.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Абе това нормално ли е ? :D

Здр.
    Значи пениса ми е 16 см а съм на 14 години(дори още не съм ги навършил на 23.09 имам рожден ден) а видях едина тема,където имаше един пост,който пишеше това:
    Има време до към 20години ще растеш, споко...
    Ето Линк към темата дето е написан този пост.Та това нормално ли е? ще расте още тоя малкия и до коя възраст ще расте

LeLe mom4eta 6te me pobarkate ve4e... Tez kasni 4asove mai vi deistvat stranno
    P.S.-6egi4ka!

ЛОВЕЦА
    Guest
    Ще расте я-ще стане като пилон за знаме-как ще го носиш не знам-ще трябва да си пришиваш калъф на панталоните-нещо като кобур за пушка

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Може да израсте по-рано ... може по-късно. Никой не може да ти каже дали вече израстването е свършило или до къде ще се стигне
    обичам дениту ми {}

Re: Абе това нормално ли е ? :D

Цитирай Първоначално написано от Just_Good_Boy
    Здр.
    Значи пениса ми е 16 см а съм на 14 години(дори още не съм ги навършил на 23.09 имам рожден ден) а видях едина тема,където имаше един пост,който пишеше това:
    Има време до към 20години ще растеш, споко...
    Ето Линк към темата дето е написан този пост.Та това нормално ли е? ще расте още тоя малкия и до коя възраст ще расте
    Когато стигне 16,5 санта, спира да расте, и тогава започва да ти расте главата (горната). Тъй като гледам, щом сега си на 14, след 5-6 години ще си като извънземен - макроцефал.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Мега фен Аватара на machoka
    Стига комплекси с тоя размер. Има Важна тема по въпроса.

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си