- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kam momi4etata : pravili li ste go ,dokato ste v cikal?
Ами аз не съм го правила по време на менструация и не мисля да го правя,много 6те ми е некомфортно,пък предолагам 4е и на приятеля му няма да му е приятно.
Една приятелка го прави при всяка менструация,ама тя не се спира,приятеля и изоб6то не го бърка.![]()
ВЪПРОС НА ЛИ4ЕН ИЗБОР АЗ НЕ БИХ ПРОБВАЛА!!!
xaxaxa purvoto koeto e,4e mojesh da zabremeneesh i plus tva ne e tolkova gnusno kolkoto predpolagash !!!!!Men li4no ne mi pre4i da pravq sex dokato sum v cikal daje ne si spomnqm ot 1 godina na sam da sum propuskala da pravq sex po vreme na menzisa!Първоначално написано от Анонимко
![]()
zna4i imame hora za , i takiva protiv ideqta![]()
az mislq, 4e trqbva da se opita i vseki da re6i ..
и аз така,даже ми беше дошла идеята да ме е** с тампон,само че вкара тампона много на вътре та после докато го извадимПървоначално написано от Chiana
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ти си идиот.Първоначално написано от ninsy
Да,и аз доста пъти.. и винаги го питам добре де не те ли е гнус... на мен ми става малко гадно за него...но пък той е инициятора... и си го правим чат-пат.Първоначално написано от Chiana
mi ti si nekva izvratena.. a kogato go pravish kogato si v cikul procenta da zabremeneesh e tolkova kolkoto kogato si s prezervativ..toest 1/2% i za da zabremeneesh shte si ebati karukaПървоначално написано от {{{P}}}
![]()
![]()