.

Виж резултатите на анкетата: Смяташ ли, че от този учебник ще се научи нещо ?

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, разбира се. По-добре учебниците на Кеймбридж.

3 100,00%
  • Да, много е полезен.

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

English through Literature за 12-ти клас!!

Има ли някой, който да учи по този учебник, плийс да метне някое съобщение или да отговори на темата...
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Повече от фен
    Егати.. тоя учебник да не би да го има само в бургаските английски няма да се учудя де..

Повече от фен
    Ее май сам си пиша в моята тема..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз уча в Ловеч в Езиковата, аз съм немски обаче при нас английските паралелки в 11 и 12 клас учат по този учебник ( знам го, защото приятелят ми беше английски и в мен са неговите учебници ) Та, по мое мнение тоя учебник не е супер полезен, защото в крайна сметка би трябвало да имаш обща култура за литературата, която можеш да получиш и иначе. Като те карат да ги зубриш тия работи - полза никаква...че то повечето писатели никой никога не ги е чувал през живота си...Според мен е в пъти по-полезно да се учи граматика или упражнения или не знам и аз...Учебникът иначе е добре структуриран, ама все ми се струва, че това не е най-добрата подготовка
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еми зависи за какви знания говориш. Ако искаш да зацепиш граматиката (което в 12ти клас трябва да знаеш вече) - не е добър вариант.
    Обаче, като литература е супер интересен (аз другата година ще уча по него, но знам за какво става въпрос) - ако искаш да имаш знания за литературата - повече от добър е. Освен това и лексика събираш. Зависи от учителя - моята даскала ги прави супер интересни, рови някфи яки факти за писателя или произведението, тълкува ни повечето неща и аз много се радвам на учебника (говоря за този за 11 клас, щото е почти същия)
    Та... въпроса е, че е логично в 12 клас вече да знаеш граматиката и за това не се набляга толкова върху това.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си