.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Moderated: В сериозните училища веднага ли почва да се учи?

zdr.iskam da popitam dali kato te sa prieli v seriozno u4ili6te na 15.09 vednaga li zapo4va da se u4i? ili e kato po zatantenite u4ili6ta--parvata sedmica hi life??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Не.
    Та нали сте зайци - училището е ново, съучениците, учителите...
    Първия ден се уговаряте за следващия - къде и в колко часа. Втория се опознавате. Третия - учителите ви казват учебниците, които трябва да си вземете и в следващите няколко дни правите лек преговор с елементи на опознаване.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    аз бях в езикова гимназия, която се счита за елитна, и първия ден се запознавахме и играхме игрички, от втория ден обаче падна адското учене. затрупаха ни с имената на над 100 държави +разни други думички на английски и имахме остатъка от деня да ги научим.

аз като бях заек беше мн яко ... в началото си развявах гащите и някои други неща ( началото = първата седмица ) .... ама послеее...ама послееееееее... яко учене е, ти пак можеш да си развяваш гащите или както казваш "hi life" ама няма да изкараш и първата година...

Guest
    parviq den-ne se u4i,ama vtoriq......vliza6 v desetiq krag na ada,napravo te vkarvat v matricata,ama se kalqva6.......

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Moderated: В сериозните училища веднага ли почва да се у

Цитирай Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}
    zdr.iskam da popitam dali kato te sa prieli v seriozno u4ili6te na 15.09 vednaga li zapo4va da se u4i? ili e kato po zatantenite u4ili6ta--parvata sedmica hi life??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Зависи, както от самото даскало, така и от преподавателите.
    Според мен, първата седмица едва ли ще учите кой знае колко. Все пак ще трябва да ви въведат в някои нови, за вас, предмети.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хаха една седмица бе Друг път. На 15ти се опознавате, представят се дасалите, казват учебници ако някой още не ги знае и така. От 16 нататък се учи, ама се учи яко. Думи, думи, граматика, още думи... поне в подготвителните е така Според вас ако имахме поне 1 седмица да се развяваме, защо първите ми отсъствия са още на 17.09

Ама вие май не сте случили на училище...
    Аз като бях 8ми клас първата седмица уж 6 часа имахме, ама те намалени, ние още неориантирани, така че класната ни държеше по 15мин. в час, след това ни пускаше на м/учасие и всеки се връщаше, когато си поиска. А в час писахме азбуката, която мисля всеки знае. Както и думички от сорта на "cat", "dog", "house" и т.н. Е, правехме и едно входно ниво, за да види г-жата на какво ниво сме и така...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ех...аз щях да припадна в 31...на 15 сичко 6 драсти-чао...на 16ти вече бяхме зели сума ти думи,караха ни да повтаряме...ужас беше...Първите срещи с френския ме убиха...

На нас на записването в даскалото ни казаха, че на 1.09 трябва да сме в даскало. Тогава ни казаха какви учебници ни искат по немски, защото почнахме работа по тях от 16-ти. Иначе по другите предмети беше по-кротко. Както в старото ми даскало.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ама вие май не сте случили на училище...
    Аз като бях 8ми клас първата седмица уж 6 часа имахме, ама те намалени, ние още неориантирани, така че класната ни държеше по 15мин. в час, след това ни пускаше на м/учасие и всеки се връщаше, когато си поиска. А в час писахме азбуката, която мисля всеки знае. Както и думички от сорта на "cat", "dog", "house" и т.н. Е, правехме и едно входно ниво, за да види г-жата на какво ниво сме и така...
    Това е така, защото и преди това си учила английски, но аз като уча немски и незнаех нищо... и повечето които учат немски са така.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Аз си спомням че втория ден ми беше някъв кошмар. Даскала ми тогава в подгответо някви диалози нон-стоп ни караше да четем и отначало ми се видя адски сторг....пък после кво станааа.....споко мацка не се шашкай излишно!

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    Ха Ха аз уча в НСОУ София - профил "Публична администрация" - е ние и профил Право заминаваме на 15 септември на Синьо училище. Ех какъв купон пада. Плаж дискотеки и така цяла седмица, а после почваме да учим ама яко.

Повече от фен
    Да се учи, таратанци. Аз съм в икономиката-бс и ще съм за последна година тая година.. така и не разбрах какво е да се учи нищо не научих, е*ати даскалото... То за т'ва и никой не учи, те даскалите толкова им плащат да се занимават с нас. По нещата които са ми интересни уча, ама някои тъпи предмети няма да цитирам яко преписване и т'ва е...

Съвет: 8-мокласници кефете се докато можете, това е един купонджийски клас от 9-ти до 12-ти изкарайте хубави оценки, щото после като кандидатствате ще ви изместят разни кухи п*д*р*стчета само защото са се мазнели и за това имат 6-тици.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами аз съм във немска гимназия и да ти кажа че не зависи от училището а от учителите
    първата седмица найстина опознаваш съучениците си учителите и няма кой знай кво учене обаче после .........
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ами аз съм във немска гимназия и да ти кажа че не зависи от училището а от учителите
    първата седмица найстина опознаваш съучениците си учителите и няма кой знай кво учене обаче после .........
    oba4e posle paaaaaaaaaada edno takova u4ene ... napravo...
    4e nikoi ne si pravi truda da u4i ... kolkoto i golemi da sa domashnite..i urocite...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    4e nikoi ne si pravi truda da u4i ... kolkoto i golemi da sa domashnite..i urocite...
    обаче само в нашия Клас не се учи така че айде ся :P ти най-много учеше
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    обаче само в нашия Клас не се учи така че айде ся :P ти най-много учеше
    xaxaxaxa za klasa si prava.. na6iq hi4 ne u4eshe i nakraq nai tupata ot nashiq klas... s prepisvane izkara 5:24 obsht uspeh .. .

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ужас беше...Първите срещи с френския ме убиха...
    Ти направо уби всичко живо в мен , не знам и една думичка на френски, сега ме приеха във Френската гимназия във Варна и...ти просто ме успокои с това изречение
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    При мене - да.В НФСГ съм, започваш да учиш от 1 Септември 8,9, клас ако си Икономика, и 8 и 10 клас ако си Предприемачество.Надали ме разбрахте, но е така.По 7 часа език на ден...Перфекция е направо...Разбиват те...

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не.
    Та нали сте зайци - училището е ново, съучениците, учителите...
    Първия ден се уговаряте за следващия - къде и в колко часа. Втория се опознавате. Третия - учителите ви казват учебниците, които трябва да си вземете и в следващите няколко дни правите лек преговор с елементи на опознаване.
    далеч не е така нас на 15 ти ни показваха карта на германия и научихме 10 тина израза а след тва треаше ги напишем по 50 пъти за 16 ти на 16 ти ни дадоха 100 думи + грамтика (е такова шашкане не можеш да се подготвиш но аз не си и правих труда да се напъвам)отначало госпожите се опитват да ви стреснат не се даваите успеете ли да пречупите класната имате гарантирани поне четворки (аз не успях де но вие пробваите )
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си