.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 187
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ама стига повтаряла едно и също
    стига едно и също
    стига едно и също
    ама стига де дай нещо ново
    стига с това едно и същото цъ цъ цъ
    Гостите да не би да са ботове че да нямат право на глас...
    Даже и MD Beddah i Dr Probe са влизали тука като гости...и ко ше ми кажеш че те нямат право на глас?
    важното е че са се регнали и ,че са ботове са ботове не отричам
    2 т. системно.

От вс дет прочетох в тая тема останах само с няколко впечатления:
    1.Май само мн малка част от хората,които са писали в тази тема разбират от рап...повечето дори и не го слушат...
    2.Темата е пълна с излагалщина от рода на изцепките на niki7o,които се срещат във всеки нейн пост...(а,да сега е мястото да кажа...niki7o,по-добре да се разкараш от тази тема,че на мн хора им падна в очите)
    3.Мн сте заблудени,душици малки,50 цента не е рапър и е комерсиален
    4.Ще се въздържа от коментар за автора на тази тема
    5.Класическата музика не се слуша само от 'зубари' ,niki7o, защото по вс личи,че ти не можеш да я оцениш => си доста ограничена
    "Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    Жалка е майкати като те е родила хахаха ти не си добре не ме е затипил просто не мога на споря с него щото го уважавам
    Не обичам да ми се правят на тарикати в нета, като говорят така за майка ми...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

хЪХЪХъхъхъхъхъ
    Я се сбийте,аз ще гледам и ще пляскам
    Впрочем не слушам рап,хич не съм наясно с рапа
    и от опит знам,че като зе знаеш е по-добре да си мълчиш

Цитирай Първоначално написано от Exhausted`Soul
    От вс дет прочетох в тая тема останах само с няколко впечатления:
    1.Май само мн малка част от хората,които са писали в тази тема разбират от рап...повечето дори и не го слушат...
    2.Темата е пълна с излагалщина от рода на изцепките на niki7o,които се срещат във всеки нейн пост...(а,да сега е мястото да кажа...niki7o,по-добре да се разкараш от тази тема,че на мн хора им падна в очите)
    3.Мн сте заблудени,душици малки,50 цента не е рапър и е комерсиален
    4.Ще се въздържа от коментар за автора на тази тема
    5.Класическата музика не се слуша само от 'зубари' ,niki7o, защото по вс личи,че ти не можеш да я оцениш => си доста ограничена

поздравявам те с
    тази песен да се радваш аре чао можеш да напуснеш форума
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Жалка е майкати като те е родила хахаха ти не си добре не ме е затипил просто не мога на споря с него щото го уважавам
    Не обичам да ми се правят на тарикати в нета, като говорят така за майка ми...
    добре батко извинявай
    2 т. системно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    никито, счупи ми тъпометъра бе...

толкоз куха китара като теб не вярвах, че може да съществува, ама виждам, че е факт...
    Чудя с енаправо да плача ли да се смея ли...
    Заради такива като тая проста кифла хората не виждат Истинското лице на ИСтинския хип-хоп.
    Просто вече ме боли сърцето...Как може да иам такива хора...Слушайте си комерса,ако тряа се напийте и слушайте чалга...Ама не ми бутайте тъпото си мнение..то да беше и мнение ими то е някфа отчаяна защита с помощта на некфи еднакви ругатни...Ибало си'й шапкатъ,....хаха

Мега фен Аватара на machoka
    погледни се и виж кой е рапана хахах кой знае ква музика слушаш сигорно неква мазна чалга или класическа :
    smt005 бати тъпака смешнииик кат неразбираш от музика shut up

Мацка, ама ти нямаш грам понятие що е това музика бре
    Ама все пак, ако не искаш да звучиш голословно и думите ти да имат някаква стойност, обясни защо не те кефи мазната класика, обоснови се

Пп. имам 'предчуствие', че ще си докараш някоя санкция заради изказванията си в тази тема по адрес на останалите потребители.

Guest
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ко беше форум за хип-хоп до сега да е заслужила бан на айпи то...
    Аз пак реших да се върна на темата...за Бедата и Др Проуб като влизат като гости а са едни от хората вкарали толкова много в хип-хоп културата да не са втора ръка бе?...ол как исках да я нахраня...

Guest
    MD BEDDAH ли е добър бе? Ебати тъпите глупости дето ги рсъи по песните си. Имам я тая МОМЕНТ НА ПРОЗРЕНИЕ...Мразя поучителен хип хоп. "ТОЙ ЩЕ НАУЧИ НЕГО, А ТОЙ ЩЕ НАУЧИ МЕН"...дрън дрън. По-добре да си слушам ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MD BEDDAH ли е добър бе? Ебати тъпите глупости дето ги рсъи по песните си. Имам я тая МОМЕНТ НА ПРОЗРЕНИЕ...Мразя поучителен хип хоп. "ТОЙ ЩЕ НАУЧИ НЕГО, А ТОЙ ЩЕ НАУЧИ МЕН"...дрън дрън. По-добре да си слушам ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!
    Ти ко слушаш?Моб Дийп?На мен ми харесва как реди,харесва ми нахъсаността му а специално в Момент на прозрение и текста така че просто можеш да се застреляш ако ни та кефи

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Leleeeeeee samo sa li sam pobarkan ili si4ki osven men sa pobarkani. Taka nqkoi kaza 4e nai qkiq rap e ot 90-te abe bah mu i rapa 6a e tva se 1 da kaja 4e na baba mi pesnite sa nai dobri e kvo e tva ti 6a kaje6 primerno 4e i baba lili e nai dobra samo 4e za vremeto si sa ima drugi koito za tova vreme sa po dobri a i kvo kat v klipovete na 50 Cent ima samo pari koli jeni emi to tva e rapa ti kvo iska6 baba ti li da doide da tancuva tam a i an4eto moga da ti kaja 4e angliiskite rapari ne kopirata 6amara ami obratnoto 6amara kopira tqh
    Извинявай ама ако сравняваш баба си с Kool G Rap , неможеш да ме обедиш че тоя 50 сент е рап

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    с малки изключения, рапа е простотия. особено 50 стотинки е най-патетичния от всички.
    по-точно казано
    потен циганин ти се кара по телевизора общо прието правило

Guest
    Ти ко слушаш?Моб Дийп?На мен ми харесва как реди,харесва ми нахъсаността му а специално в Момент на прозрение и текста така че просто можеш да се застреляш ако ни та кефи
    Както казах вече мразя фалшив псевдо-позитивен поучителен хип-хоп. Някъв с обърната шапка, смъкнати гащи и кецове ще ми говори за истините в живота. Както казах, ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ са по-яки. Поне пеят за кучки и Фред Пери.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    потен циганин ти се кара от телевизора
    1,няма как да знаеш за хигиената на черните.Имам идея че е не по-лоша от на белите.
    2.прави разлика м/у циганин и негър защото и аз не се кефя на по-голямата част от ромското съсловие но негтрите нямат нищо общо с тях и дискриминацията е унизителна дори и за дискриминиращия..тъпо е!
    3.личи си колко рап си слушал/а щом нямаш представа от текста и начина на изразяване.
    4.по телезивора почти НИКОГА няма истински рап

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Както казах вече мразя фалшив псевдо-позитивен поучителен хип-хоп. Някъв с обърната шапка, смъкнати гащи и кецове ще ми говори за истините в живота. Както казах, ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ са по-яки. Поне пеят за кучки и Фред Пери.
    бедата не ходи с обърната шапка и пей за кот си знай...
    Говори ми за музика..след запознанство с .....айде да не те затруднявам-Имортал Техник и Тим Дог

Град
    2 метра под земята
    потен циганин ти се кара от телевизора
    1,няма как да знаеш за хигиената на черните.Имам идея че е не по-лоша от на белите.
    2.прави разлика м/у циганин и негър защото и аз не се кефя на по-голямата част от ромското съсловие но негтрите нямат нищо общо с тях и дискриминацията е унизителна дори и за дискриминиращия..тъпо е!
    3.личи си колко рап си слушал/а щом нямаш представа от текста и начина на изразяване.
    4.по телезивора почти НИКОГА няма истински рап
    ето го и първия рап фен,който ще ме цитира и ще ми прави забележки само да те светна,че негрите са много по ниско поставени и ти ако си негър ходи в гетото и не се мяркай нищо чудно да станеш някое фалшиво рапарче ,другото по телевизията могат да не дават най-качествения рап какъвто няма ,но все пак пускат 2пак дмх чиприс хил и още миризливи изпълнителчета от време на време.Така,че няма кво да си говорим рапа не е музика

Цитирай Първоначално написано от maldini
    само да те светна,че негрите са много по ниско поставени
    Не мога да се сдържа! Какво поставя негрите по-ниско от нас - белите?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Да и аз това се чудя !?

Град
    2 метра под земята
    простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде
    плачка ми се от вас хора

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ти ше кайш че не може.Ей тфа е да си ограничен расист.
    Аз съм същия успех мога да кажа че метала не е музика ама няма пък ня ня...
    Аз лично не слушам нито пак нито диемекс ама уважавам Сайпрес и евала им се пак че са успели да стигнат до някъде без д апроменят стила си.Бих ти предложила какво да чуеш...ама знам че няма да го разбереш...
    Въобще не ми се спори с някакви о0граничени същества защото те никога не виждат нещата от другата гледна точка...особено когато нямат общо с рапа...По-бих спорила със заблудени раперчета...кто никито

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде
    плачка ми се от вас хора
    Всички сме хора.Не може да ни различава цвета на кожата или дължината на дънките ни, или пък материала на чершафите ни.Както аз, както ти, така и всеки друг от форума е човек.Ако вие "извисените духовно и нравствено метъли"(както каза член/ка на този форум) сте нещо повече от хора, бих те помолил да ми споделиш какво си.И както виждаш съм ти цитирал мнението.Изречението "простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде " ми направи впечатление.Въпроса ми е следния: Къде може да пробие мазен, потен с дълга коса метъл, обут със кубинки и изрисуван със бяло-черни темперни боички, вярващ във сатанистки идеали и ритуали?

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    плачка ми се от вас хора
    Всички сме хора.Не може да ни различава цвета на кожата или дължината на дънките ни, или пък материала на чершафите ни.Както аз, както ти, така и всеки друг от форума е човек.Ако вие "извисените духовно и нравствено метъли"(както каза член/ка на този форум) сте нещо повече от хора, бих те помолил да ми споделиш какво си.И както виждаш съм ти цитирал мнението.Изречението "простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде " ми направи впечатление.Въпроса ми е следния: Къде може да пробие мазен, потен с дълга коса метъл, обут със кубинки и изрисуван със бяло-черни темперни боички, вярващ във сатанистки идеали и ритуали?
    Ето пак започваме със сатанастите , секи има право на избор .
    А тва "простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде " не е вярно , и белите и негрите имат едни и същи качества . Ако ще говориме така , какво ще кажеш за чалгарките !? Те за да пробият трябва да спат с някой или да са със силикон... Те за нищо не стават , 1 изречение немогат да вържат правилно , а и немогат да пеят ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Това за темперните боички ме вкара в истеричен смях под стола.....успокоявам сеее...........
    Знаете ли какво...дайте да забравим за расовите и видовите различия и да си останеме тука само хора които наистина слушат рап...или които нямат нищо против да чуят и да се заслушат...

Ще дам някои друг албум на който се кефя и е откриваем из нета...че пвоечето са кашета:/Надявам се някой да иска да каже нещо смислено а не само да ругае и ръси бисери.
    http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Bizzy Bone - The Gift (2001)/
    http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Bone Thugs - War Is On (2002)/
    http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Das Efx - Generation Efx (199/
    http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Lords Of The Underground - Here come The Lords/
    http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East (1994)/
    Съжелявам..малко комерсялни пчоти изпълнители ма са благи...Линковете трябва да се копират.

по ред на номерата
    1.Bizzy Bone-The gift
    2.BTNH-War is on
    3.Das EFX-generation efx
    4.L.O.T.U.G.-Here come the lords
    5.Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East

1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си