.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    nqkoa!!!!
    Guest

zashto stava taka? kogo da izbera? kakvo da pravq?

Zdraveite! istoriata mi e malko d1lga no ako me izslushate i mi pomognete shte vi b1da blagodarna!
    ima edno momche koeto az mn obicham i to veche 10meseca problema e che nishto nqma da stane i az s1m sig v tova i s1m se primirala otdavna i taka izvednaj edin den az se zapoznah s edno momche bratovched na edna proqtelka vs e beshe tolkova sluchaino no...toi beshe nqkak idealen i taka kakto si mechatq i kakto vs si e oK! izvednaj neshto stana toi se promeni ili mojebi toi si e bil tak1v no az kato ne go poznavam. mislq che se vlubih no bez da go poznavam nz kak stana i dali e bilo takova.
    toi me vidq da se celuvam s edno drugo momche i ot togava me mrazi emii da ima zashto ne go vinq no az mu se izvinih kazah mu mn neshta no ne me razbra...mina vreme i sega az si manerih gadje i si milseh che go xaresvam ne ne e taka! priqtno mi e s nego no ne znam az ne iskam nego....i az nz kakvo iskam ...kakvo da pravq...???
    pomognete mi zashtoto shte se pob1rkam

не може да си няколко момчета .1.Ти си виновна-целувала си се с друг и мн ясно че колкото и да му се обясняваш няма да разбере ГЛУПАВАТА ти постъпка.2.Щом си имаш приятел-помисли за него и не го наранявай,предишното момче едва ли иска да е с теб след това.Така че не прави глупости

Мега фен Аватара на koalka

Re: zashto stava taka? kogo da izbera? kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от nqkoa!!!!
    Zdraveite! istoriata mi e malko d1lga no ako me izslushate i mi pomognete shte vi b1da blagodarna!
    ima edno momche koeto az mn obicham i to veche 10meseca problema e che nishto nqma da stane i az s1m sig v tova i s1m se primirala otdavna i taka izvednaj edin den az se zapoznah s edno momche bratovched na edna proqtelka vs e beshe tolkova sluchaino no...toi beshe nqkak idealen i taka kakto si mechatq i kakto vs si e oK! izvednaj neshto stana toi se promeni ili mojebi toi si e bil tak1v no az kato ne go poznavam. mislq che se vlubih no bez da go poznavam nz kak stana i dali e bilo takova.
    toi me vidq da se celuvam s edno drugo momche i ot togava me mrazi emii da ima zashto ne go vinq no az mu se izvinih kazah mu mn neshta no ne me razbra...mina vreme i sega az si manerih gadje i si milseh che go xaresvam ne ne e taka! priqtno mi e s nego no ne znam az ne iskam nego....i az nz kakvo iskam ...kakvo da pravq...???
    Защо като си искала нещо да стане си се целувала с друг.Не очаквай да те разбере.Все пак ви е видял.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Като за начало скъсай с гаджето си,ако не си сигурна във чувствата си с него.Та ти казваш че дори не го харесваш!Тогава защо си с него? Колкото до другото момче...нормално е реакцията му.Не може да очакваш да се зарадва,след като те е видял да се целуваш с друг,пък допреди няколко дни си показвала близост с него.Явно той те мисли за непостоянна,пък и май наистина не те познава достатъчно добре и от тази твоя постъпка той си е изградил менние за теб.Опитай се да говориш последно с него,покажи му с действията си че си се променила или по-точно че не си това,за което те мисли.Пък ако продължава да те отблъсква-остави го.Когато пожелае да говори с теб-ще те потърси.Опитай се да започнеш нов живот и ако си харесаш някое момче,бъди само с него

Фен
    Град
    Sofia
    беиби доста си объркана по добре пробвай да започнеш на чисто щото така е ебати попарата!

Супер фен

Re: zashto stava taka? kogo da izbera? kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от nqkoa!!!!
    Защо като си искала нещо да стане си се целувала с друг.Не очаквай да те разбере.Все пак ви е видял.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    не може да си няколко момчета .1.Ти си виновна-целувала си се с друг и мн ясно че колкото и да му се обясняваш няма да разбере ГЛУПАВАТА ти постъпка.2.Щом си имаш приятел-помисли за него и не го наранявай,предишното момче едва ли иска да е с теб след това.Така че не прави глупости
    и аз мисля така...ти сама си си виновна

Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    и аз мисля така...ти сама си си виновна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си