- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли че блондинките са тъпи?
Az ne mislq 4e vsi4ki blondinki sa tupi.Ima brionetki,koito sa po tupi ot nqkoq blondinka.Vsi4ko si zavisi ot umstveniq bagaj na momi4eto,cveta na kosata nqma zna4enie![]()
Не тва са пълни глупости. Цвета на косата какво значение има с интелекта....?!
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
акъла на един човек не зависи от косата беее![]()
![]()
![]()
az li4no smqtam 4e cveta na kosata ili proizxoda mi ne opredelq intelekta a takiva xora koito si mislqt 4e blondinkite sa tipi sa diskreminatori . a diskreminatorite gi mrazq
Двете най-умни момичета на мойта възраст ,които съм срещал са блондинки. Така че отговорът ми е не, не са тъпи.
11 tochka deaktiven profil.
bravo na teb.i az taka mislq.Първоначално написано от roksana
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
pfff i spored men ne sa...glupavo e cveta na kosata nqma nishto obshto s akula na choveka...i kvo ako sum se rodila s rusa i posle se boqdisam v cherno po-umna li shte stana???
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
не, не мисля, че са тъпи(аз съм брюнетка)
Не мисля че са тъпи!Има всякакви!Косата не е критерий!
Първоначално написано от goddes_of_the_death
НЕ.Има и тъпи,има и умни.
Да разбирасе! Дори не е задължително да са руси.![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не мисля така ... приятелката ми е блондинка и за мен тя е най - интелигентното момиче, което познавам ...
не.. нали и аз съм руса бе как ше сме тъпи?!
не,това са страшни глупости! Както не всички блондинки са готини и секси,така и не всички са тъпи...Цвета на косата не е от особено значение.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
zavisi ot momi4eto... ima i mn tupi briunetki!
a to va 4e blondinka e stanalo opredelq6to naricatelno za po ve4eto glupavi jeni.....drug vupros
не мисля. това е адски глупаво. самата аз съм блондинка и много се дразня на някви селски подмятания че еди-коя-си била тупа щото е руса![]()
![]()
![]()
Не мисля , че цвета определя интелекта...
![]()
.. не се мисля за глупава
и все пак някои момичета като нямат с какво друго да се покажат праскат боята,вадят циците и яко напред,но има такива момичета и с червена,черна,зелена..кват си искаш коса.
axaПървоначално написано от Devil`s little sister
![]()
Аз съм естествено руса и съм на мнение,че само ИЗРУСЕНИТЕ блондинки тип Сашка Васева са тъпи,а не естествено русите!Е,може би изключението потвърждава правилото.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Някои да,но в повечето случаи си зависи от човека,а не от цвета на косата!:)
Леле една от тука май не е добре. Това, че едно момиче се изрусява няма нищо лошо. Аз съм със светло кистенява коса , а като бях по-малка си бях русичка. В момента съм с изрусена коса не , за да се правя на тъпа или красива. Просто кожата ми е бяла и ми отиват по-светли нюанси в каквото и да било. Лично аз дори и не изрусена напълно пак се вписвам като блондинка. Това, че съм тъпа няма нищо вярно напротив. Аз уча в Национална Търговска Гимназия , а и не съм никак грозна. Но когато веднъж отидох в едно близко кафене до училището някакъв тип ме попита къде се записвам в Дървото .. ли ?На мен ми стана смешно и веднага си помислих за цвета на косата си.
p1rvo se zamislete kolko 4algadjiiki sa rusi... posle prebroite rusite fenki na taq muzika... prebroite rusite ekzemplqri s vis6o... ha sega mi govorete za umni blondinki![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.