.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Хващала съм , прибирах се един следобед (преди няколко години става това) и минавам м/у едни блокове за по-кратко.Там, "скрити" до един гараж гледам 3-4 лапета, 3-4 клас, извадили си (цензура) и се мъчат да лъскат.Спирам се и слушам как охкат и пъшкат фалшиво и по едно време едното извика радостно "Май ми стана по-твърд!" и аз се разсмях с глас... тогава ме видяха, че минавам и започнаха да викат "Ей маце, ела да ти покажа какво е мъж!" ...
    Това , което извика тръгвна към мене с извадена "пишчица" и продължи да ми се кани докато не подминах ...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от nimfata
    Хващала съм , прибирах се един следобед (преди няколко години става това) и минавам м/у едни блокове за по-кратко.Там, "скрити" до един гараж гледам 3-4 лапета, 3-4 клас, извадили си (цензура) и се мъчат да лъскат.Спирам се и слушам как охкат и пъшкат фалшиво и по едно време едното извика радостно "Май ми стана по-твърд!" и аз се разсмях с глас... тогава ме видяха, че минавам и започнаха да викат "Ей маце, ела да ти покажа какво е мъж!" ...
    Това , което извика тръгвна към мене с извадена "пишчица" и продължи да ми се кани докато не подминах ...

АХХУАЪЬхуъаЬУХЪьАхуъьахуъ ЬАУХЪаЬУХЪаьухъа АААААААААААААА НЕ НЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    mi da....ama be6e mn gadno(vapreki 4e posle razkazah na si4ki moi priteli ) mi na4i na nqkva ekskurziq bqhme,ne pomnq kade,i imahme trima tupaci ot klasa,ama super sduhani,nito pieha,nito po jeni hodeha,nito muzika slu6aha,be ujas,pulna tragediq,i te bqha v sasednata staq,i az se ka4vam do moita staq,oba4e oburkah staite i nahluh v tqhnata,a tam slednata gledka:trimata sednali na edno leglo i seki hvanal drugiq za k**a i luskat pi4ovete...abe be6e dosta gadno,ma kvo da se prai,kato nqma jeni za tqh
    ааааааааааааааааааааааааа аааааа още по-не ХАХАХаХаьХУЪхуъаьхъауЬхуъ аЬхуъаЬхуъьахуъаЬУЪ NO COMMENT

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxax lelle teq pred mene cepqt mn-koravo
    ta az mn pyti mi se e sluchvalo,min god kaji rechi vseki den ,nie tam bqhme po cql den na school,pyrva smqna i posle zanimalnq i chas i neshto pochivka m/u dvete i morskata e na 5 min ot school :P i bie zvyneca az s oshte 4 5 frendki,ama te qko razdyrpani,nqkvi skeityrki takiva otivame da si kupim piene i cigari i zaminavame nadolu;namirame si nqkoq po zablyskana peika navytre v morskata da ne ni zqpat horata,shtoto ni smqtaha za narkomani i si sqdame i taka vseki den stoim,lafim piim i zqpame po nqkoi det lyska qko,i ednata mi frendka ma tqgolqmo lice,vika ai dneska nqma gi pydq i si stoi pushi,ama po edno vreme vika"a tui ni sy tyrpi" i kat go pochna"awe ei chekiboeec gaden,maika ti shte eba,mahai se we idiot,shte vikna kukite,shti potrosha kokalite",onq kat hukna da bqga sas sybuti pantaloni,nie ostanalite se hilim se previvame :P

edno dr,ama tva e malko po-zloveshto,tva se e sluchvalo na edna frendka,az mn se uplashih za neq ,edna sutrin da idva tq na school,ama tui kam 7 i za po-prqko minava prez edna JP liniq i gleda nqkav na kam 50 nabiva qko....lelel tq se stresirala,pak i tam v 7 sutrinta nqmalo nikoi i tq ujasT....i huu,che nqkvi momicheta to tam ni e stadiona,bqgali za trenirovka i tq se pouspokoila i minala ....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nimfata
    О, Боже ! ТИя па за мъже се имат ахаАХхаХАхаХАхаХахаХАхаХа хАХахаХАхаХАхаХАхаХахаХАх аХАхаАХ

шшшшш
    Guest

шшшш

хахххаххаха не

Повече от фен
    ...

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми веднъж един луд го видях бях с една приятелка и се разхождахме беше отвратително

mi az sm hva6tala brat mi ... koito e 3 klas ... i poneje legloto ni e na 2 etaja i toi kato e malak i si misli 4e az ne razbiram ni6to.. i mn pati sm mu kazvala da prestane 6toto ebati ne sm dlajna da tarpa tiq raboti .. a da ne govora 4e nqkolko pati( koito zapo4vat da stavat pove4e ot nqkolko pati) 4uvam na6te da se ........ ujasno e (((( ne iskam da kazvam kolko mi e bilo kofti .. tva e tolko gadno da 4ue6 va6te nqmam dumi

Повече от фен Аватара на Buttk0
    shto pa mislish che e bil lud ? moje da e perkal delfina kat wi e widql
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    shto pa mislish che e bil lud ? moje da e perkal delfina kat wi e widql
    може може

Повече от фен
    ne

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    еее и аз съм виждала ама нямам такива интересни историики като вашите...просто съм виждала някви чекиджии си скрили главата зад едно дърво и си мислят че инструментите не им се виждат..

Фен
    Град
    Варна
    bratov4edka mi predi 3 godini bqhme na selo v edno golqmo leglo i tq si misli che spa,a az sashtnost zqpam film ama odealoto pokrilo pochti o4ite mi i tq po4va da ohka po edno vreme ..

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Uffff.....Ujas kolko sam vijdala v parka!!!Se6tam sa za edna slu4kapak v parka.Minavame nie s edna frendka prez edna zabutana pate4ka(Tova stava prez denq)za da si zapali cigarata i varvim si nie i gledame nqkaf dqdo s razkop4an cip i "extrite" mu visqt... ..i na vsi4koto otgore ni zagovori ...kaza ne6to oba4e nie tolkova gramoglasno se smqhme,4e ni6to ne se 4y i si prodaljihme taka po pate4kata Pak kolko pati sam fa6tala bratov4edka si v banqta,v legloto,na hamaka....bez da sa krii ma i tq stranen 4ovek
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Бяхме 4 приятелки,разкарвахме се из парка и седнахме на една скамейка.Едната скочи и заяви,че си отива.Другата в един момент и тя скочи подир нея и третата след тях.Аз си седя на пейката и викам след тях "оууу шшшууу де отивате ма,стойте тука..",а последната ми се провиква от далече "Погледни назад"...Ко да гледам,един на няколко метра зад нас в храсталаците се зачепил и яко лъска бастуна.На всичкото отгоре се хилеше нагло и си показваше езика .Бегом след другите и чак след няколко години посетих отново парка.
    Преди работих на едно място и карах нощни смени(нет зала).Беше зимата и имаше мъгла някаква.Абе гледам аз през стъклата нещо лъсна бяло,ама не мога да разбера.Пак поглеждам,ама нали мъгла има и немога да скивам.На третия път вече видях-беше един,май алкохолик го раздаваше,а сина му редовно идваше да играе в залата.Направо си изкарах акъла и докато викна на момчетата да дойдат,оня избяга.Те не ми повярваха,обаче на третия път момчето дето ме пазеше и той го видя и му хвърли един бой и най-накрая оня спря!!!
    Виждала съм на кръчма една как правеше свирки на гаджето си леко приведена под масата.Мн гнусно,а онзи и натискаше главата постоянно на долу и оная няма как-ще .
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxax lelle teq pred mene cepqt mn-koravo
    ta az mn pyti mi se e sluchvalo,min god kaji rechi vseki den ,nie tam bqhme po cql den na school,pyrva smqna i posle zanimalnq i chas i neshto pochivka m/u dvete i morskata e na 5 min ot school :P i bie zvyneca az s oshte 4 5 frendki,ama te qko razdyrpani,nqkvi skeityrki takiva otivame da si kupim piene i cigari i zaminavame nadolu;namirame si nqkoq po zablyskana peika navytre v morskata da ne ni zqpat horata,shtoto ni smqtaha za narkomani i si sqdame i taka vseki den stoim,lafim piim i zqpame po nqkoi det lyska qko,i ednata mi frendka ma tqgolqmo lice,vika ai dneska nqma gi pydq i si stoi pushi,ama po edno vreme vika"a tui ni sy tyrpi" i kat go pochna"awe ei chekiboeec gaden,maika ti shte e**,mahai se we idiot,shte vikna kukite,shti potrosha kokalite",onq kat hukna da bqga sas sybuti pantaloni,nie ostanalite se hilim se previvame :P
    Кажете ми, че сънувам!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

И на мен ми се ще да сънувам...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на quench
    на "жадните морски мадами" често им се случват такивизи неща...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    еее и аз съм виждала ама нямам такива интересни историики като вашите...просто съм виждала някви чекиджии си скрили главата зад едно дърво и си мислят че инструментите не им се виждат..
    Hahaha,ama vie gledate natam,a!!!Az ne sum vijdal i po-dobre,6toto sym kibritliq i moje nqkoi da ostane bez patka!Ina4e po kuponi kak se pliu6tqt sum 4uval i vednuj vijdal!Vlizam az,to tumno,pravq se 4e ni6to ne vijdam,svtvam lampata i vijdam ujasenite fizionomii na mom4eto i mackata i kazah ne6to ot roda na ouups,izvinete,zagasih,izlqzoh i te si produljiha!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии виждала съм някакви ненормалници в морската.. виждала съм и приятелите ми когато някой път си пийнат и започнат да се лигавят това преди естествено , като бяхме по малки
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

To6ooooo
    Guest

ffffff

v parka gi ima sekvi ludi....

Фен
    Град
    На далече
    То мойто не е точно за чикий. Значи чакам си аз един приятел на часовника в Плевен и бе как да ви кажа един площад голям много, и аз си го чакам да ходим на фитнес. Той идва и ние тръгваме и какво да видя една жена ма стара братче много . Какво да видя тя зад едно малко борче и тя като си свалила гащите да сере, и като видях оня женски полов орган, ма то оживено и постоянно минават хора. Снимах я с гсм-а и абе по грозна вагина не съм виждал, и той като вика "аре бе върви к'во я глеаш тая гнусна е стиа" направо се пръснахме да се хилим. Да сере на такова обществено място . Много противно беше .

Nike_Tyson
    Guest

:)

i pri men se e slu4valo zna4i edna ve4er se priviram i kvo da vidq baba i vnu4ka qvno bqha smyknali si ga6tite i pikaqt pred edni blokove ama to vsi4ko se vijda super smqh

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

Re: ffffff

Цитирай Първоначално написано от To6ooooo
    v parka gi ima sekvi ludi....
    да.... Ама е много гадно да се обърнеш и да видиш, че дядката на отсрещната пейка, около 65 годишен, лъска гледайки те теб и като вижда, че съм го забелязала, да почне още по-усилено.... Бях щести клас, ебаси... И то с този ми се случи 3 пъти тази ситуация. Още няколко такива случки онова лято ми се отразяват и до днес на психиката.
    А същото нещо в тролея... беше още по-брутално. А тоя дядка си носеше и една кофа пълна с вода и натрошен хляб... уж нормален изглеждаше в началото...

az kakvo da kaja ...
    tfa be6e predi okolo polovin godina i biv6iq mi priqtel mi dava kliu4ovete ot apartamenta da otnesa ne6to za qdene na brat mu (4-ti klas) poneje be6e bolen malkiq i otvaram si az vratata vlizam i 4uvam nqkakvi stranni zvuci otvaram vratata na hola i gledam malkoto lyska bastuna pred kompa i nai ujasqva6toto be6e 4e gleda6e moi snimki brat mu kato razbra go spuka ot boi za koeto mi be6e malko gadno ...
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове