- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Музика за пътуване
Смятам скоро да пътувам та плс кажете ми някоя песен която е добра за пътуване с влак.Освен Черен влак се композира кои други![]()
без албума на Children of Bodom - Hatebreeder не тръгвам никъде.
Знам че отговора ми ще е малко...тъп,ама според мен най-ще ти е приятно да слушаш музика,която на теб ти харесва!Ти сам си знаеш какъв стил предпочиташ,така че може сам да си подбереш песните.Така времето ще минава по-бързо![]()
Песните на Everlast/ама не рапа му/ и Enigma.
11 tochka deaktiven profil.
Road Trippin' на Red Hot Chili Peppers. Точно по темата си е.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ъпсурт feat. Ball face- Пунта
Ъпсурт- Гангстери
Europe- The final countdown.![]()
Otgovora ti ne e tap prosto vaprosa e tap!!!Първоначално написано от LP_girl_14
Lu Bega или там какс епише.Не знам що ама много обичам да го слушам като съм на път![]()
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
http://www.truecore.ru/
Дръпни си някой неща.... за влак са убиец....
Gott wei
Не смяташ ли,че е малко глупаво да питаш какво да слушаш?Естествено,че музиката,която на теб ти харесва.Тази,която ти е на сърцето!Нещо,което като слушаш ти навява приятни спомени и мисли.Такава,която познаваш и те вълнува.Аз не мога да пътувам,слушайки нещо непознато или малко познато.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Подкрепям LP_girl_14
а и само съветче Green Day Bolevard*нече се пише така де* of broken dreams
Apocalyptica- Cult + нещо на Stratovarius или Demons And Wizards си качвам винаги, когато пътувам нанякъде.
П.П. заникъде не съм без 1 песен - Сhildren Of Bodom - Oops... I Did It Again
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Слушай това,което ти харесва.
/rossa./