.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

ВТОРО КЛАСИРАНЕ

ВТОРО КЛАСИРАНЕ МОЖЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ТУК:

http://www.kadedaucha.com/?id=220

Viv4et0oo`
    Guest
    Ето,току-що излязоха резултатите : http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ Късмет и след това може да се похвалите,аз си оставам в 7мо с френски : ))))

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Viv4et0oo`
    Ето,току-що излязоха резултатите : http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ Късмет и след това може да се похвалите,аз си оставам в 7мо с френски : ))))
    moqta bs fr 6e e tam sigurno

Viv4et0oo`
    Guest
    Е значи сигурно ще се видим с нея!
    А да питам,освен удостоверение за завършен 7клас,тази служебната бележка,която ми дадоха с оценките от изпитите,други документи трябват ли?Като изключим медицинско,защото училището не е професионално.Отпускното задължително ли е при записването в новото даскало става въпрос ....Питам защото ми казаха,че не се искало...та ако може да чуя и вашто мнение,ще ви бъда благодарна!

Guest
    Първо се записваш в новото училище. Диплома оригинал, за бележката с оценките не съм сигурна - там си имат списък с приетите деца. Медицински картон от личният лекар - но не бързай да го взимаш, че някои училища дават собствени бланки. След записването отиваш в старато училище и си взимаш отпусното. Късмет !!! \/

Guest
    А защо визмат оригинала, после трябва да вадя нов от училището.А я кажете къде сте приети и кой град

Guest
    Не го взимат а сама го показваш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Взимат го!!!
    Въпрос към "софиянци" - Взеха ли ви бележката с оценките, когато се записвахте? Моята я взеха (в 1 АЕГ), а ми се искаше да я имам за спомен...

Guest
    Разпечатай си нова от сайта на министерство на образованието. В ляво ниско долу. Така ще си имаш спомен да се хвалиш на внуците!!! :P

Viv4et0oo`
    Guest
    Взимат го!!!
    Въпрос към "софиянци" - Взеха ли ви бележката с оценките, когато се записвахте? Моята я взеха (в 1 АЕГ), а ми се искаше да я имам за спомен...
    Взимат и оригинала от удостоверението за завършен 7ми клас и бележката с оценките!Всичко ми взеха.... ;( хахахах

Guest
    Разпечатай си нова от сайта на министерство на образованието. В ляво ниско долу. Така ще си имаш спомен да се хвалиш на внуците!!! :P
    Къде точно - дай ориентир

Guest
    И на мен нищо ми няма...
    нямам и го удостоверението,
    няма ми я бележката ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си