Тати ме е учил че най-добре се сваля жената с ТУХЛА 4-ка ....
само 1 ти стига и си я свалил за цял живот .....
Ми гледай сега лесно просто и чисто : правилата на играта са много и трябва да учиш мн за да ги осъвършенстваш ... а единствения ти недостатък е ОПИТА..
1-во да си уникален разговорлив учтив и т.н. Да не си гълташ езика като видиш момиче
2-ро Всеки ден отделяй време да четеш вицове ... Момичетата харесват тези Типове дето са душата на компанията дето имат малко мозък и могат да кажат нещо да разкажат история виц ... да ги забавляват да ги карат да се усмихват
3-то Пробвай да Заговаряш непознати девойки или просто да се запознаваш с различни момичета... това ще ти даде увереност... ще премахне стреса .... и ще си по сигурен в думите си
4-то когато се запознавате не ги гледай сякаш не си виждал друга жена ... сякаш искаш само секс от нея или просто не се взираи под полата прашките или сутиена и .... съсредоточи погледа в ГОРНИТЕ И ОЧИ .... . Изслушвай я ...
5-то Състави си различен типаж момичета ... още като видиш в какво е облечена как стои какви са маниерите и трявбва да знаеш какво да и кажеш .... Не като да видиш Примерно мОмиче което Учи повече и не се интересува от Дискотеки да я питаш абе ... чу ли новото Парче В Син Сити ... и обратното да питаш някое яко курве за Ядрата на атомите и делението им ....
6-то прави се на леко чалнат ... смисал намери нестандартен начин да я заговориш .... Примерно при мен как се запознах с приятелката ми .....
Взех един Дигитален Фото апарат на заем и почнах да снимам в Даскалото .... И стигнах до тяхната стая и си снимам такъв и минах покрай нея и я попитах .... Извинявай ... Може ли една снимка с теб ?!
Тя такава се усмихна и каза ... Ми има толкова много момичета в стаята ... защо точно смен с тях неможе ли ...
И аз казах: Ми с един мой приятел имаме облог ... Кой ще снима най-красивото същество на този свят ... и тоз път съм решил да му натрия носа ..... и ще му пратя наша снимка !!! и тя такава се усмихна още повече .... и снимки ... После Луда атака с смс-и

за целта имам един фаил с 1000 кратки закачливи смс-и

пращаш на воля ... ако я познаваш вече де или пак ако и Намериш телефона ....
8- не показвай нищо повече от заинтересованост .... да не си личи че си влюбен до уши повярвай ТЕ ЖЕНИТЕ гадове го знаят това го усещат
9-то Запознай се с приятелките и ... не й обръщай внимание се едно че я няма .... отдели време повече на приятелките й ... Тя ще се почуства пренебрегната и ще се пойнтересува от теб
10-то Когато говорите я слушай не сменяй бързо темата ... давай й време да се доизкаже кимай и с глвата следи и мисълта .... НИКОГА НЕ И ИЗЦЕПВАЙ ПО ВРЕМЕ НА РАЗГОВОР-а Имаш красиви очи или Красиви Устни ....
Отговаряй и кратко да може да те разбира .......
НЕ БАДИ ЦЕНТЪР НА ВАШият разговор остави я тя да говори да се обяснява ... питай я за нея
задавай и въпроси ..... нека разбере че си зайнтересован за нея загрижен ... но нищо повече ...

има Хиляди начини най-важното е да си Умен учтив и Малко доза ЛУД

.... всичко ще си дойде на мястото ... мога и още да пиша но сигорно съм станал банален вече

толкоз от мен повече на бира .... или .....