- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Путка-cat dolls
Такаа...айде сега да поразмишляваме.Абе тия путки,що не земат да издадат нов албум,вместо да преработват песните от стария?Глеам ся Бутончетата...ми то без ДиОуДабълДжи май тва няма да е никва песен...!?.!??!?Аре кажете вие кво мислите...
П.С.Мен ме кефат едно две от парчетата,ама другото бозаааа...
Ми харесват ми.Незнам колко песни са преработили и т.н.,но е истина че имат голяма популярност с песните,които правят.Песни като Stick with you,Beep,Buttons ,аз лично харесвам и Sway се харесват от хората,идеални са за танцуване и доста често звучат по дискотеките.Наистина мисля че е време за един нов албум,ама ся не им знам кви са им плановете![]()
dosta komers ama imat glas, dobra horeografiq i prekrasen disko ritam
Hoy volv
men si me kefqttttttttttimat mn gotini pesni4ki
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
речникът ти е под всякаква критика!
"Пусикет" е котенце..името им означава Куклички с котенца. Яко. Пеещата може да пее, песните им са глупави и не са толкова добри танцьорки, колкото ги изкарват.
Пусикатките рулираТ![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
На мен ми харесва с черната коса и едната блондинка,а тази която пее малко ме дразни,защото винаги е център на внимание
Позьорки.
I na men mi haresvat !Mmogo e slojno da pee6 tolkova dobre i da tancuva6 taka!Drazni me samo 4e pee edna kato sa celi 6 ama are prosteno im e!Az nai-mn se kefq na Kimbarli za6toto e super sexy!A ,albuma mn me kefi osobeno "How many times ,how many lies"Qka e tazi pesni4ka trqbva da q 4uete!Abe tiq macki ne sa ot v4era v biznesa ,predi sa bili kabaretni pevici na nqkakvo gazarsko mqsto(ne pomnq kade)taka 4e ,koeto si e taka si e taka.
If it is crime to loving you then Im guilty !
mi na men ne sa mi lubimi no kato grupa stavat ne sa tolkova zle. sq mnogo me kefi pesenta-buttonsmnogo qka.
kat e boza za ko puskash takaava tema ii naistina kakto ti kazaha trqq si opraish re4nika ...Първоначално написано от Lost Soldier
men ne me kefqt osobeno makar 4e gi slu6am ot vreme na vreme ...
Хехе не забравяй и Don't cha-Първоначално написано от LP_girl_14
Озобщо всички техни сингли са станали хитове и ми харесват.Вярно правят преработки на песните от албума-ама защо някоя готина песен от там да не се пусне като сингъл-няма лошо
Е може би им е време за нов аблум
И наистина си ги бива и в песните и танците, абе мене ме кефят, пък това че има комерс-няма лошо![]()
Opredeleno ne me kefqt . Horeografiqta mi e kraino smeshna , mn me drazni glasa na taq ( koi znae koko e obraboten ) , no pone na vunshen vid bivat ( nqkoi )...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
i meneПървоначално написано от tainstvenata
2 т. системно.
W albuma im ima nqkoi mnogo qki kawyri, zaradi koito si struwa da se 4ue - Sway, Hot Stuff, Right now, Feelin good, Tainted love i tn. Az kato se zamislq to polowinata album sa kawyri.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Тия и албум ли имали?Това вече е смешно![]()
Първоначално написано от e_l_i_z_a
1.Ти гледала ли си един концерт че да кажеш че имат нужната визия,ценично поведение и че се сработват добре?Сигурно гледаш само клиповете,а?Ми мойто момиче ще ти кажа че на клипа всичко се изпипва и се прави перфектно.На концертите няма таквиз пинизи.
2.Сигурна ли си че се превежда така?Превежда се ПуткаКотка Куклички![]()
![]()
![]()
![]()
тая пак са такива курвентии че думи нямам"don't cha wish your girlfriend was a shit like me" е най-подходящият текст за тях хахахах
![]()
ami na men pyk mi haresvat pesnite im.kolkoto do tova kak izglejdat,ne mi puka.vajnoto e muzikata da e super i kupona da prodyljava!!!!!!!\
/
![]()
Чакайте,да го еба бе?Ма вие ко?Мислите си че не знам кво значи Pussycat Dolls на..."английски"?Аз ако не знаех щях да си питам,бе!
То е ясно че значи домашно котенце.Обаче на английски си означава ПуткаКотка Кукли!![]()
Пфф тея са били "еротични танциорки" !