.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Ама вие морските наистина сте доста шантави. Първо си си хванало едно гадже, което не знам кога си му пуснала, но "пича" е бил толкова куц, че от 6 пъти нито един път не е успял да прави секс с теб както трябва. Второ това е първата толкова шантава тема в която се говори за страх от секс, но не от първия път, а от поредния сексуален акт. Ами ако тоя се окаже по-куц и от другия? Какво ще правим тогава?
    Трето ако смяташ, че 2 седмици не те правят лека ... то аз скоро идвам към морето за около 2 седмици и НЕЩО ПРОТИВ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    да бе и 2-та го желаем със 2 думи искам да съм курвичка ама ме боли ;( що така цели 6 бастуна ме минаха и още ме боли...... колко още да мина че да не ме боли плс искам да прая секс със приятела ми щото ми казаха приятелките че като правим секс и той много ще ме обича и няма да се разделим НИКОГА

кефиш ме авторката {}
    не съм казала това.. и не мисля, че щом съм била с едно момче това ме прави курвичка..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от jerry_rsg
    Ама вие морските наистина сте доста шантави. Първо си си хванало едно гадже, което не знам кога си му пуснала, но "пича" е бил толкова куц, че от 6 пъти нито един път не е успял да прави секс с теб както трябва. Второ това е първата толкова шантава тема в която се говори за страх от секс, но не от първия път, а от поредния сексуален акт. Ами ако тоя се окаже по-куц и от другия? Какво ще правим тогава?
    Трето ако смяташ, че 2 седмици не те правят лека ... то аз скоро идвам към морето за около 2 седмици и НЕЩО ПРОТИВ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> xaaxxaxaxaxaxa whoo is mike jones coming
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

jojolin
    Guest
    Stiga s tez prostotii, ako iska momi4eto moje da spi s nego i na 1vata sedmica, tova si e li4no nein problem !Kvi sa tezi razbiranie ot vremeto na baba mi? Da 4aka 5-6 meseca?? Za6to ne i da ne pravi sex sled svatbata..ostana da i kajete! Imam edni moi priqteli, koito hodqt ve4e 6 meseca i ne sa pravili sex- tova si e napravo ne4ove6ko! az s moq priqtel kato pravihme sex , bqhme hodili malko pove4e ot mesec, no ako ima6e po-rano udoben slu4ai, bih se suglasila, za6toto mnogo dobre go poznavam i znam , 4e nqma da me pomisli za "leka" puk i vuob6te ne mi puka kakvo mislqt drugite! Taka , 4e davai , otpusni se i sum sigurna, 4e 6te bude hubavo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си