- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pomaga li headandsholderts za purhota ili e bokluk?
На мен ми помага![]()
Ефект 0 даже нещата стават още по зле....пробвай себорал форте то помага
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
na men li4no mi pomaga mnogo!ne mi se obrazuva ve4e parhut!ne me sarbi kojata na glavata!i ima mn priqten aromat!
На моята коса ми прави пърхут...
и при мен ефекта е противоположния на очакваното....понеже и при други мои познати и приятели е все така мога да кажа: моето мнение е ПЪЛЕН БОКЛУК!!!Първоначално написано от Devil`s little sister
![]()
![]()
![]()
Ако го вземеш от чужбина ми казаха, че е по-добър, но този дето се предлага на българския пазар е пълен разреден боклук, от който ти се появява допълнително пърхот! По-добре си вземи 1-2 таблетки Низорал и ги стрии в шампона ти или пък 1-2 аспирина! Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
не действа![]()
Da,pomaga no ne za otstranqvaneto na purhuta a za poqvata mu!!!!![]()
Mi pone na men taka mi ponasq......pove4e mi se poqvi
za teb neznam kak bi podeistval
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
на мен не ми помага. Вземи си Низорал
Препоръчвам ти на Виши-зелената серия против пърхот/има за мазен и сух/ и на Юсерин против пърхот е много добър,поне при мен тези двата действат \/
изощо ни помага...аз ти препоръчфам да си земеш низорал наистина помага....
Да помага да ти се появи повече пърхот.Най-добрите шампоани за сега са на Elseve![]()
opredeleno pomaga iz4isti mi parhota,no pri 4esta upotreba (otzad si pi6e) se poqvqvat "snejinki"i ako na nqkoi sled 2-3 izmivaniq mu se e poqvil parhot na4i si e kupil 6ampoan palen s pasta za zabi
![]()
Стара тема!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!