- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:На 17 съм, а имам вечерен час от 18:30 до 21:00
Spored vaz normalno li e da si na 17 i ba6tati da ti dava ve4eren 4as ot 18:30 do 21:00 i ako go presro4i6 ili neizliza6 ili za po-malko vreme(to po-malko na kude)???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
imam vina 4e sum si fanala gadje i postoqnno izlizame ama kuk da ne izlizame kato v tqh nemoje dom nemoje pred vhoda daje nedava da sedime do vratata nemoje da doide da zvunne...moita vina e 4e mi e zor pove4e za gadjeto mi otkolkoto za ba6tami ama toi si go e zaslujil s mn ne6ta....![]()
Това е изключително ранен вечерен час
problema e 4e nesmeem da se obadim i da govora s nego poneje vednaga 6e po4ne da vika po mene i 6e stane po lo6o ujasen e...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
da be i moq e taka...ama mama me prikrivaПървоначално написано от nunki
![]()
e da ama mama ne e v bulgariq i nemoje ni6to da napraviПървоначално написано от SeXyTo_f
ами споко и аз съм горе-долу така, а съм на 18. вечерния ми час е до 22:30 и то си го извоювах със 300 зора!!! вярвай ми!!!!!!!!!! то не бяха караници, то не бяха скандали... но майката му е да го накараш да се почувства виновен по някакъв начин. аз на баща ми му набарах слабото място и сега действам по въпроса.
мисля, че съвета ми беше ясен - предизвикай чувство на вина в него и ще видиш как нещата ще потръгнат лека по лека. но от сега те предупреждавам, че това ще ти коства доста усилия. айде успех и не се отчайвай или отказвай. покажи, че не си малкото момиченце на татко, а вече сама можеш да отговаряш за себе си
Ами изчакай няколко месеца да станеш на 18 и го забрави тоя вечерен час.А това,че си си хванала гадже изобщо не е причина да те ограничават така.И аз имам гадже,но според нашите не е логично това да е причина да ми променят вечерния час(който между другото е доста гъвкав).А друго решение е с гаджето ти да излизате през деня,докато вашите са на работа.Първоначално написано от nunki
аз имам почти същия проблем ама...не съм намерила решение!
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Това е ненормално.Ти не си на 14 да речем и вече можеш да носиш отговорност сама за себе си и наистина им се чудя на ваште какво ги прихваща.Сьветвам те да си поговориш с тях,пьк току виж са се оправили нещата![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Вечерният час се променя според обстоятелствата и варира от 18:30 до 21:00 или само през този интервал от време ти е разрешено да си извън дома?
samo togavaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Това е ненормално! Поговори с родителите си.
Тва не е нормално. Дори когато бях на 10 през лятото нашите ме пускаха до 21.30. Аз ти препоръчвам да изчакаш още няколко месеца, докато станеш на 18 и да забравиш за вечерния час.
Non, je ne regrette rien.
Ехх..как ми приличаш на мен
И при мен баща ми е лошия, мама е добрата само че тя не е в България от сумати и време.
Та по същество. Вечерния ми час е 9 в обикновени дни.Но с бащата стигнахме до компромиса когато съм поканена на РД или просто ми се излиза за повечко..и когато той не е на работа идва и ме прибира(стига да не е всеки ден). Звъня му, казвам къде съм и той идва. Пак не съм много доволна, но все е нещо...
Трябва компромисно решение.![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Xi4 ne e normalno tova da ima6 takaf ve4eren 4as na 17 godini.YJAS!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Твърдо съм за вечерния ти час, това е за твоя безопастност, не знаеш какви педофили се разхождат.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз като бях на 14 и някои приятелки ги пуската мн повече от мен и съответно исках и аз и една вечер то не беше тръшкане не беше рев викане скандал и да видиш сега как си излизам колкото си искам...е разбира се имам ограничения, но не като преди, с бащите трябва да се използват много силни думи за да ги преклониш...това го знам от личен и на приятелката ми опит
Мен винаги са ме пускали повече от всичките ми приятелки взети заедно.Аз понякога се чудя на мерките,които взимат родителите им,но това не е моя работа и не се меся.Нашите не ми налагат вечерен час,но аз винаги уведомявам майка си до кога ще съм навън,за да не се притеснява.А колкото до бащите - споделям първите изречения на Лили.Затова моят никога не знае къде и с кого съм и ако се интересува кога ще се върна,пита майка ми,която винаги знае.Той от доста време не може да ми държи сметка за нищо,но това вече са семейни работи...та на 17 години човек трябва да има по-нормален вечерен час,някъде около 11-12,а ако ходи на дискотека,до когато иска.Все пак 17 е почти 18,а стане ли на 18,може ако ще и цяла нощ да си е навън.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Може би родителите ти се притесняват за теб....,но все пак ти си на 17 ?!?! Покажи им че вече не си малкото им момиченце и че могат да ти имат доверие .Поговори с тях ....Успех
Това си е жива подигравка на 17 - до 9 часа ... След година става6 палнолетна ... Ужас ... Съжалявам ... Горката ...... Говори с ваще или им покажи мненията във форума да видят , че не е честно ...
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ами мила, честно казано не знам какво още чакаш - да ти каже вечерен час до 16:00? Трябва да говориш с него.... Да не гоорим че гаджето може да те зареже.. което би било добър повод да изживееш кратък период на депресия, която да пречупи баща ти и да се почувства виновен за това ти състояние... ама жертвата би била прекалено голяма.... нз намери нещо такова, те хората ти казаха вече - накарай го да се чувства виновен