- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- На какво слушате музика...
Току-що ми хрумна идея за подобна тема... Надявам се на всички да ви хареса
Та въпросът:
"На какво слушате музика във вас ? "
--Вид /слушалки;колонки;уредба/
--Марка
--Характеристика
ICQ 192487622
e-mail: kykymu@gmail.com
Аз на компа съм със колонки и слушалки, а в хола е уредбата, която само при по-специални случай се използва
-Колонки:
--Unitek SP-868
--Характеристика:
* Power Output: 30W + 12W*2
* Speaker Unit: 5.25" Subwoofer+3" Full Range*2 +1.5" tweeter*2
* Frequency Response: Subwoofer 20HZ-180HZ Satelite 150HZ-20HZ
* Seperation: 45dB
* Seperation: 45dB
-Слушалки:
--A4 Tech AH-800
--Характеристика:
Headphone Specification
Driver unit: 40mm dia. Dome
Impedance: 32
Frequency: 20Hz ~ 20KHz
Sensitivity: 105dB ± 3dB
Max. Input: 100mW
Length of wire: 250cm ± 5cm
Microphone Specification
Directivity: 0 mni
Impedance: 2.2K
Frequency: 30Hz ~ 20KHz
Sensitivity: -58dB ± 3dB
Operating voltage: 4.5V
-Уредба:
--SONY MHC-RG475
--Характеристика:
-МИНИ МУЗИКАЛНА СИСТЕМА С МР-3
-МОЩНОСТ 2Х140 W + 160 W СУББАС (RMS)
-3 ЛЕНТОВИ ТОНКОЛОНИ
-3 ДИСКОВ ЧЕНДЖЪР
-ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА CD, CD-R / RW, MP-3
-FM / AM ЦИФРОВ ТУНЕР С RDS С 30 СТАНЦИИ ПАМЕТ
-2 КАСЕТЪЧНИ ДЕКА
-ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
/Преди месец я взех е няма такъв звяр/
ICQ 192487622
Хахаха... каква марка е съраундчето ти![]()
ICQ 192487622
имам много хубава уредба Sony ама на нея по-рядко слушам музика, щото по-яката ми е на компютъра .. а на комютъра слушам с някви гадни колонки .. SATURN![]()
УЖАСНИ СА!!!
![]()
източник YH-J70 + слушалки Se-M280 = диване - това кат съм на вънка...
иначе в нас 2х100W Samsung + laptop за източник...
нормална музика за панелка..
Gott wei
У нас: касетодискофонJVC... доста добър звук, ама е почнало да се поразваля и понякога пръщи
компютър с две колонки Samsung, които са по-слаби от JVC-то, ама музиката е доста по-разнообразна
уредба Sony с брутален звук... веднъж си правих опити колко силно свири, та на шкафа, на който е само едната колона си бях оставила едно портмоне,та то подскачаше на басаа не бях усилила до край...абе много е добро
![]()
Навън: гадна mp3ка, забравих марката,ма от тея лайняните, ама със слушалки AKG, та не се оплаквам![]()
а дискмена си го дадох на една приятелка, обраха и къщата, та бяха взели и него![]()
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Аха, успех да е повече от 300В всичко, с все буфатаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Слушам на мп3 плейър на Дейзи /стар модел/ и слушалки Дейзи. 5 лева са и са адски добри.
Хах.От къде си си взела слушалките?И аз търся някакви готини,ама не ми се дават пари много![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Оф...как да обясня...знаеш ли къде е Интерпред или Парк-хотел Москва?
ми на компа на колони(не ги знам какви сам,ма има и суб-буфер),а ако съм на път с мп3-лата ми на КТН,а ако съм си в нас и някой от наще е на компа на брат ми с едно Сд-плейъче с диск,само дето не може да чете мп3,ма това не е важно,по важно е според мен че много силно свири!![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
аз съм на колонки с мноо мощен бас Филипс \/
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Уредба Panasonic с две колони по 40W всяка (реални).
Слушалки "A4 Tech- Digital" имах, но веднъж се ядосах и прас в земята...е, до там бяха те.![]()
ДВД ПЛЕЪР и комп.
Предполагам че говори за пикова мощност но не и за реална...Първоначално написано от machoka
![]()
ICQ 192487622
Ахах разбира се.Там учех.Всичко знам тамПървоначално написано от `Death`Whore`
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Subwoofer-а ми върви с колонките, марката е Luxeon EM4.1 ! А иначе си слушам на mp3-то, с него ми вървят и слушалките :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ми на лаптопа
2 т. системно.
Така...отиваш до Интерпред. Отляво на него има една малка уличка...тръгваш по нея...и стигаш до влаковата линия. Отиваш на втората улица след влаковата линия и търсиш сграда, на която пише "Дейзи". Даже сградите са 2. Влизаш и питаш за фирмения магазин. Това е.Първоначално написано от Sarabi*
Мерси^^Утре отивам да си взема,че направо издивявам :P
-Мръсен старец.
със 2 колкони по 35W реална мощност и още 2 от зад по 10W реална мощност предните нз ква марка са ама задните са SONY и осилвателя върви със тях имам и слушалки PHILIPS HP200 а когат сам на жънка надувам ги малко по-силно и си слушам та наред и сички които са пред блока