- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- с какво свъзвате любимите си песни
sry moje i da e imalo takava tema nz i a ne mi se tursi.MOLQ DA BUDA IZVINENA AKO E IMALO
s kakvo,s koi-svurzvate lubimite si pesni!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
po princip s lubim 4ofek..no f posledno freme si spomnqm momenti koito nqma da zabravq nikoga prez celiq si jivotec....;].....
Ми повечето любими песни ,особено баладите ги свързвам с любимия човек.Но има и такива ,които ги свързвам,с хора,с които не съм в момента,други ми напомнят за някои луди купони,трети пък ми напомнят за някой приятел или приятелка....Зависи от текста и стила на песента и най-вече от спомените,които ми носи и начина по който ме кара да се чувствам![]()
охх някои песни за бившо гадже и мн ми става кофти
иначе за някое яко купончеили за случки с приятели абе мн различно
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mnogo malko sa pesnite koito svurzvam s nqkoi izobshto - okolo 4 pesni moga da svurja s lubimi hora...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Ами любимата си песен(Wish I had an angel) я свързвам винаги с една книга.По-точно с първата "любовна" сцена на Сантино Корлеоне и шаферката на сестра му*...ама абслолютно винаги.Иначе имам и други любими песни,които свързвам с други неща,но...сега не ми се пише![]()
*Кръстникът-Марио Пузо
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
lubimite pesni gi svurzvam s lubimite hora... ne e zaduljitelno da e mom4e![]()
az gi svarzvam nai 4esto sas spomeni(bili hubavi ili lo6i)osobeno baladite mi navqvat mn spomeni i.....malko se natajavam![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Мойте любими песни не ги сварзвам с нищо , но по тъжни те много ме депресират
2 т. системно.
ами аз почти всяка песен я свързвам с някой или с нещо,но любимите ми песни ги свързвам с бившето ми гадже...други пък свързвам с приятелите си и така![]()
f@nt@zi@