Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
Здрасти господин МодераторЕ !!! Изобщо не ми пука кой и каде си ?!
Но Все пак .... човекът попита Как да бъдем добри към момичетата и как да ги сваляме !!! и му отговорих ... искрено така както аз направих .... Имам възможността да го правя всеки 1 божи ден по 100 пати .... Не сам глупав Грозен и Мизерен а точно обратното .... Имах страшно много проблеми точно заради това че незнаех как да подходя към момичетата Които харесВам .... И все пак Имаше много SiteS мнохо хора решени да помогнат ... общувах 2 пати поче от нормалното Прочетох доста книжки ... (вярно не ми личи по правописа) .... и така ... дойде въпросният ден когато приложих всичките си усилия на 1 път ... с едно момиче ... и така ден след ден олколо 2 седмици ... и нещата се получиха от само-себе си .... От тогава на сам сме заедно ... Не сам поредният сваляч или поредната зарибявка .... не свалям момичетата за спорта ... А повярвай Вече съм дяволски добър ....Обичам приятелката ми ... Живот и здраве утре ще направим 8 месеца от както сме заедно ... не съм си и помислил за друга .... А колко други имаше покрай нея ... Тя Е Единственото нещо на този свят което ме кара да се усмихвам да дишам да живея ... да плача и да се смея ... Тя е всичко за мен ... Явно много Съм ЗАРИБЕН По нея .... Мога да ви пиша още до утре сутринта или докато ми се потрошат пръстите но ... надали Модератори като теб ... дето само критикуват а не насърчават Потребителите сиреш ЮзърС да пишат и да помагат ... биха ме разбрали .... Сигорно ти е много гаднооо.... Някои ти е Пръснал сърцето на парченца ... точно такъв като мен ЗАРИБИАВАЩ се ... (ака.. не знам дали си момче или момиче не ми и дреме ... Може и ЖЕна да ти е разбила сърцето ... само че с много опит ) .... и за това сега дебнеш зад маската на модератор ... да погваш юзърс ....

Относно по горният въпрос ... Да такава е мноого кофти ситуация ... Повече от година почти всеки ден излизах с момиче ... чисто приятелски начала ... Говорехме си с часове ... излизахме към 18:00 и се прибирахме към 5:00 6:00 но нищо нито целувка нито нещо повече ... Плакала е на моето рамо и аз на нейното .... всичко беше Открито м-ду нас споделяли сме си абсолютно всичко ... и сме говорели на какви ли не теми ... то представи си 1 година доста лаф и доста разходки кафета кина са минали ..... и да ... Имаше момент на Сближаване от гледна точка ... че някои успя да и втълпи че ние може да сме повече от приятели (Тя е супер готина мадама ... средно висока мн красива с чуплива коса) и тя не издържа на напрежението ... и си поговорихме на тази тема и след това си останахме приятели .... вярно глупаво ... но за мен тя бе просто приятелка ... човек без който немога ... човек който обичам но като ПРИЯТЕЛ .. а не като Гадже ... или как да се изразя ... жалко че наскоро нещата приключиха Много рядко се намират хора като нея с който човек може да сподели всичко да направи всичко да се чувства свободен ... да бъде себе си .... .....

А И Бате мОдератор .... аиде не ми се сърди малко те Оклеветих по горе .... но Не съди хора дето не познаваш а ????? Само това те моля !
Отново много добър пост! Браво!
Малко ще се отклоня, но какви са тея "SiteS" и книжки, които си чел? Откъде да ги намеря?