- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за РАПА
важното е че са се регнали и ,че са ботове са ботове не отричамПървоначално написано от Jamalska
![]()
2 т. системно.
От вс дет прочетох в тая тема останах само с няколко впечатления:
1.Май само мн малка част от хората,които са писали в тази тема разбират от рап...повечето дори и не го слушат...
2.Темата е пълна с излагалщина от рода на изцепките на niki7o,които се срещат във всеки нейн пост...(а,да сега е мястото да кажа...niki7o,по-добре да се разкараш от тази тема,че на мн хора им падна в очите)
3.Мн сте заблудени,душици малки,50 цента не е рапър и е комерсиален
4.Ще се въздържа от коментар за автора на тази тема![]()
5.Класическата музика не се слуша само от 'зубари' ,niki7o, защото по вс личи,че ти не можеш да я оцениш => си доста ограничена
"Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд
Не обичам да ми се правят на тарикати в нета, като говорят така за майка ми...Първоначално написано от niki7o
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
хЪХЪХъхъхъхъхъ
Я се сбийте,аз ще гледам и ще пляскам
Впрочем не слушам рап,хич не съм наясно с рапа
и от опит знам,че като зе знаеш е по-добре да си мълчиш![]()
Първоначално написано от Exhausted`Soul
поздравявам те с
тази песен да се радваш аре чао можеш да напуснеш форума![]()
2 т. системно.
добре батко извинявайПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
2 т. системно.
Чудя с енаправо да плача ли да се смея ли...Първоначално написано от exploitedteen
Заради такива като тая проста кифла хората не виждат Истинското лице на ИСтинския хип-хоп.
Просто вече ме боли сърцето...Как може да иам такива хора...Слушайте си комерса,ако тряа се напийте и слушайте чалга...Ама не ми бутайте тъпото си мнение..то да беше и мнение ими то е някфа отчаяна защита с помощта на некфи еднакви ругатни...Ибало си'й шапкатъ,....хаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от niki7o
![]()
![]()
Мацка, ама ти нямаш грам понятие що е това музика бре
Ама все пак, ако не искаш да звучиш голословно и думите ти да имат някаква стойност, обясни защо не те кефи мазната класика, обоснови се
Пп. имам 'предчуствие', че ще си докараш някоя санкция заради изказванията си в тази тема по адрес на останалите потребители.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 2
.: machoka :.
Ко беше форум за хип-хоп до сега да е заслужила бан на айпи то...
Аз пак реших да се върна на темата...за Бедата и Др Проуб като влизат като гости а са едни от хората вкарали толкова много в хип-хоп културата да не са втора ръка бе?...ол как исках да я нахраня...
MD BEDDAH ли е добър бе? Ебати тъпите глупости дето ги рсъи по песните си. Имам я тая МОМЕНТ НА ПРОЗРЕНИЕ...Мразя поучителен хип хоп. "ТОЙ ЩЕ НАУЧИ НЕГО, А ТОЙ ЩЕ НАУЧИ МЕН"...дрън дрън. По-добре да си слушам ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ!
Ти ко слушаш?Моб Дийп?На мен ми харесва как реди,харесва ми нахъсаността му а специално в Момент на прозрение и текста така че просто можеш да се застреляш ако ни та кефиПървоначално написано от Анонимко
Извинявай ама ако сравняваш баба си с Kool G RapПървоначално написано от Gangsta_zone
, неможеш да ме обедиш че тоя 50 сент е рап
![]()
по-точно казаноПървоначално написано от Lake_bodom
потен циганин ти се кара по телевизораобщо прието правило
Както казах вече мразя фалшив псевдо-позитивен поучителен хип-хоп. Някъв с обърната шапка, смъкнати гащи и кецове ще ми говори за истините в живота. Както казах, ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ са по-яки. Поне пеят за кучки и Фред Пери.Първоначално написано от Jamalska
1,няма как да знаеш за хигиената на черните.Имам идея че е не по-лоша от на белите.потен циганин ти се кара от телевизора
2.прави разлика м/у циганин и негър защото и аз не се кефя на по-голямата част от ромското съсловие но негтрите нямат нищо общо с тях и дискриминацията е унизителна дори и за дискриминиращия..тъпо е!
3.личи си колко рап си слушал/а щом нямаш представа от текста и начина на изразяване.
4.по телезивора почти НИКОГА няма истински рап
бедата не ходи с обърната шапка и пей за кот си знай...Първоначално написано от Анонимко
Говори ми за музика..след запознанство с .....айде да не те затруднявам-Имортал Техник и Тим Дог
ето го и първия рап фен,който ще ме цитира и ще ми прави забележкиПървоначално написано от Jamalska
само да те светна,че негрите са много по ниско поставени и ти ако си негър ходи в гетото и не се мяркай нищо чудно да станеш някое фалшиво рапарче
,другото по телевизията могат да не дават най-качествения рап какъвто няма
,но все пак пускат 2пак дмх чиприс хил и още миризливи изпълнителчета от време на време.Така,че няма кво да си говорим рапа не е музика
![]()
Не мога да се сдържа! Какво поставя негрите по-ниско от нас - белите?Първоначално написано от maldini
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Да и аз това се чудяПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
!?
простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъдеПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
плачка ми се от вас хора![]()
Ти ше кайш че не може.Ей тфа е да си ограничен расист.
Аз съм същия успех мога да кажа че метала не е музика ама няма пък ня ня...
Аз лично не слушам нито пак нито диемекс ама уважавам Сайпрес и евала им се пак че са успели да стигнат до някъде без д апроменят стила си.Бих ти предложила какво да чуеш...ама знам че няма да го разбереш...
Въобще не ми се спори с някакви о0граничени същества защото те никога не виждат нещата от другата гледна точка...особено когато нямат общо с рапа...По-бих спорила със заблудени раперчета...кто никито
Всички сме хора.Не може да ни различава цвета на кожата или дължината на дънките ни, или пък материала на чершафите ни.Както аз, както ти, така и всеки друг от форума е човек.Ако вие "извисените духовно и нравствено метъли"(както каза член/ка на този форум) сте нещо повече от хора, бих те помолил да ми споделиш какво си.И както виждаш съм ти цитирал мнението.Изречението "простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде " ми направи впечатление.Въпроса ми е следния: Къде може да пробие мазен, потен с дълга коса метъл, обут със кубинки и изрисуван със бяло-черни темперни боички, вярващ във сатанистки идеали и ритуали?Първоначално написано от maldini
Ето пак започваме със сатанастите , секи има право на избор .Първоначално написано от niGGa
А тва "простата причина,че негър може да бъде само рапар или баскетболист иначе не може да пробие за никъде " не е вярно , и белите и негрите имат едни и същи качества . Ако ще говориме така , какво ще кажеш за чалгарките !? Те за да пробият трябва да спат с някой или да са със силикон... Те за нищо не стават , 1 изречение немогат да вържат правилно , а и немогат да пеят ...
Това за темперните боички ме вкара в истеричен смях под стола.....успокоявам сеее...........
Знаете ли какво...дайте да забравим за расовите и видовите различия и да си останеме тука само хора които наистина слушат рап...или които нямат нищо против да чуят и да се заслушат...
Ще дам някои друг албум на който се кефя и е откриваем из нета...че пвоечето са кашета:/Надявам се някой да иска да каже нещо смислено а не само да ругае и ръси бисери.
http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Bizzy Bone - The Gift (2001)/
http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Bone Thugs - War Is On (2002)/
http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Das Efx - Generation Efx (199/
http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Lords Of The Underground - Here come The Lords/
http://rack2.free.evro.net/server21/.../rapdirbg/Full Albums/Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East (1994)/
Съжелявам..малко комерсялни пчоти изпълнители ма са благи...Линковете трябва да се копират.
по ред на номерата
1.Bizzy Bone-The gift
2.BTNH-War is on
3.Das EFX-generation efx
4.L.O.T.U.G.-Here come the lords
5.Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East
1