.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

с какво свъзвате любимите си песни

sry moje i da e imalo takava tema nz i a ne mi se tursi.MOLQ DA BUDA IZVINENA AKO E IMALO

s kakvo,s koi-svurzvate lubimite si pesni!

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    po princip s lubim 4ofek..no f posledno freme si spomnqm momenti koito nqma da zabravq nikoga prez celiq si jivotec....;].....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми повечето любими песни ,особено баладите ги свързвам с любимия човек.Но има и такива ,които ги свързвам,с хора,с които не съм в момента,други ми напомнят за някои луди купони,трети пък ми напомнят за някой приятел или приятелка....Зависи от текста и стила на песента и най-вече от спомените,които ми носи и начина по който ме кара да се чувствам

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    най-често за човек или случка.. странното е,че от такива песни,които ми напомнят за нещо адски много ме сдухват.. най-вече ако става въпрос за бивши гаджета и спомени..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    охх някои песни за бившо гадже и мн ми става кофти
    иначе за някое яко купонче или за случки с приятели абе мн различно
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    Dreamland
    mnogo malko sa pesnite koito svurzvam s nqkoi izobshto - okolo 4 pesni moga da svurja s lubimi hora...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами любимата си песен(Wish I had an angel) я свързвам винаги с една книга.По-точно с първата "любовна" сцена на Сантино Корлеоне и шаферката на сестра му*...ама абслолютно винаги.Иначе имам и други любими песни,които свързвам с други неща,но...сега не ми се пише

*Кръстникът-Марио Пузо
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

lubimite pesni gi svurzvam s lubimite hora... ne e zaduljitelno da e mom4e

Голям фен
    С любими хора или спомени;)

ммм..като се замисля вси4ките ми любими песни ги свързвам с тъжни моменти или периоди от живота ми те май затова са ми любими и много се депресирам,особено ако отдавна не съм слушала песни4ката и ме връхлетят некфи спомени...

Повече от фен
    az gi svarzvam nai 4esto sas spomeni(bili hubavi ili lo6i)osobeno baladite mi navqvat mn spomeni i.....malko se natajavam
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Мойте любими песни не ги сварзвам с нищо , но по тъжни те много ме депресират
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами аз почти всяка песен я свързвам с някой или с нещо,но любимите ми песни ги свързвам с бившето ми гадже...други пък свързвам с приятелите си и така
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си