- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да и пиша,но не смея
Искам да пиша на едно момиче,което обичам но не смея.Тя знае какво изпитвам към нея,но не съм я виждал от около седмица.Имам съмнения че си има гадже.За мен не ми пука обаче ме е страх да не и навредя на нея.Посъветвайте ме какво да правя.![]()
пиши и!!!!!!!!!!!ако ти не и пишеш и тя може да не ти пише с векове(казвам го от личен опит)може би тя чака ти да и пишеш,а ако си пипшете само това няма нишо мередно!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
pi6i i ne se pritesnqvai tq 4aka teb obiknovenno mom4etata pravqt purvata stupka![]()
![]()
Пиши й - нищо не губиш,а и тя също.Ще разбереш дали е имало смисъл или не да й пишеш
=D>Първоначално написано от maybelline
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И аз смятам че тярбва да й пишеш.Всичко си зависи от теб.Ако искаш нещо да се получи между вас,трябва да събереш смелост и да вземеш нещата във свои ръце.Може да си има гаедже,може и да няма.Може да те харесва,може и да не те харесва.Но няма как да се отървеш от тези съмнения ако не гоивориш с нея или не й пишеш.Така че давай!
Ами срамуваш се-това е ясно.Но щом я харесваш трябва да превъзмогнеш срама си,защото може и да я изпуснеш.Ако тя си има гадже или се опасяваш най-добре да я питаш.Как по-точно ще и навредиш?Като признаеш чувствата си ли?Първоначално написано от Анонимко
Да се уточня:
Да срамежлив съм,но въпреки това съм говорил с нея;тя ми каза че има гадже,но преди два месеца,тогава ми каза че ме обича много като приятел;виждаме се все по-рядко;знам и телефона,а пощата не;пратих и SMS да я питам как е,но отговор така и не получих.
Ми се някоя нейна приятелка 6те ти го каже имейла и.А като и прати смс тя дали е разбрала точно от кой е?Пак и прати смс и ако и тогава не ти отговори и пиши.
Разбрала е няма как да не е разбрала,защото и тя ми знае номера и си го има записан на нейният GSM .Първоначално написано от Анонимко
Ми кво чакаш тогава?![]()
Действай да не се излагаме \/
Zavisi kakvo tochno iskash da i pishesh.No spored men-PISHI I!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Я мойта стара темаТа да кажа.Писах и около 5-6 SMS-а вече и няма никакъв отговор.Не съм я виждал вече от повече от 2месеца и половина.Такъв е живота.Едни те харесват други те смятат просто за приятели или поне така казват,
![]()
pishi i !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
имах 1 гаже на което още държа нищо че не сме заедно от почти 2 години...чак след година посмях да и се обадя и тя ме напвуса каза ми че не иска да има нищо общо с мене и ми затвори телефонаПървоначално написано от Анонимко
) беше кофти....
Само аз ли мисля, че не трябва да й пишеш?![]()
Значи, след като ти е казала, че си има приятел и не ти е отговорила на смс-а, вероятно наистина е така и можеш да им причиниш разправия с тея писания...Второ - казала ти е, че те обича КАТО ПРИЯТЕЛ. Ако питаш мен, откажи се от нея, явно изпитва чувства към друг, а и не ти е отвърнала на смс-а...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Още след първия трябваше да се сетиш, че не е искала да ти пише. Ако искаше, щеше да намери от къде да дразне два реда...Първоначално написано от Анонимко
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)