.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Не му се впрягайте всички,не е чак толкова зле колкото описва,манипулации от всякъде...
    Играе доста мръсно обедих се за пореден път!!! Гадно му е,но въобще не чак толкова колкото описва,не мое да е с друга... бля бля,пълни измисшльотини от него страна. Всичко е подкрепено с факти,както винаги!
    И аз повече не няма да погледна тая тема пълна с маниполации и лъжи!!!!!!!!!!!!!!!!
    Колкото гадно ми е било нямаш си и на идея и ако съм обмисляла варианта да се върна при теб,то вече не го мисля...
    Остави ме и повече не ме търси за нищо,не влизай в папката на Валя няма смисъл,не печелиш повече точки така...

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Real^Love Не искам да се получи така че вземам страна незнам как се е държал с теб или по-точно имам бегла представа.... Съгласна съм че е правил грешки в отношението си към теб обаче така да говориш че не бил толкова зле и нз си какво и то във форума е направо недопустимо! Много тъпо от твоя страна .... най- малкото че ти не си той и неможеш по никакъв начин да знаеш какво му е на него и не изкарвай така нещата все едно че си щяла да се върнеш при него защото само влошаваш положението. За да реши да пуска тема и да говори с тези силни думи значи не му е леко. предполагам че и на теб не ти е било приятно когато той се е държал зле но все пак имаш уста отиваш и казваш така и така това и това не ми е приятно да го правиш хайде намерим някакво решение което устройва и двама ни. Така се градят отношения и сериозна връзка. А щом така с лека ръка казваш край или дай да видя дали ще ми липсваш за какви чувства говориме като ти не си и опитала да съхраниш тая връзка..... Все едно това е моето мнение по въпроса.
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    Real^Love Не искам да се получи така че вземам страна незнам как се е държал с теб или по-точно имам бегла представа.... Съгласна съм че е правил грешки в отношението си към теб обаче така да говориш че не бил толкова зле и нз си какво и то във форума е направо недопустимо! Много тъпо от твоя страна .... най- малкото че ти не си той и неможеш по никакъв начин да знаеш какво му е на него и не изкарвай така нещата все едно че си щяла да се върнеш при него защото само влошаваш положението. За да реши да пуска тема и да говори с тези силни думи значи не му е леко. предполагам че и на теб не ти е било приятно когато той се е държал зле но все пак имаш уста отиваш и казваш така и така това и това не ми е приятно да го правиш хайде намерим някакво решение което устройва и двама ни. Така се градят отношения и сериозна връзка. А щом така с лека ръка казваш край или дай да видя дали ще ми липсваш за какви чувства говориме като ти не си и опитала да съхраниш тая връзка..... Все едно това е моето мнение по въпроса.
    Боже мой,а на теб кой ти е казвал че не съм се опитала да оправя нещата??? Знаеш ли колко пъти съм му казвала,а? не,моля те като не знаеш ситуацията недей да даваш такива мнения,защото колкото на него му е гадно,толкова на мен ми е било преди,но с тази разлика,че той не го изживяваше с мен,а аз с него да. И като не си в нашия град,който е малък и всичко се знае,ае моля те не определяй кой колко страда и кво прави,виждам всичко и знам всичко за разлика от теб,нали? Не може да знаеш какво става м/у нас,нито какво е ставало,така че моля те не се мешай в отношенията ни! Знам още и за каква маниполациа говоря,мился че мога да видя нещата от мноо места дали маниполира или не така че по добре не участвай в проблемите ми с него,това засяга само мен и него! Той знае какви ги върши както и аз..

Мислиш,че не съм мислела всики ден да се върна при него ли? Молета замалчи,защото това,че той пише тук мъката си,а аз не съм я правела не значи че преди и сега не страдам,но си имам приятели,които са ми достатаъчни и ми дават достатъчно съвети...
    Ще те помоля от уважение към мен и нашата връзка да замълчиш,защото не знаеш въобще как стоят нещата!

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    абе я малко успокой топката и не ми говори така! Има тема и аз ще пиша каквото мисля ок?! Като те гледам каква си злоба не ми е ясно защо толко страда по тебе.... И само да ти кажа вземи един речник и виж разликата межди симулира и манипулира и виж как се пише манипУлира айде със здраве и гледай да не набиеш монитора като ми четеш постовете (а и май не сам моите)
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

абе я малко успокой топката и не ми говори така! Има тема и аз ще пиша каквото мисля ок?! Като те гледам каква си злоба не ми е ясно защо толко страда по тебе.... И само да ти кажа вземи един речник и виж разликата межди симулира и манипулира и виж как се пише манипУлира айде със здраве и гледай да не набиеш монитора като ми четеш постовете (а и май не сам моите)
    ок,не виждам нещо злобно в поста ми но щом казваш...така е!
    Оставям те да си мислиш каквото искаш,всеки има своето мнение и виждания... няма да правим темата чат ако има нещо има лс

Цитирай Първоначално написано от Real^LOVE
    Не му се впрягайте всички,не е чак толкова зле колкото описва,манипулации от всякъде...
    Играе доста мръсно обедих се за пореден път!!! Гадно му е,но въобще не чак толкова колкото описва,не мое да е с друга... бля бля,пълни измисшльотини от него страна. Всичко е подкрепено с факти,както винаги!
    И аз повече не няма да погледна тая тема пълна с маниполации и лъжи!!!!!!!!!!!!!!!!
    Колкото гадно ми е било нямаш си и на идея и ако съм обмисляла варианта да се върна при теб,то вече не го мисля...
    Остави ме и повече не ме търси за нищо,не влизай в папката на Валя няма смисъл,не печелиш повече точки така...
    Ако не бях толкова зле щях ли да ревя и една седмица след като те загубих. Щеше ли да ми е добре само когато пиша в папаката на Вали и гледам как седим само ти и аз отдолу. Щях ли да ми олеква само след поста си тук.. Щях ли да мисля само за теб. Боже мой да УМРА АКО СЬМ ПРЕКАЛИЛ САМО И С ЕДНА МОЯ ДУМА ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ИЗПИТАЛ БОЛКАТА, ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ЯЛ ТОЛКОВА ДНИ А САМО ХАПВАМ ДВА ЗАЛАКА И ПОЧВА ДА МИ СЕ ПОВДИГА АКО МОЖЕХ ДА СЬМ С ДРУГА ВЕЧЕ ДА СЬМ.. AKO ТЕ МАНИПУЛИРАХ МОЖЕШЕ ДА СЬМ С ДРУГА И ДА ТИ ПРАВЯ МРЬСНО А АЗ УМИРАМ ЗА ТЕБ УМИРАМ И НЕМОГА СПРА> ЧЕТЯ ВСИЧКИ ТЕСТОВЕ НА ВАЛИ САМО И САМО ЗА ДА СИ ПО БЛИЗО ДО МЕН ВСЕКИ ДЕН ПОРАВЯ САЙТА И ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАДВАШ. ОБИЧАМ ТЕ И ЗНАЙ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЛЬЖА КАКТО НЕ СЬМ ПРАВИЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НА САМ..

Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Ако не бях толкова зле щях ли да ревя и една седмица след като те загубих. Щеше ли да ми е добре само когато пиша в папаката на Вали и гледам как седим само ти и аз отдолу. Щях ли да ми олеква само след поста си тук.. Щях ли да мисля само за теб. Боже мой да УМРА АКО СЬМ ПРЕКАЛИЛ САМО И С ЕДНА МОЯ ДУМА ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ИЗПИТАЛ БОЛКАТА, ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ЯЛ ТОЛКОВА ДНИ А САМО ХАПВАМ ДВА ЗАЛАКА И ПОЧВА ДА МИ СЕ ПОВДИГА АКО МОЖЕХ ДА СЬМ С ДРУГА ВЕЧЕ ДА СЬМ.. AKO ТЕ МАНИПУЛИРАХ МОЖЕШЕ ДА СЬМ С ДРУГА И ДА ТИ ПРАВЯ МРЬСНО А АЗ УМИРАМ ЗА ТЕБ УМИРАМ И НЕМОГА СПРА> ЧЕТЯ ВСИЧКИ ТЕСТОВЕ НА ВАЛИ САМО И САМО ЗА ДА СИ ПО БЛИЗО ДО МЕН ВСЕКИ ДЕН ПОРАВЯ САЙТА И ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАДВАШ. ОБИЧАМ ТЕ И ЗНАЙ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЛЬЖА КАКТО НЕ СЬМ ПРАВИЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НА САМ..
    За какво ме излага за момичетата в дискотеката,за какво ме излага че не мое погледнеш друго момиче,а ти се иска,за какво казваш че някоя е тъпа и безлична а после искаш да си с нея?

За какво ме излага за момичетата в дискотеката,за какво ме излага че не мое погледнеш друго момиче,а ти се иска,за какво казваш че някоя е тъпа и безлична а после искаш да си с нея?
    Значи пьрво те излагах за да не страдаш и ти, но неможех да те льжа и ти признах какво стана. Второ Ако става на вьпрос за Анна ХИкста отидох при нея за да видя може ли друга да ме плени но както почнах да играя с нея и казах че нещо не ми е едобре и излязох на вьн и дефакто е зарязах на дансинга!!! Просто това за мен беше изневяра беше нещо което осетих че правя на сила ...после Веско ме потикна да ида при нея пак отидох поприказвахме и зн ли какво еми осетих че тя ми врьзва после като минех ме щипваше по корема и усмихваше - е не ми хареса, но аз се дьрпах и накрая дойдох при теб. Това не е манипулация значи това беше за да те успокоя да не страдаш поне ти ...понеже не го заслужаваш ! Разбери ме !!!

Guest
    Я ти се успокой .И не я познаваш,че да я преценяваш.Аз съм и приятелка от както се помня,приятелка съм и на Енджой,откакто го познавам.Не познаваш нея,дори него,не знаеш какво е било преди,само какво е сега,нали?!Не знаеш нея колко я е боляло,само него.той съжелява за това,наистина.Но вече е късно,защтото тя го ОБЧАШЕ много...Ако искаш го попитай,много му прощаваше,но всяко нещо си има край.При тях края продължи дълго 2 мес,за да видят дали ще потръгне,но уви...И ти какво сега ще я обиждаш ли?! Та тя направи всичко възможно и сега не му дава напразни надежди,за да не страда и да се надява напразно!!! Ти не знам твойта връзка за каква я имаш,вярно вие сте продължили,защтото си осъзнала,че го обичаш,но не при всички е така. Тя кво да е с него без да го обича ли?!Да го лъже,за да е щастлив в лъжа.Няма смислъл и той да хаби направни сили за опити за събиране и такива неща.Аз го съветвам да си запази силите за нова връзка и ново момиче,за това да направи себе си щастлив!!!И пак ти казвам нея познаваш,за да я обиждаш

Значи пьрво те излагах за да не страдаш и ти, но неможех да те льжа и ти признах какво стана. Второ Ако става на вьпрос за Анна ХИкста отидох при нея за да видя може ли друга да ме плени но както почнах да играя с нея и казах че нещо не ми е едобре и излязох на вьн и дефакто е зарязах на дансинга!!! Просто това за мен беше изневяра беше нещо което осетих че правя на сила ...после Веско ме потикна да ида при нея пак отидох поприказвахме и зн ли какво еми осетих че тя ми врьзва после като минех ме щипваше по корема и усмихваше - е не ми хареса, но аз се дьрпах и накрая дойдох при теб. Това не е манипулация значи това беше за да те успокоя да не страдаш поне ти ...понеже не го заслужаваш ! Разбери ме !!!
    това не го знаех същност,но е гадно,това е моми4ето с което щеше да тръгнеш преди да тръгнеш с мен,и ти ли я покани да играете,а миналия ден ми каза 4е на ижана на песента ти е станало гадно и си излязал нажан и си плакал а аз те виждам на тая песен,че се забавляваше,а те търсих преди тва навън,претеснявах се за теб,то кво било...
    Не ставаше дума за ана хикса...ти сам се издаваш

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Я ти се успокой .И не я познаваш,че да я преценяваш.Аз съм и приятелка от както се помня,приятелка съм и на Енджой,откакто го познавам.Не познаваш нея,дори него,не знаеш какво е било преди,само какво е сега,нали?!Не знаеш нея колко я е боляло,само него.той съжелява за това,наистина.Но вече е късно,защтото тя го ОБЧАШЕ много...Ако искаш го попитай,много му прощаваше,но всяко нещо си има край.При тях края продължи дълго 2 мес,за да видят дали ще потръгне,но уви...И ти какво сега ще я обиждаш ли?! Та тя направи всичко възможно и сега не му дава напразни надежди,за да не страда и да се надява напразно!!! Ти не знам твойта връзка за каква я имаш,вярно вие сте продължили,защтото си осъзнала,че го обичаш,но не при всички е така. Тя кво да е с него без да го обича ли?!Да го лъже,за да е щастлив в лъжа.Няма смислъл и той да хаби направни сили за опити за събиране и такива неща.Аз го съветвам да си запази силите за нова връзка и ново момиче,за това да направи себе си щастлив!!!И пак ти казвам нея познаваш,за да я обиждаш
    това съм аз да знаете

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Виж сега тя ми се нахвърли аз си изказах мнението а то беше че каквото и да е тя не е той че да казва че СИМУЛИРА (манипулацията няма нищо общо със случая). Не се бъркам а изказвам мнение май не сте чели и двете правилата или по-точно т.2 от задълженията на потребителите. А това че поста й беше неграмотен си е факт какво да направя аз?! А и това също че ми се струва злобна и безскрупулна пак си е мое мнение надявам се да греша щото жалко че е талкова хубава ако е така.

това не го знаех същност,но е гадно,това е моми4ето с което щеше да тръгнеш преди да тръгнеш с мен,и ти ли я покани да играете,а миналия ден ми каза 4е на ижана на песента ти е станало гадно и си излязал нажан и си плакал а аз те виждам на тая песен,че се забавляваше,а те търсих преди тва навън,претеснявах се за теб,то кво било...
    Забвалявам ли сьм се . Жестоко се льжеш просто нз как аз от 6 дена не слушам музика че знам че ще се пусне някоя тьжна песен. Защо не дойде и да погледнеш в очите ми сьлзите които крия от всички, не ме ли видя отвьн като ти говорех? Не ме ли видя как треперя и как те стискам ти знаеш ли че бях най щастливия на земята като те дигнах. Ти знаеш ли че баща ми ходи на село и ми се обажа да види да ли сьм ял, а аз сьм момче почти мьж на 19 години? И накрая ти видя ли кьде играехме гледах да е сьм до теб да те усещам по накакьв начин? ВИдя ли че като мина и всяка с руса коса ми прилича на теб (даже се препознах че пушиш).. Че като ме целуна ти полетях и отново видях сладката страна на нещата че като играеше отвьн те гледах 5 минути с умсивка С който и да сьм бил кьдето и да сьм бил знай че всичко е на сила.. Обичам те!

P.S. И си мислиш че за това че на Ивана на песента сьм плакал е льжа, щестоко се льжеш !! САмо това с момичетата е льжа и тя беше за да не те боли и теб но неиздаржах обесних ти. Само не си мисли че правя сайта на валя и влизам в паката ти за да трупам точки не правя го защото така те осещам по близо само когатао правя сайта слагам сними по него и знам че ти ще си щастлива (ти го хареса) ме прави и мен щастлив!!!

Забвалявам ли сьм се . Жестоко се льжеш просто нз как аз от 6 дена не слушам музика че знам че ще се пусне някоя тьжна песен. Защо не дойде и да погледнеш в очите ми сьлзите които крия от всички, не ме ли видя отвьн като ти говорех? Не ме ли видя как треперя и как те стискам ти знаеш ли че бях най щастливия на земята като те дигнах. Ти знаеш ли че баща ми ходи на село и ми се обажа да види да ли сьм ял, а аз сьм момче почти мьж на 19 години? И накрая ти видя ли кьде играехме гледах да е сьм до теб да те усещам по накакьв начин? ВИдя ли че като мина и всяка с руса коса ми прилича на теб (даже се препознах че пушиш).. Че като ме целуна ти полетях и отново видях сладката страна на нещата че като играеше отвьн те гледах 5 минути с умсивка С който и да сьм бил кьдето и да сьм бил знай че всичко е на сила.. Обичам те!
    Да,но фактите сочат обратното,няма значение,няма отношениета ни да четат всички,ако имаш още нещо да добавиш ми пиши по скъпа аз нямам какво повече да ти казвам!

Виж сега тя ми се нахвърли аз си изказах мнението а то беше че каквото и да е тя не е той че да казва че СИМУЛИРА (манипулацията няма нищо общо със случая). Не се бъркам а изказвам мнение май не сте чели и двете правилата или по-точно т.2 от задълженията на потребителите. А това че поста й беше неграмотен си е факт какво да направя аз?! А и това също че ми се струва злобна и безскрупулна пак си е мое мнение надявам се да греша щото жалко че е талкова хубава ако е така.
    Искаш да кажеш,че не уважавам мнението ти ли?! Извинявай ама ти уважаваш ли Real^love,не я ли обиждаш?Злобарка била,не вярвам на теб да ти е приятно,хора,който не те познават да говорят така,нали? И не знам защо пък така бързо реши,че е злобна?!За това,че четеше и плачеше,че го наранява толкова,че всяка вечер ми казаваше ако можех да го обичам щях да се събера с него,че самата тя се чудеше,къде изчезна момичето,което понасяше лошото му държание и го обичаше това, въпреки всичко това ли наричаш злобен човек,ако е така добре.И ако има нещо ЛС,че темата стана на чат

Град
    Невърленд
    О какво да ти кажа човече. Същото ми се случи... не знам според мен трябва доста време да мине... даже нз дали изобщо ще ми мине. И аз се чувствах ужасно, на човек не приличах 1-2 месеца, но сега съм по-добре. Смисъл поне общувам с другите нормално, иначе няма минута в която да не си мисля къде е тя, защо е с друг и какво толкова направих, че почти 2 годишна връзка замина в миналото. Обвинявах се но.. няма защо. Тя обича друг, изобщо не я ебе за мен. Приятелството оставало... какво приятелство бе батка, не мога да я гледам ако не мога да я целуна ... шитава история Смисъл, не писах за да се оплаквам... доста се оплаквах няма смисъл. Ей така за морална подкрепа. Удрям ти едно рамо, няма да се плашиш. Всяко зло за добро... надявам се Поне при мен не е така, но сигурно ще стане, няма как да е по-зле
    Sing with me, sing for the years
    Sing for the laughter, sing for the tears
    Sing with me, if it’s just for today
    Maybe tomorrow the good lord will take you away

Dream until your dream come true
    Dream on, dream on, dream on...

Цитирай Първоначално написано от |Dream_On|
    О какво да ти кажа човече. Същото ми се случи... не знам според мен трябва доста време да мине... даже нз дали изобщо ще ми мине. И аз се чувствах ужасно, на човек не приличах 1-2 месеца, но сега съм по-добре. Смисъл поне общувам с другите нормално, иначе няма минута в която да не си мисля къде е тя, защо е с друг и какво толкова направих, че почти 2 годишна връзка замина в миналото. Обвинявах се но.. няма защо. Тя обича друг, изобщо не я ебе за мен. Приятелството оставало... какво приятелство бе батка, не мога да я гледам ако не мога да я целуна ... шитава история Смисъл, не писах за да се оплаквам... доста се оплаквах няма смисъл. Ей така за морална подкрепа. Удрям ти едно рамо, няма да се плашиш. Всяко зло за добро... надявам се Поне при мен не е така, но сигурно ще стане, няма как да е по-зле
    Ми да ти кажа не виждам как ще се оправя но знаеш ли даже не ми се иска защото знам че като отмине болката ше отмине и любовта ми кьм нея - а не искам.

Без дьх оставам когато я няма
    че тя е мойта обич голяма
    нейнотото име вписа сьдбата
    сьс златните букви в моетото сьрце
    Нежно изрича в мене душата
    ---ОБИЧАМ ТЕ----

Така се чуствам всеки ден!!!

Град
    Невърленд
    Еми човече не знам какво друго да кажа освен:

" ДОбре дошъл в партията на алкохилиците с разбири сърца"

Sing with me, sing for the years
    Sing for the laughter, sing for the tears
    Sing with me, if it’s just for today
    Maybe tomorrow the good lord will take you away

Dream until your dream come true
    Dream on, dream on, dream on...

И аз членувам в нея.Щом се напих сам вкъщи...

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Хора работата не е на добре, кьдето и да ида постоянно мисля за нея. Идват хора в магазина хора почвам да ги обслужвам и вместо така да се заплесвам мисля само занея. Кьдето и да ида постоянно се питам как ли щеше да сме сега, кво щяхме да правим, как .. Почнах да чуствам и сексуалната и липса днес на обяд, започна да ме дразни всеки свук и си запуших ушите за около 10 минути, ходя по пьтя пьтя пак за нея си мисля, това нормално лие? Що за любов е ? Чак се чудя хората които са женени такавали любов имат кьм своята половинка, просто нз че има такова нещо, не вярвах на песни на сериали а дори сега там ;юбовта не ми се вижда прекалена просто взех да мисля че дори там описват истинската любов. Колкото и да се опитвам да я забравя немога, смея си се сам като се сетя за изминалите моменти дори като се сетя за караници и пак ми лиспва.. заспивам сьнувам я всяка нощ някоя че сме се сьбрали друга че сме разделени, сутрин както се сьбудя и веднага е вече в ума ми...правя тези неща които преди сьм мислел че ще са ми интересни но забога те не са ми интересни без нея. Надеждата умира последна .. когато любовта ми умре (което не вярвам да е скоро) тогава сигурно ще умре и надеждата, Ако някой е изпитвал такава любов ако някой е имал това чуство нека да пише... Знам само че искам да сьм с нея и тя ако реши кво мислите - НЯМА ЛИ ДА Е НАЙ ЩАСТЛИВАТА>. Ей момичета не си ли мечтаете така да ви обичат, нали искате романтика защо когато дойде тя бягате, акато на някой леко му пука за вас вие тичате и се побьрквате и аз незнам... Преди 4-5 дена нз кьде сьм и нз кво искам - сега осьзнах НЕМОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕЯ или по точно ЖИВЕЯ НА СИЛА БЕЗ НЕЯ.. та отговорете що за любов е това ?

ne si martav kakto vijdam oshte izpitvash harakterni za jivite chustva.stqgai se i si predstavi che tozi kraj e edna hubava vazmojnost za neshto novo.vqrno che sega si vikash taq puk kva e gruba no trqbva da sme ponqkoga strogi za da ne boli poveche uspeh sigurna sam che za teb budeshteto e zapazilo e edna nova i hubava luboFFFFFFFF

Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    ne si martav kakto vijdam oshte izpitvash harakterni za jivite chustva.stqgai se i si predstavi che tozi kraj e edna hubava vazmojnost za neshto novo.vqrno che sega si vikash taq puk kva e gruba no trqbva da sme ponqkoga strogi za da ne boli poveche uspeh sigurna sam che za teb budeshteto e zapazilo e edna nova i hubava luboFFFFFFFF
    Ми те не са баш като на живите... Добре дишам, добре ходя...и до тук! Не ям, пия повече вода..не спя като хората, ето сеа цяла нощ сьнувам че всичкое като преди и сме на някав купон и танцуваме цяла нощ...ау трапки ме побиваха а така не ми се ставаше с този як сьн.. нО кво да се прави ... а за това че си викам ква е груба... не не е груба и не сьм го и казвал и мислил.. тя не е виновна за нищо . .. Но не ми отговорихте на горните вьпроси ?

Ми аз пак да си излея мьката. Вчера бях на диско..почти не оставах сам от компания на момичета и.т.н. до тук добре .. Но като се прибрах и почна голямата болка от самотата в легло ми тоез НАШЕТО ЛЕГЛО което беше направено за нас специално (дьлга история)... И и писах отново петорен смс с показване на чуства и това че страдам и че немога да задьржам мьката си и че за това и пиша.. Верно беше 5 часа и е нормално да се ядоса НО.. след толкова мили думи след толкава показване на любов никой не чука на вратата.. Днес имам среща с едно момиче кьм което от одавна имам симпатии. Но кажете ми това момиче (бившата ми) имала ли е някви чувства изобщо след като и показах всичко след като видацзя как ме боли как сттрадах вече нз та сеа получам смс ..

цитирам го.. Мисля че се разбрахме да не ме тьрсиш, кво е това безобразие ми пишеш в 4 сутринта..Пробвай с някоя и мое се получи при мен стана.. не искам повече да ме тьрсиш!!!

Това е след което и написах че ще се опитам да не я тьрся вече и че не мисля че след всичко заслужавам такова дьржене но явно го заслужавам а и и писах че тя ме научи да изказвам чуствата си а не да ги задьржам.. И аз нз искам да сьм с нея. Ще видя довечера имам среща вчера работата се опече сеа остава само да е стопля..мисля че ще се получи но не ми се вярва след 2 седмици страдане (което продьлжава) чувствата ми да изчезнат така и да се изпарят.. Та кажете ми да тьрся ли дьлга врька или е време за живот ? Още ми липсва тя вьв всяко начинание пьрво ми пише излизах с един но не ми хареса утре го отцепвам сеа пише че при нея е станало и тя ме обьрква допьлнително...офф критична е ситуацията но дано се оправим... Правя това което винаги сьм искал но без нея не е толкова сладко..почнах вече да посвиквам но пак ми липсва сеа е на море с тяхните пожелав и приятно и готино изкарване..заслужава го но защо се дьржи толкова безобразно с мен след всичко което сме преживели и аз нз.. офф живота продьлжава ама НЕ

Фен
    Град
    sofia
    haide de spoko 6te se opravi6 znam 4e 6te nameri6 4ovek do teb koito 6te obi4a6 mn pove4e

Виж сега човече, понеже с тебе имаме сходни ситуации ще те посъветвам да спреш да я търсиш.Да знам, че така се чувстваш по - близо до нея, но трябва да спреш.Работата е там, че когато постоянно повтаряш едно нещо и да го натякваш тя (а и всички жени ) спира да го цени, т.е. когато види любовен SMS вече дори не се трогва.Сега е само до тази фаза, но след време ще се превърне в досада, ще се превърне в нещо неприятно за нея.И аз се обаждах, звънях, ходих до тях, но без резултат...Всичко трябва да се прави с мярка, защото иначе става лошо.Искаш ли тя да те помни като "оня досадния тип който постоянно я преследва"?Разбирам, че искаш да и покажеш, че страдаш и че ти липсва, но не го прави.

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си