.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Искам да и пиша,но не смея

Искам да пиша на едно момиче,което обичам но не смея.Тя знае какво изпитвам към нея,но не съм я виждал от около седмица.Имам съмнения че си има гадже.За мен не ми пука обаче ме е страх да не и навредя на нея.Посъветвайте ме какво да правя.

Повече от фен
    пиши и!!!!!!!!!!!ако ти не и пишеш и тя може да не ти пише с векове(казвам го от личен опит)може би тя чака ти да и пишеш,а ако си пипшете само това няма нишо мередно!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

еми щом искаш да й пишеш -направи го,с това няма да навредиш на никого!

пък и само в твой плюс е да й пишеш-може пък да стане нещо,айде успех

pi6i i ne se pritesnqvai tq 4aka teb obiknovenno mom4etata pravqt purvata stupka

Супер фен Аватара на maybelline
    Пиши й - нищо не губиш,а и тя също.Ще разбереш дали е имало смисъл или не да й пишеш

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Пиши й - нищо не губиш,а и тя също.Ще разбереш дали е имало смисъл или не да й пишеш
    =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    И аз смятам че тярбва да й пишеш.Всичко си зависи от теб.Ако искаш нещо да се получи между вас,трябва да събереш смелост и да вземеш нещата във свои ръце.Може да си има гаедже,може и да няма.Може да те харесва,може и да не те харесва.Но няма как да се отървеш от тези съмнения ако не гоивориш с нея или не й пишеш.Така че давай!

Мега фен Аватара на koalka

Re: Искам да и пиша,но не смея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да пиша на едно момиче,което обичам но не смея.Тя знае какво изпитвам към нея,но не съм я виждал от около седмица.Имам съмнения че си има гадже.За мен не ми пука обаче ме е страх да не и навредя на нея.Посъветвайте ме какво да правя.
    Ами срамуваш се-това е ясно.Но щом я харесваш трябва да превъзмогнеш срама си,защото може и да я изпуснеш.Ако тя си има гадже или се опасяваш най-добре да я питаш.Как по-точно ще и навредиш?Като признаеш чувствата си ли?

Avtora
    Guest
    Да се уточня:
    Да срамежлив съм,но въпреки това съм говорил с нея;тя ми каза че има гадже,но преди два месеца,тогава ми каза че ме обича много като приятел;виждаме се все по-рядко;знам и телефона,а пощата не;пратих и SMS да я питам как е,но отговор така и не получих.

Guest
    Ми се някоя нейна приятелка 6те ти го каже имейла и.А като и прати смс тя дали е разбрала точно от кой е?Пак и прати смс и ако и тогава не ти отговори и пиши.

Guest
    Ми се някоя нейна приятелка 6те ти го каже имейла и.А като и прати смс тя дали е разбрала точно от кой е?Пак и прати смс и ако и тогава не ти отговори и пиши.
    Разбрала е няма как да не е разбрала,защото и тя ми знае номера и си го има записан на нейният GSM .

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Ми кво чакаш тогава?
    Действай да не се излагаме \/

Пиши и!!! За да не съжалаваш, че не си го направил [-o<

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Пиши й и смело напред!Повярвай ми,няма да й навредиш!Може тя да 4ака да направиш то4но това!Все пак ако не го направиш,може да съжаляваш доста дълго време!

Фен
    Град
    out of the reality
    Zavisi kakvo tochno iskash da i pishesh.No spored men-PISHI I!
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Guest
    Я мойта стара тема Та да кажа.Писах и около 5-6 SMS-а вече и няма никакъв отговор.Не съм я виждал вече от повече от 2месеца и половина.Такъв е живота.Едни те харесват други те смятат просто за приятели или поне така казват,

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    pishi i !
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: Искам да и пиша,но не смея

имах 1 гаже на което още държа нищо че не сме заедно от почти 2 години...чак след година посмях да и се обадя и тя ме напвуса каза ми че не иска да има нищо общо с мене и ми затвори телефона ) беше кофти....

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Само аз ли мисля, че не трябва да й пишеш?
    Значи, след като ти е казала, че си има приятел и не ти е отговорила на смс-а, вероятно наистина е така и можеш да им причиниш разправия с тея писания...Второ - казала ти е, че те обича КАТО ПРИЯТЕЛ. Ако питаш мен, откажи се от нея, явно изпитва чувства към друг, а и не ти е отвърнала на смс-а...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Я мойта стара тема Та да кажа.Писах и около 5-6 SMS-а вече и няма никакъв отговор.Не съм я виждал вече от повече от 2месеца и половина.Такъв е живота.Едни те харесват други те смятат просто за приятели или поне така казват,
    Още след първия трябваше да се сетиш, че не е искала да ти пише. Ако искаше, щеше да намери от къде да дразне два реда...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си