- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kристалите за коса?въпросче
Т така да ви питам четох за тези кристали във форумчето и мн ми допадна идеята та да ви питам отивам в аптека и кво казвам кристали за коса какво представляват ампули ли![]()
![]()
и колко струват и как се слагат5 преди след купане от корена от краищата
![]()
мн се извинявам за тъпите въпроси но мн искам да разбера че косата ми от лятото стана малко сухичка
![]()
![]()
![]()
ami da, to4no kristali za kosa kazva6, te sa v edno stukleno 6i6encei po-dobre gi tursi v nqkoi kozmeti4en magazin. slagat se na 4ista kosa(sled banq) moje na suha ili mokra, zavisi kakyv efekt iska6 da postigne6. az gi slagam samo v krai6tata, za da ne mi se omaznqva. pridavqt gotin blqsuk, kosata ne cufti i miri6at priqtno
ako te interesuva o6t ene6to pitai
![]()
moq nevinnost i greh.....
awe ne vi li pisnaha teq temi za kristali super banalni stavate basiiiiiiiiiiiiiiiii... ima hilqda temi vav foruma
LuCkY^YoU да те питам само колко горе долу струват да зн колко пари да си зема мерси мн за помоща :P и пак мн мерси
LuCkY^YoU а ти като неискаш да помогнеш недеи да пишеш никаде не видях да пише тва кадето ме интересува така че не е нужно да си го искарваш на хората![]()
ОПааааааааа сори исках да напиша за др момие кадето ми се скара не за теб LuCkY^YoU извинявай![]()
![]()
![]()
da usetih nqma problem![]()
ami az si kupih 30 ml za 5.60, imai ot 60ml i ot 100, no mislq 4e 30 sa napulno dostatu4no kato za na4alo tui kato se slaga suvsem po malko![]()
moq nevinnost i greh.....
Първоначално написано от Taina{}
Виж сега вместо да правиш забележка като знаеш ,че има теми по този въпрос защо не вземеш да се разровиш, да намериш и да помогнеш на момичето?
Аааа, ама вие само да се заяждате и да правите забележки знаете
Иначе наистина има теми по въпроса![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=kristali
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=kristali
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love