- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли че блондинките са тъпи?
I az sam na sa6toto mnenie,makar 4e sam blondinkaПървоначално написано от iri93
Има тъпи блондинки, има тъпи брюнетки, има и тъпи червенокоси. Всякви ги има не само блондинки. Цвета на косата не определя количеството и качеството на съдържанието в главата.
Не мисля.Познавам една която е адски тъпа обаче не е задължително всички да са
Това според мен са големи простотии с извинение.Това е от тъпите вицове дошли от Запада които българите да не останат по-назад имитират !!! Аз лично съм брюнетка де...но по тази логика всеки втори германец е глупав,нали така ?
ne mislq 4e cveta na kosata pokazva kolko ima6 v glavata.az li4no sam blondinka i moga da kaja 4e poznavam mn brionetki,koito sa mn ama mn tapi i ne mogat da si kajat daje i imeto bez da se zapanat pone vednajtaka 4e ne biva vsi4ki da sa pod edin znamenatel, ima si vsqkakvi hora s vsqkakvi kosi
Neee ne sa po-tapi ot drugite hora mnogo qsno.Tova e golqma prostotiq da sadi6 kolko e umen 4oveka po tova s kakav cvqt na kosata e.....
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
qsno e 4e ne vsi4ki blondinki sa ednakvi no pove4eto sa kuhi kato gradinski leiki s taq razlika 4e gradinskata leika se palni s voda a pak glavata na blodinkata ne se palni s ni6to
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Неееееее!
Не
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
awe blondinkite sa grozni i sa ligavi i si padat kurvi4ki.......sorry za koqto e blondinka ama gi imam za putki![]()
vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????
ам може да има някои тъпи сред тях, но едва ли зависи точно от цвета на косата им![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Някои са тъпи,а други не!
еми...не не мисля така,въпреки че признавам че мн често нещо ебаваме някой блондита...ама както казаха и др не е нужно да си рус за да си тъп![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
не,не мисля.Косата няма нищо общо с умствения багаж![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами аз колкото блондинки познавам,са тъпи.Явно наистина им е генетично заложено.Е,и сред тъмнокосите се срещат задръстени индивиди.![]()
![]()
![]()
Не всички
Ууууу перхидролките са ми любимки....![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
А аз не съм забелязал такова нещо. Напротив, забелязал съм това:Първоначално написано от fergieson
Първоначално написано от Mo6no
11 tochka deaktiven profil.
Абе не знам, ама като ти чета това мнение ме навява на мисълта, че и на теб ти е 'генетично заложено' да си зле!Първоначално написано от fergieson
Ako mityt za blondinkite be6e veren niama6e da ima blondinki a vsi4ki 6tiaha da si boqdisvat kosata v tamen cviat! ...vicovete za blondinki sa gi izmislili brunetkite v dalgite samotni no6ti,za6toto e vseizvestno 4e rusokosite privli4at pogledite na mujete \
/
Да, но само естествено руситеПървоначално написано от Taina{}
![]()
DAAAAAAA!!! typi sa ..i ne samo estestveno rusite ..![]()
глупости!изобщо няма значение дали една жена е блоднинка или брюнетка
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
po taq logika vsi4ki sa tupi-vie pak kvo razbirate ot TAP 4ovek! Az poznavam samo tupi brunetki-blondinkite koito poznavam nikak ne sa prosti a si po umni ot brunetkite!