.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли че блондинките са тъпи?

Гласували
155. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

44 28,39%
  • НЕ

111 71,61%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120

Град
    B pAя
    kakvito sa ednite takiva sa i drugite
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Mnogo qsno 4e ne vsi4ki blondinki sa tupi.Ima i mnogo umni.Da ne govorim 4e savsem ne vsi4ki sa krasivi-ima takiva krokodili....taka 4e tva 4e vicovete za blondinki sa izmisleni ot samotnite brunetki v legloto sa6to e mnogo tupo i ne e vqrno.Tva dali 6e e sama v legloto ili ne, si zavisi ot samata jena ne ot cveta na kosata i.Nqkoi muje gi predpo4itat ,no drugi ne.taka 4e vsi4ki takiva obo6teniq sa nelepi,daje idiotski vsi4ko si e strogo individualno!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Определено не мисля че всички са тъпи!Наистина има и тъпи,но определено повечето които аз познавам са си умнички и т.н. Но съм срещала и такива-ти им говориш и те те гледат като гръмнати

завиждащи,че мъжете им харесват повече русокоси и от самите мъже,неможещи да имат блондинка

Axel_f, позволи на мъжете сами да преценият какво харесват Все пак ние момичетата не можем да даваме оценка на това мъжета какво харесват и какво не. А и всичко опира до вкус...а не всички имат еднакъв такъв

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    ima izklu4eniq,no estestvenite blondinki sa malko tupi4ki.po priroda im e

Guest
    да разбира се, че са тъпи, ако не бяха не би имало толкова вицове и фолклор за тях.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Въпреки че се смята, че спорът дали блондинките са тъпи е породен от злобата на брюнетките, всъщност нещата си имат научно обяснение. Имаше редица проучвания, които в общи линии доказваха, че жените със светъл цвят на косата не са по-малко интелигенти, защото са руси, а точно обратното - че в следствие на интелекта си и конкретно на някои мозъчни дадености те са руси. Естествено не може да се прави обобщение и както при всяко правило изключения ИМА. Друг е въпросът, че аз лично познавам доста глуповати русички момичета.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен
    Твърно не!Все пак съм блОндИ!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    znam lii, ne poznavam mnogo takiva
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Тъпи са тъпи са
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Ако авторката е руса- да, щом задава такъв въпрос.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    abe nz koi q e izmislil taq prostotiq s tupite blondinki.Za primer-otli4ni4kata na klasa e rusa.

Аз пък познавам няколко блондинки и изобщо не са тъпи.. Не знам де, може и да има и такива, които са на по-ниско интелектуално ражнище..

Повече от фен
    Не мисля..една от най-добрите ми приятелки е руса,хич не е тъпа !
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    si4kite blondikni koito poznavam sa m tupi a tova nabroqva kum 10 4oveka apa za drugite blondinki kvoto 6tat da si mislqt i da si za6titavat rasata da se kefat tam..

Град
    varna
    xexexe...nikoi ne moje da kaje 4e wsi4ki blondita sa t1pi ili ne,to e do 4oweka

Фен
    Град
    върху облаците;)
    ne mislq 4e cveta na kosata na 4oveka opredelq umstvenite ti vazmojnosti!
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ми не вс блондинки са тъпи
    но всепак има доста тъпи блондинки
    аз познавам и мн умни блондинки и мн тъпи

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не са тъпи,но познавам една естествена блондинка,която е много зле наистина-глупава е.Може и да е мит,но защо за брюнеткине например не се говори,че са глупави?

Фен
    Град
    botevgrad
    Това че една жена има руса коса не значи че тя е тапа . Може да има и блондинки и брионетки , които да са тапи .Така че за мен цветат на косата няма никакво значение и не може по това да се съди дали една жена е тапа или умна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си