- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ СОФИЯ-СИОНИ ГРУЗИЯ
еми и половин милион да са, имаш 10 примера... това не са 90 процента, ама айде, карай, затова ще си затворим очите. това, чеима простаци не го отричам. ама аз познавам много левскари, много повече от 150-те, дето бяха с факлите, дето са културни и възпитани, доста повече от теб.Първоначално написано от Frank_Lampard
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ти откъде знаеш колко съм културен и възпитан ? Ти сигурно знаеш и кога си пия чая ? А бъдеще можеш ли да предсказваш ? Ако можеш ми кажи до кога левскарите ще си мислят, че са по-добри от ЦСКА, а чорбарите и в криза пак да ги бият ?![]()
обичам дениту ми{}
ами виждам колко си културен и възпитан от мнения като това, предишното и още по-предишното в тая тема.Първоначално написано от Frank_Lampard
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
и какво им имаше ? освен че бяха остро критикуващи ? и доста оформени и оповаващи се на факти ? май не ти изнася да съм прав... все тая. Не ми е целта да те убедя в нещя, в което всеки нормално мислещ човек може и сам да се убеди.![]()
обичам дениту ми{}
Лампардо,грух,много противен и заблуден си. Tи и за това си за двата най-пробити отбора - челсКи чукотка и Цецка панчаревска.
И кога чорбарите бият? един път на няколко години. През останалото време има син терор и червени оправдания.Първоначално написано от Frank_Lampard
използваните думи - говеда, измет, селяндури, поставянето на ВСКИРКИ левскари под един знаменател. друго нещо, което ми даде информация за културата ти беше изреченито "Винаги най-много съм мразил левскарите, не защото са слаби, а просто защото са говеда". от такива изречения аз съдя, че хората, за които ти говорех са по-културни от теб.Първоначално написано от Frank_Lampard
малкият принц
ако си прочел внимателно мнението ми, много добре ще разбереш, че не поставям всички под общ знаменател. Също наричам ЦСКАРИТЕ - чорбари ... Та с това не доказваш нищо.
АТАКАБГ погледни статистиката от последните 10 години и ще забележиш нещо![]()
обичам дениту ми{}
3:0 за Левски......е разбира се никой отбор не е за подценяване...но после Киево ???
Ще бъде труден мач.Първоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
надявам се да не ги подценим, дано лумпените да не са на мача и да не пречат на ЛЕВСКИ, 2:0 за нас
отдавна съм забелязал,че бием цска където ги хванемПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
и при все това - обобщаваш прекалено много. но дори да не беше така - просто си личи. не твърдя сега, че си някакъв простак, лумпен или каквото и да е. точните ми думи бяха, че повечето левскари, които познавам са по-културни от теб. това не означава, че ти си някакъв безнадежден. но те просто са си много възпитани хорицата. и не употребяват подобни на твоите епитети.Първоначално написано от Frank_Lampard
малкият принц
Какви са прогнозите ви за реванша днес? (Не желан резултат, а прогноза.)
Моята е: 2:1 за Левски.![]()
ГОООООООООООООООООООООООО ОООЛ
ВАЛЕРИИИ ДОМОВЧИЙСКИИИИИИИИИИИИИИИ И =D>
Браво на Влери чакаме още голове
Сиони Болниси / Грузия / 0:2 Левски София / България /
Валери Домовчийски 18'
Аламбидзе - red card 64'
Емил Ангелов 90'
Общ резултат 0:4. Левски ще се изправи в последния - трети квалификационен кръг от Шампионската Лига с/у Киево Верона / Италия /. Успех !
обичам дениту ми{}