Цитирай Първоначално написано от EnJoY
Цитирай Първоначално написано от Real^LOVE
Не му се впрягайте всички,не е чак толкова зле колкото описва,манипулации от всякъде...
Играе доста мръсно обедих се за пореден път!!! Гадно му е,но въобще не чак толкова колкото описва,не мое да е с друга... бля бля,пълни измисшльотини от него страна. Всичко е подкрепено с факти,както винаги!
И аз повече не няма да погледна тая тема пълна с маниполации и лъжи!!!!!!!!!!!!!!!!
Колкото гадно ми е било нямаш си и на идея и ако съм обмисляла варианта да се върна при теб,то вече не го мисля...
Остави ме и повече не ме търси за нищо,не влизай в папката на Валя няма смисъл,не печелиш повече точки така...
Ако не бях толкова зле щях ли да ревя и една седмица след като те загубих. Щеше ли да ми е добре само когато пиша в папаката на Вали и гледам как седим само ти и аз отдолу. Щях ли да ми олеква само след поста си тук.. Щях ли да мисля само за теб. Боже мой да УМРА АКО СЬМ ПРЕКАЛИЛ САМО И С ЕДНА МОЯ ДУМА ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ИЗПИТАЛ БОЛКАТА, ДА УМРА АКО НЕ СЬМ ЯЛ ТОЛКОВА ДНИ А САМО ХАПВАМ ДВА ЗАЛАКА И ПОЧВА ДА МИ СЕ ПОВДИГА АКО МОЖЕХ ДА СЬМ С ДРУГА ВЕЧЕ ДА СЬМ.. AKO ТЕ МАНИПУЛИРАХ МОЖЕШЕ ДА СЬМ С ДРУГА И ДА ТИ ПРАВЯ МРЬСНО А АЗ УМИРАМ ЗА ТЕБ УМИРАМ И НЕМОГА СПРА> ЧЕТЯ ВСИЧКИ ТЕСТОВЕ НА ВАЛИ САМО И САМО ЗА ДА СИ ПО БЛИЗО ДО МЕН ВСЕКИ ДЕН ПОРАВЯ САЙТА И ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАДВАШ. ОБИЧАМ ТЕ И ЗНАЙ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЛЬЖА КАКТО НЕ СЬМ ПРАВИЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НА САМ..
За какво ме излага за момичетата в дискотеката,за какво ме излага че не мое погледнеш друго момиче,а ти се иска,за какво казваш че някоя е тъпа и безлична а после искаш да си с нея?