.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    :))))))))))))))))))
    Guest

Kристалите за коса?въпросче

Т така да ви питам четох за тези кристали във форумчето и мн ми допадна идеята та да ви питам отивам в аптека и кво казвам кристали за коса какво представляват ампули ли и колко струват и как се слагат5 преди след купане от корена от краищата мн се извинявам за тъпите въпроси но мн искам да разбера че косата ми от лятото стана малко сухичка

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami da, to4no kristali za kosa kazva6, te sa v edno stukleno 6i6ence i po-dobre gi tursi v nqkoi kozmeti4en magazin. slagat se na 4ista kosa(sled banq) moje na suha ili mokra, zavisi kakyv efekt iska6 da postigne6. az gi slagam samo v krai6tata, za da ne mi se omaznqva. pridavqt gotin blqsuk, kosata ne cufti i miri6at priqtno ako te interesuva o6t ene6to pitai
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    awe ne vi li pisnaha teq temi za kristali super banalni stavate basiiiiiiiiiiiiiiiii... ima hilqda temi vav foruma

:))))))))))))))))))
    Guest
    LuCkY^YoU да те питам само колко горе долу струват да зн колко пари да си зема мерси мн за помоща :P и пак мн мерси
    LuCkY^YoU а ти като неискаш да помогнеш недеи да пишеш никаде не видях да пише тва кадето ме интересува така че не е нужно да си го искарваш на хората

Guest
    ОПааааааааа сори исках да напиша за др момие кадето ми се скара не за теб LuCkY^YoU извинявай

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    da usetih nqma problem
    ami az si kupih 30 ml za 5.60, imai ot 60ml i ot 100, no mislq 4e 30 sa napulno dostatu4no kato za na4alo tui kato se slaga suvsem po malko
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    awe ne vi li pisnaha teq temi za kristali super banalni stavate basiiiiiiiiiiiiiiiii... ima hilqda temi vav foruma

Виж сега вместо да правиш забележка като знаеш ,че има теми по този въпрос защо не вземеш да се разровиш, да намериш и да помогнеш на момичето?
    Аааа, ама вие само да се заяждате и да правите забележки знаете
    Иначе наистина има теми по въпроса

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=kristali
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=kristali
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си