- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си вдигна самочувствието
не че съм някои тъпак но... и аз незнам .... имам чувството че съм по-пораснъл за възрастта си и че се отличавам от повечето си веръстници(което е така) харесвам си това качество но маи ми влияе негативно.................имам чувството че съм "разбрал света" вече...
никои никога няма да разбере света според мен!не се коси!това че си по мъдър от връсниците си е много добре
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
6tom misli6 vsi4ko tova za sebe ne vijdam da ima6 nisko samo4uvstvie
aha
Moeto mnenie pridobito 4rez opit i razgovori s po opitni ot men hora e takova: samo4uvstvieto se gradi na uspeha kojto si pridobil s mnogo trud.Naprimer sport,u4ili6te,izkustvo i dr. sa se dejnosti koito davat samo4uvstvie!Moq savet e ako ne se zanimava6 s nikvi izvanklasni dejnosti da po4ne6 ne6to kolkoto otna4alo za udovolstvie 6oto vinagi na4aloto e trudno!Uspeh!
ахах верно ли? ми ела ми го обясниш света като си го "разбрал".. каквото и да значи това....Първоначално написано от SARI
Май трябва да си понижиш самочувствието кат гледам.
pile
kak se priema6 ti
tui 6e te priemat i drugite
don't worry-->haresvai se-->ti si nai neveroqtnoto su6testvo
obiknoveno deistva kato si povtarq6 takiva gluposti po 10 h pred ogledaloto
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Първоначално написано от lost_girl
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
еми при това мнение за себе си аз незнам защо имаш ниско самочувствие![]()
ЕеЕЕеЕ Ти с ниско самочуствие ли си,защото от това което чета разбирам че не си от хората,който нямат самочуствие...помисли малко и бъди себе си,защото има достатъчно други хора-->не го забравай
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Какво те кара да си мислиш, че се отличаваш по нещо от връстниците ти?Първоначално написано от SARI
![]()
miiii taka kato gledam ne ti lipsva samochuvstvie prosto malko se pritesnqvash ot tova kak gledat te na jivota i kak gledash ti nqma absolutno nishto losho che si malko po porasnal ot tqh....tova ne ti prechi da si izlizate zaedno i da si prekarvate mnogo qko...prosto se otpusni dokato si s tqh i ne obmislqi si4ko po 50 puti predi da go napravish....zashtoto nqma smisul ne si4ko e taka kakto go mislim![]()