират преди това звънят ои телефоните да видят има ли някой у вас и им казах "Да тука са и ако продължите да са обаждате ще ви намерят и ша ви ебат мамата мангалска!" и после пак същия глас "Ало Гинка?" и аз тогава си направих любимия трик когато търсят някой и напраят грешка после аз се представям за него и се спуквам от смях на бабешките простотиий накрая им удрям една псувня и така...напрайх са на Гинка ама то нямало такава и оня сами са издадоха и казаха "Какво се прайш на Гинка като то няма такава".Тогава се сетих колко хубаво им казах ,че наще са си у дома туко зели да ме оберат.Тая вечер съм сама и незнам как ще спя многу ме е страх ама няма как....
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
leleee abe momi4e, ti da ne si na 11 godini? kak 6e puska6 nqkoi u vas???? i kvo go pi6e6 tova vuv foruma,ami ako nqkoi ot foruma iska da te obere? da ne misli6 4e tuk vlizat samo teen4eta, ima gi vsqkakvi nenormalnici... vnimavai
Първоначално написано от guAMaHT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo si naivna devoiko
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Хей , дИАМАНТ , извинявам се много , но по това което чета ... май нямаш грам акъл в главата ... Как ще пускаш някви фльорци дето не познаваш у вас ?! Като нахълтат учетиво молиш да се махнат , ако ли не заплашваш че ще се обадиш на полиция , ако не се махнат - набарваш най масивния предмет който видиш ... иии ... бой!![]()
![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ВИНАГИ поглеждай през шпионката, когато някой ти звънне на вратата и си сама.Ако е човек, който не си виждала преди, бъди особено внимателна.Да,има малка вероятност да са стари познати на майка ти и баща ти,които ти не познаваш, но и така да е,винаги трябва да си имаш едно на ум и да не държиш вратата отворена.Също трябва да си нащрек и да можеш да се защитиш.Те са ровичкали у вас,за Бога,трябваше да ги изпъдиш!Както казаха другите,вземаш някакъв тежък предмет и ги заплашваш,за да излязат!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami.....da pomislim........koe moje da e nai logi4noto obqsnenie........a!sled 2 4asa mislene se setih!Obirdjiiki!![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
![]()
![]()
баси манията, що на мен не ми се случи нещо такова, после те ще ходят в полицията да се оплакват от мен, не аз от тях
бассси, ф тоя мой град нищо интересно не се случва...
курвиииииииии курвиии..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Да ми дойдат на мене така у нас, няма да излезнат живи, е освен ако не са тежко въоръжени де.Винаги съм искал да размажа на някой фейса с приклада на пушката ми...
![]()
Mace i men sa me pitali taka i znae6 li kakvo sym im kazvala : Da, tati to4i nojovete, a mama mie kryvta v banqta i direk6yn si zatvarqm i zakliu4vam!
Be happy,that's my secret
hahhahhahhah hitroooo mnooooooooooooogo hitroooПървоначално написано от Impulse
![]()
![]()
a ina4e po temata horata sa izmislili 6pionki i te se izpolzvat![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ъхъхъхъхъх тва е якооооу.Първоначално написано от Impulse
Иначе аз добре съм се уредила-със съседите сме сложили желязна решетка и дори някой да ми звъни и да отключа-той е на 2 метра от менОсвен ако съседа не го е пуснал между железарията и наще врати,ама той да не е толкова тъп
.Иначе,ако ме питат-ми да,татко спи,елате по-късно.
И им тегля една майна.Аз нищо живо не пускам у нас ако я няма майка ми.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
абе ти нормална ли си бе момиче?как ше ги пуснеш у вас ве?абе ти не си добре ве?
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!