- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата?
като правите свирки или секс давате ли на момчетата да ви свършват в устите и дали галтате или плюете,надявам се да не ми изтрие някои модератор темата задал съм си въпроса културно !!!и последен въпрос изпитвате ли наслада при вкуса на сперма?
Пробай и ще разбереш![]()
Ne pravq svirkiNe mi svurshva v ustata.
Po vreme na sex, ako e s prezervativ mu pozvolqvam da svurshva v men.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe 4ovek nali znae6,4e 50% ot jenite obi4at da pravqt svirki,drugite 50% prosto ne si go priznavat!hah taka de! az specialno ne se kefq 4ak tolkova priqtelqt mi da svar6va v ustata mi!po-skoro nqkade po tqloto mi
![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Най-глупавото нещо е жената да го изплюе - ако бях мъж, бих се почувствал гадно, все едно спермата ми е гнусна. Ако не И харесва, направо няма да И свършват в устата.
При всеки е различно, аз не му давам да свършва в мен и като правя свирки не ми свършва в устата и готово няма защо да плювам
На село ли живееш? Думата е "изплювам".
Лично аз смятам,че това е под достойнството на момиче![]()
Правя му свирки, но не ми свършва в устата => нито плюя, нито гълтам. Правим секс с презерватив и свършва в мен.
Напълно съм съгласна, мила. И аз не мога да си обясня... Познавам такива момичета - позволяват на приятелите си да им свършват в устата и след това тичат до мивката да го изплюят... Много глупаво от тяхна страна...Първоначално написано от `Death`Whore`
Та по въпрова - да, позволявам на приятеля ми да свършва в устата ми. И гълтам. Не бих казала, че спермата е приятна на вкус, но не бих казала, че е неприятна. Когато гълтам, почти не й усещам вкуса. Единствено при досег с въздуха, става по-горчива... И е леко неприятно, ако тръгнеш да облизваш пениса на приятеля си няколко секунди след като е свършил...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
emi pravq svirki - tova e ne6to normalno, no 4esno kazano ne mi haresva da mi se izprazvat v ustata i ne davam
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Pravq svirki .. davam da mi svyr6vat v ustata ... i gyltam.
Mislq 4e na edno mom4e bi mu stanalo gadno ako momi4eto se drypne to4no predi da svyr6i ... 6tom momi4eto e re6ilo da pravi kefa na mom4eto .. pone da e do kraq.
A otnosno gyltaneto ... naistina e typo da ti4a6 kym mivkata i da pliue6.
я пак ?Първоначално написано от sensa
![]()
нееееееееееееееееееееееее еееее
Хааааааа, верно, я пак?Първоначално написано от Deja-Vu
Цял живот само лъжеш! Мене една година ме лъга! Лицемерка! P.S: по темата: Първо: определено даваш! Второ: По всичко си личи че много ти харесва! Трето: нито веднъж не си се оплакала и винаги си гълташ!
ne e mn priatno![]()
Ti si gey nali?![]()
abe pravq svirki ama nikoga ne ostavqm da svur6i 6toto mi e gadno misulta prosto puk i vkusa ne e na gorski plodove.po princip sled svirka pravim sex za da svur6i i go vadi na korema mi.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
az mislq 4e e gnysno pravila sum svirki no ne mislq 4e bih pozvolila na nqkoi da mi svur6i v ystata
kakto kaza edno momi4e po gore pod dostoinstvoto na momi4eto e
![]()
People=SHIT!!!
Не давам на приятеля ми да ми свършва в устата и не гълтам!Не ми харесва вкуса на спермата!Първоначално написано от the-hero
Прочетох по нагоре, че е под достойнството на момичетата да правят свирки.Добре де, ами то значи е под достойнството и на момчетата да правят същото обаче в женски вариант, на момичетата.За тези, на които е под достоинството да правят свирки - а на вас харесват ли ви изпълненията на момчетата по вас?
Аз лично смятам, че всичко в секса е позволено, стига разбира се, да не се стига да извратени работи!Ако нещата, които партньорите правят един на друг са приятни и стимулиращи и за двамата, са част от любовната им игра, защо не?
Гълтам и вкуса на спермата на моя човек е влудяващ!
Първоначално написано от krem4et0
Basi taq tema e ot minalata godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()