- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли че блондинките са тъпи?
kakvito sa ednite takiva sa i drugite![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Mnogo qsno 4e ne vsi4ki blondinki sa tupi.Ima i mnogo umni.Da ne govorim 4e savsem ne vsi4ki sa krasivi-ima takiva krokodili....taka 4e tva 4e vicovete za blondinki sa izmisleni ot samotnite brunetki v legloto sa6to e mnogo tupo i ne e vqrno.Tva dali 6e e sama v legloto ili ne, si zavisi ot samata jena ne ot cveta na kosata i.Nqkoi muje gi predpo4itat ,no drugi ne.taka 4e vsi4ki takiva obo6teniq sa nelepi,daje idiotskivsi4ko si e strogo individualno!
Определено не мисля че всички са тъпи!Наистина има и тъпи,но определено повечето които аз познавам са си умнички и т.н.Но съм срещала и такива-ти им говориш и те те гледат като гръмнати
![]()
завиждащи,че мъжете им харесват повече русокоси и от самите мъже,неможещи да имат блондинка
Axel_f, позволи на мъжете сами да преценият какво харесватВсе пак ние момичетата не можем да даваме оценка на това мъжета какво харесват и какво не. А и всичко опира до вкус...а не всички имат еднакъв такъв
![]()
ima izklu4eniq,no estestvenite blondinki sa malko tupi4ki.po priroda im e![]()
да разбира се, че са тъпи, ако не бяха не би имало толкова вицове и фолклор за тях.
Въпреки че се смята, че спорът дали блондинките са тъпи е породен от злобата на брюнетките, всъщност нещата си имат научно обяснение. Имаше редица проучвания, които в общи линии доказваха, че жените със светъл цвят на косата не са по-малко интелигенти, защото са руси, а точно обратното - че в следствие на интелекта си и конкретно на някои мозъчни дадености те са руси. Естествено не може да се прави обобщение и както при всяко правило изключения ИМА. Друг е въпросът, че аз лично познавам доста глуповати русички момичета.
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Твърно не!Все пак съм блОндИ!![]()
znam lii, ne poznavam mnogo takiva![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Тъпи са тъпи са
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ако авторката е руса- да, щом задава такъв въпрос.
abe nz koi q e izmislil taq prostotiq s tupite blondinki.Za primer-otli4ni4kata na klasa e rusa.
Аз пък познавам няколко блондинки и изобщо не са тъпи.. Не знам де, може и да има и такива, които са на по-ниско интелектуално ражнище..![]()
Не мисля..една от най-добрите ми приятелки е руса,хич не е тъпа !
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
si4kite blondikni koito poznavam sa m tupi a tova nabroqva kum 10 4oveka apa za drugite blondinki kvoto 6tat da si mislqt i da si za6titavat rasata da se kefat tam..
ne mislq 4e cveta na kosata na 4oveka opredelq umstvenite ti vazmojnosti!
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
ми не вс блондинки са тъпи
но всепак има доста тъпи блондинки
аз познавам и мн умни блондинки и мн тъпи![]()
Според мен не са тъпи,но познавам една естествена блондинка,която е много зле наистина-глупава е.Може и да е мит,но защо за брюнеткине например не се говори,че са глупави?
Това че една жена има руса коса не значи че тя е тапа . Може да има и блондинки и брионетки , които да са тапи .Така че за мен цветат на косата няма никакво значение и не може по това да се съди дали една жена е тапа или умна
![]()