.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Тест за бременност - кога ?

Имахме съмнение с моята приятелка, че е бременна след един гаф, който беше миналата неделя. Днес направихме тест и се оказа отрицателен. Ок, ама така и не разбрах дали 7 дни след евентуалното оплождане или толкова дни с колкото й закъснява. Щото на нея не й е идвало повече от месец. Демек върпосът ми е да си прави ли пак тест
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

ami az mislq che shtom e pokazalo che e otricatelen znachi e.zashtoto az do kolkoto znam test ne moje da se pravi predi da sa minali 24 chasa ot poloviq akt.sled kato minat teq chasove moje da si napravi test nezavisimo sled kolko vreme
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Guest
    az mislq 4e trqbva da si napravi pak test4e za po sigurno

Повече от фен
    М аз даже съм чувал че SOS-хапче се взима до 3 дни, а че може да се разбере дали е бременна след 7-мия ден (абе тия аптекарки май нищо не знаят и ние решихме тя да не взима хапче все пак и те вредят на нещо, просто не сме сигурни.

Супер фен Аватара на maybelline
    Има различни тестове за бременност.Някои се правят 7 дни след половия акт,а други,10 дни след като на момичето й закъснее мензисът.Най-добре питайте в аптеката за този тест след 7-ия ден и преди да го купите,проверете дали е този(на кутийката е написано след колко дни се изпробва).

Повече от фен
    Ние взехме SureCheck, който бил за закъснение от един ден от цикъла й.
    Добре де, нали е 99% (както пише) сигурно, че няма бременност, щом е минало време от акта ?

Повече от фен
    Добре де явно не мога да си формулирам въпросите Миналата неделя може да е станал гаф и искаме да знаем дали е забременяла. Кога вече трябва да се направи теста че да е сигурно ....

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мисля,че на 7-ия ден.

zaicheee
    Guest
    ami to na listovkata na SureCheck si pishe 1 DEN SLED ZAKUSNENIETO NA CIKULA taka che sigurno togava veche naistina e 99% tochen :

Na SureCheck pishe 1, na drugi 1 sedmici, a e prieto 2 sedmici sled akta ili 1 den sled zakusnenieto.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    az znam 4e 7 dni sled akta...taaa shtom e bil otricatelen mislq 4e ne e bremenna no vse pak moje otnovo da si napravi test ...ako i zakasnqva pove4ko vreme moje i da otide na lekar dano sam pomognala uspeh i dano nqma pove4e gafove
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    Sofia
    heheh , ami poprincip se ot4ita sedem dni sled poloviq akt..... taka4e 6tom si e napravila , zan4i nqma problemi. Mislq 4e trqbva da otide na eho graf da i kajat za6to ne i idva
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Повече от фен
    Да де и аз не вярвам Шуър ЧеК да е швейцарско производство (демек, точно като по часовник, 'щото акта беше някъде към 16 ч, сигурно все в г*з дали теста ще се направи сутринта или следобяд.. то някъде към 15 ч тя си направи тест.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Iskam_Te_Zavinagi^
    ami az mislq che shtom e pokazalo che e otricatelen znachi e.zashtoto az do kolkoto znam test ne moje da se pravi predi da sa minali 24 chasa ot poloviq akt.sled kato minat teq chasove moje da si napravi test nezavisimo sled kolko vreme
    Всъщност грешиш. Когато зародишът се намести на мястото си, специални жлези в тялото на жената започват да отделят хормон, който имат само бременните жени. Повечето тестове за бременност отчитат наличието на този хормон в урината. А зародишът се намества и започва да се развива не по-малко от 1 седмица след оплождането на яйцеклетката.

Повече от фен
    Демек може да сме на deadline.. приятелката ми си направи тест точно на 7-мия ден...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Na SureCheck pishe 1, na drugi 1 sedmici, a e prieto 2 sedmici sled akta ili 1 den sled zakusnenieto.

И аз така знам 2 седмици след гафа или 1 ден след закъснението - това за sure check, ама мисля, че не е бременна щом така е показал теста 7 дни мисля че са достатъчни за да покаже точно, но за всеки случай след 1 седмица да си направи още един тест, за да сте спокойни

Повече от фен
    Дае на нея много й закъснява... явно е от стреса или от резките промени на климата, знам ли. Тя даже е по-спокойна от мене ама съм си такъв, какво да направя.....

Майн
    Guest
    Вижте ся.. мъж съм, ама ми се е налагало да купувам тестове за бременност и съм изчел достатъчно научна и търгофска информация по въпроса. Тестовете от класа на SureCheck отчитат количеството на hCG хормона в урината. Чувствителността на тестовете е 25 mIU/ml, концентрация която се достига горе долу в дните около датата на която трябва да дойде цикъла и затова тестовете се препоръчват да се правят поне един ден след закъснението и тогава дават най-точни резултати. За тези за 7 дни след акта не съм чувал още, но теоретично концентрацията на hCG трябва да е страшно млака, имайки предвид, че тя се увеличава 2 пъти на 48 часа на 7-мия ден трябва да е около 2 mIU/ml, което е доста под чувствителността на SureCheck и подобните му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си