- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли че блондинките са тъпи?
И ако си направят косата друг цвят,пак ще са отнесени.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Хора,това е мит. Всичко зависи от човека.
Аз също съм отнесена,но съм с кестенява коса.
Да,познавам момиче,което е глупаво и е блондинка,но определено това не зависи от цвета на косата й.Познавам и русо момиче,с което могат да се водят нормални рзговори на "умни" теми.Така че...![]()
Да - русите са глупави, чернокосите са умни, а червенокосите са адски страстни.
Хаха значи 90% от жените в Б-я са много умни...не мисля...Това за блондинките е мит,създаван от ревниви жени,завиждащи,че мъжете им харесват повече русокоси и от самите мъже,неможещи да имат блондинкаПървоначално написано от `Death`Whore`
Както сигурно се досещате говоря за истинските блондинки,който в 98% от случаите наистина са супер красиви жени,а не за изрусените пачи,на които им се подават черните корени
![]()
ПП Косата ми е светло кестенява демек тъмно руса,с кичури,тъй че може и да мина за блондинка
ПП2 the_o.c_girl защо винаги пишеш 2 мнения едно след друго?!?!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ти май не схвана поста йПървоначално написано от Axel_f
![]()
E tuk izob6to ne mislq 4e si prava. Vinagi si zavisi do 4oveka, 1vo ot tova v kakvo semeistvo si izrasyl, s kakvi priqteli druji6 i drugi faktori, opredelq6ti te kato li4nost. Ne e hubavo da slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel. 6tom ti si s 4erna kosa i ima6 visoko mnenie za sebe si, da kazva6 4e vsi4ki sys sy6tiq cvqt na kosata sa taka. Poznavam 4ernokosi deto ...Първоначално написано от `Death`Whore`
abe golqm smqh pada s tqh ... 4ak da im se 4udi6 na glupostta. Sy6toto moga da kaja i za blondinkite ... ima gi vsqkakvi.
Аз имам една приятелка ,която е блондинка и наистина е малко тъпичка, но не мога да твърдя че всички са като нея.
mi ne!tova e palna prostotiq
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Аз като представителка на блондинките (абе всъщност доста ми е потъмняла косата вече) ще кажа - ДА, тъпи сме! Много съм проста да го еба, баси що не съм брюнетка, щях да бъда умна?!...![]()
Според мен не е особено правилно да се съди от цвета на косата за интелекта на някой...А ако е така колко ли акъл имат рижавите или червенокосите??
![]()
ммммм...ти да не си блондинка?! ТЯ вложи ирония в поста си..ама айде да не изпадаме в подробностиПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Spored men si e do 4oveka, no naukata mai dokaza 4e naistina estetveno rusite hora sa s po zanijeni intelektualni sposobnosti,otkolkoto tamnokosite! Taka 4uh!![]()
ne mislq che cveta na kosata pokazva dali tozi chovek e tap ili umen.tova prosto sa gluposti i jalka podigravka s blondinkite![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
ne spored men tva 4e si rus ne zna4i 4e si typ!
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Абе нали знаете:"Роди ме мамо тъпа,аз ще намеря начин да се изруся."Всъщност няма връзка между акъла и цвета на косата...ако човек е тъп той си е такъв без значение дали е със светла или тъмна косица
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mn to4no kazano!Първоначално написано от strange__
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ne vsi4ki,no si ima dosta tupi4ki.Tova 4e e rusa ne ozna4ava 4e zaduljitelno e tupa.Poznavam edno momi4e koeto e ruso i e purva v klasa po uspeh.Tva si e nekuv mit.
Ами познавам доста русокоски, които не са изобщо тъпи![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не мисля. Има и тъпи брюнетки. Всичко си е до човека, това няма нищо общо с цвят на коса или друго. А и аз съм пристрастна - естествено руса съм и не съм тъпа, тъй че![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
xaxaxa neeee tova sa gluposti no vicovete s tqh sa mn`smeshniaz imam edna fr blondinka i e mn`umno momi4eto ... a i naistina ima tupi i briunetki tupotata ne zavisi ot cveta na kosata...
![]()
НЕКосата няма нищо общо с нечий интелект
![]()
Non, je ne regrette rien.
Za mene ne si4ki blondinki sa tapi.....kakto i drugi kazaxa tfa e samo mit
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не са,но аз познавам една мнооого тъпа.Ти и говориш нещо тя не може да зацепи или я викаш по име и тя не те чува,а си на 1 метър от нея.Лоша работа.
не,тва е пълна глупост-цвета на косата няма нищо общо с интелигентността.познавам тъпи брюнетки и тъпи блондинки![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин