.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

има ли и други такива като мен?

Аз съм на 16г.-но оби4ам да се обли4ам с женски дрехи-и като съм сам си слягам някои от дрехите на майка ми или сестра ми.много ме кефи да съм в женско облекло-имам и един приятел на 21-тои е травестит и е много готин,та има ли и други които оби4ат да се обли4ат в женски дрехи и нормално ли е според вас?

Guest
    PRIBIITE GO S KAMUNI TOQ PEDERAS!!!!!

Guest

Re: има ли и други такива като мен?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм на 16г.-но оби4ам да се обли4ам с женски дрехи-и като съм сам си слягам някои от дрехите на майка ми или сестра ми.много ме кефи да съм в женско облекло-имам и един приятел на 21-тои е травестит и е много готин,та има ли и други които оби4ат да се обли4ат в женски дрехи и нормално ли е според вас?
    ти ебем майката ти си гей ва

Guest
    estestveno 4e NE e normalno.travestit,gei,pedal razkarai se i oturvi sveta ot gadnoto si su6testvuvane ako moje!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    PRIBIITE GO S KAMUNI TOQ gey!!!!!
    to4no

Педал си!!!

Guest
    Не е нормално!Но,моля не обиждайте човека,само защото е по различен от нас

Da se obli4a6 ok,6tom te kefi.samo da ne zapo4nat i maje da te kefqt.togava ima6 problem.

Цитирай Първоначално написано от sweet_loser
    Da se obli4a6 ok,6tom te kefi.samo da ne zapo4nat i maje da te kefqt.togava ima6 problem.
    Така е

Guest
    to taka se po4va,a i 6tom kazva 4e oniq travestit na 21 e mnogo gotin zna4i polojenieto e ve4e zle.

Как може женски дрехи да носиш бе.Да не беше пускал тая тема

Абе админи има ли тук? Щото някой хора искат плачат за наградка - загадка....
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

ami za men ne e normalno mom4e na 16 da se obli4a v jenski drehi .ti mai varvih kam poro4niq krag na geiovete.tova e gadno.
    kolkoto i da e gor4iva salzata,koqto zamaglqva pogleda,vremeto i tarpenieto q izsu6avat!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    сигурно имаш фетиш към женски дрехи. и не е задължително да си гей. все пак, не е нормално и е добре да потърсиш специализирана помощ от психолог.

Наистина трябва

____
    Guest

do pedala

abe gei va6liv ti e*a maikata ,mri v tor neshtasten pederaz nezadovolen gaden mazen ciganski zadnik ,da go duhash na tvoq priqtel kerliv manaf pederas travestit, da sa udavi6 v ciganska sperma lainqna dano, da ti sera v ustata mrasna ospermena, gaden ov4ar s maika maj i bashta lesbiika PROKLET DA SI ! PEDERAZ:

KATO PUKNE6 DA IDE6 PRI HITLER DA TI KAJE ZA KVO STAVA VAPROS I DA TI EBE PI4KATA MAI4INA I DA NE I NOSI6 DRAHITE NA JENICATA OLIGOFREN TAKAV 4E JENATA AKO RAZBERE 6TE SE POBOLEE SAS SIN PEDERAS NE6TANSTEN.

sas izvinenie pred ostanalite

KEN
    Guest

do pedala

abe gei va6liv ti e*a maikata ,mri v tor neshtasten pederaz nezadovolen gaden mazen ciganski zadnik ,da go duhash na tvoq priqtel kerliv manaf pederas travestit, da sa udavi6 v ciganska sperma lainqna dano, da ti sera v ustata mrasna ospermena, gaden ov4ar s maika maj i bashta lesbiika PROKLET DA SI ! PEDERAZ:

KATO PUKNE6 DA IDE6 PRI HITLER DA TI KAJE ZA KVO STAVA VAPROS I DA TI EBE PI4KATA MAI4INA I DA NE I NOSI6 DRAHITE NA JENICATA OLIGOFREN TAKAV 4E JENATA AKO RAZBERE 6TE SE POBOLEE SAS SIN PEDERAS NE6TANSTEN.

sas izvinenie pred ostanalite

Правилно се изрази

Ако беше от моя клас секи ден щеше да отсъстваш поради счупени кпрайници
    Само за луди!

АХАХАХАХА

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Стига де... Престанете!
    Сега, ако темата е ебавка, тъпо от негова страна.
    Но ако наистина е така, няма нищо лошо да си различен. Просто ще му е трудно да се приобщи в обществото. Кофти за него. Всички ще го нападат така, както вие... Така е... Хората, които са различни от останалите, биват отхвърляни...
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Стига де... Престанете!
    Но ако наистина е така, няма нищо лошо да си различен. Просто ще му е трудно да се приобщи в обществото. Кофти за него. Всички ще го нападат така, както вие... Така е... Хората, които са различни от останалите, биват отхвърляни...
    Ако се ебава, значи е много тъп, а ако не се ебава и търси разбиране в тоя форум значи е още по-тъп, щото всеки тъпак ще се сети че тук разбиране няма да намери!
    Само за луди!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Стига де... Престанете!
    Ако се ебава, значи е много тъп, а ако не се ебава и търси разбиране в тоя форум значи е още по-тъп, щото всеки тъпак ще се сети че тук разбиране няма да намери!
    Лол,пафка много се нервиш бе дяди :P

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    стига сте ругали ве гадни фашисти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си