- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Neshto za praveneto na muzika ?!?!
ami na skoro neshto mi se priiska da naucha poveche za praveneto na muzika i za programite za pravene na muzika obache neshto nemoga da namerq dostatychno informaciq taka che koito moje...da kaje neshto blagodarq predvaritelno![]()
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
виш в uroci.com
2 т. системно.
ne sum mnogo sigurna, obache dokolkoto pomnia, to e e s net. uroci.net
A inache...i az sum mnogo zle...ama ne mi puka...az slusham, a ne pravia
hah mi to i az taka samo slusham ama iskam malko da se naucha i se nadqvam nqkoi PRO da PROchete tova :P
Just smile back
тегли си програми като Froty Loops или Blaze Audio само за тва се сещам
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
Какво трябва да означава 'искам да правя музика'? Сама знаеш колко стилове и жанрове музика има. Доуточни се точно какъв стил ще правиш, за да могат компетентните да се намесят с по-квалитетен съвет![]()
ami stava duma za hip hop biitcheta ama mn trudno namiram kakvato i da e informaciq i si izteglih samo FL pyk mn mi prashtqt i neznam kak da gi opravq
Just smile back
S Frooty Loops 6e ti e malko trudno da prai6 hip-hop.Tq e predimno za house i techno.Iztegli si ne6to na ejay.Eto neshto moe na FL - http://media.putfile.com/Rock-The-House-83
A nqkoi da znae link za Frooty Loops ??? pls kajete, za6toto tova mi stana interesno, a puk az slu6am osnovno house i technoPlssss... 10x predvaritelno
![]()
Аз правя музика и пускам по партита....основата е семпли и миксове на различни неща... + екефки, изкривявания и филтри...
ако знаеш кое какво прави и имаш усет за темпо се получават добри неща///
иначе в hardcore adn speedcore @ vocal музиката имаш бая свобода...
Sound Forge 8.0 @ трактор и може да се получат добри неща...
нали не забравяш също че с обикновенна саунд карта почти нищо не се получава (звука е гаден) ако имаш DSP процесор може да прекараш звука от там преди да го усилиш - Например някое готино мп3 плеарче....
но много задълбах...
за да правиш музика се иска и добра техника....
Gott wei