.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    мечтател ... ти вярно си мечтател... 3 милиона левскари може да има от 1914 до сега ... общо всички да сте 3 милиона, въпреки ,че пак се съмнявам... те чорбарите са по-малко от 3 милиона, говедата вярно, че са много, но не повече от милион. това за мозъка го приказвай на някой друг ... аз мога да ти дам над 10 примера, който съм видял с очите си, в които си личи, че 90% от говедарите са селяндури по рождение. Никой друг отбор няма толкова много "хулигани" в агитките си... НИКОЙ !
    еми и половин милион да са, имаш 10 примера... това не са 90 процента, ама айде, карай, затова ще си затворим очите. това, чеима простаци не го отричам. ама аз познавам много левскари, много повече от 150-те, дето бяха с факлите, дето са културни и възпитани, доста повече от теб.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    ти откъде знаеш колко съм културен и възпитан ? Ти сигурно знаеш и кога си пия чая ? А бъдеще можеш ли да предсказваш ? Ако можеш ми кажи до кога левскарите ще си мислят, че са по-добри от ЦСКА, а чорбарите и в криза пак да ги бият ?
    обичам дениту ми {}

ти откъде знаеш колко съм културен и възпитан ? Ти сигурно знаеш и кога си пия чая ? А бъдеще можеш ли да предсказваш ? Ако можеш ми кажи до кога левскарите ще си мислят, че са по-добри от ЦСКА, а чорбарите и в криза пак да ги бият ?
    ами виждам колко си културен и възпитан от мнения като това, предишното и още по-предишното в тая тема.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    и какво им имаше ? освен че бяха остро критикуващи ? и доста оформени и оповаващи се на факти ? май не ти изнася да съм прав... все тая. Не ми е целта да те убедя в нещя, в което всеки нормално мислещ човек може и сам да се убеди.
    обичам дениту ми {}

ATAKABG
    Guest
    Лампардо,грух,много противен и заблуден си. Tи и за това си за двата най-пробити отбора - челсКи чукотка и Цецка панчаревска.

ATAKABG
    Guest
    И кога чорбарите бият? един път на няколко години. През останалото време има син терор и червени оправдания.

и какво им имаше ? освен че бяха остро критикуващи ? и доста оформени и оповаващи се на факти ? май не ти изнася да съм прав... все тая. Не ми е целта да те убедя в нещя, в което всеки нормално мислещ човек може и сам да се убеди.
    използваните думи - говеда, измет, селяндури, поставянето на ВСКИРКИ левскари под един знаменател. друго нещо, което ми даде информация за културата ти беше изреченито "Винаги най-много съм мразил левскарите, не защото са слаби, а просто защото са говеда". от такива изречения аз съдя, че хората, за които ти говорех са по-културни от теб.

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    ако си прочел внимателно мнението ми, много добре ще разбереш, че не поставям всички под общ знаменател. Също наричам ЦСКАРИТЕ - чорбари ... Та с това не доказваш нищо.
    АТАКАБГ погледни статистиката от последните 10 години и ще забележиш нещо
    обичам дениту ми {}

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    3:0 за Левски......е разбира се никой отбор не е за подценяване...но после Киево ???

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    3:0 за Левски......е разбира се никой отбор не е за подценяване...но после Киево ???
    Ще бъде труден мач.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    надявам се да не ги подценим, дано лумпените да не са на мача и да не пречат на ЛЕВСКИ, 2:0 за нас

ATAKABG
    Guest
    ако си прочел внимателно мнението ми, много добре ще разбереш, че не поставям всички под общ знаменател. Също наричам ЦСКАРИТЕ - чорбари ... Та с това не доказваш нищо.
    отдавна съм забелязал,че бием цска където ги хванем

и при все това - обобщаваш прекалено много. но дори да не беше така - просто си личи. не твърдя сега, че си някакъв простак, лумпен или каквото и да е. точните ми думи бяха, че повечето левскари, които познавам са по-културни от теб. това не означава, че ти си някакъв безнадежден. но те просто са си много възпитани хорицата. и не употребяват подобни на твоите епитети.

малкият принц

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Какви са прогнозите ви за реванша днес? (Не желан резултат, а прогноза.)

Моята е: 2:1 за Левски.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    ГОООООООООООООООООООООООО ОООЛ
    ВАЛЕРИИИ ДОМОВЧИЙСКИИИИИИИИИИИИИИИ И =D>
    Браво на Влери чакаме още голове

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Сиони Болниси / Грузия / 0:2 Левски София / България /
    Валери Домовчийски 18'
    Аламбидзе - red card 64'
    Емил Ангелов 90'
    Общ резултат 0:4. Левски ще се изправи в последния - трети квалификационен кръг от Шампионската Лига с/у Киево Верона / Италия /. Успех !
    обичам дениту ми {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си