- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Говорите ли за секс с родителите си?
Говорите ли за секс с родителите си?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Лично аз - да.. На 15 съм и нямам задръжки относно това да разговарям с родителите си на различни теми: от секса до пиенето и дрогата..
Повечето ми познати ги е срам от това да говорят с родителите си за такива неща - не виждам такава причина..
Да и ако повечето го правиха, нямаше да имат проблеми и излишни шашкания.
Да, с майка ми си говорим, особено за контрацепция и т.н. За гинекологични проблеми... За доста неща.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз не говоря с нашите за такива неща,да не вземат да си извадят погрешни изводи.Говорих с майка ми за това когато бях по-малка и нямах гадже.Сега намирам необходимата ми информация без мама и татко![]()
Az govorq s maika si za vsichko.. Sex vkluchitelno.. I razgovorite ni sa poveche ot sorta na "Az spodelqm-tq dava syveti" a ne "Tq obqsnqva s pritesnen pogled bez nikoi da q slusha"![]()
и аз така,даже с майката на приятеля ми съшто си говорим от време на време за сексПървоначално написано от Chiana
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нито пък аз.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Predi vreme sum govorila. Za men ne e problem da govorq s tqh za tova. Sega obache ne izpitvam nujda. I az ponqkoga govorq s maikata na priqelq mi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нямам проблеми разбираме се чудесно..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Ne....i ne smqtam da go pravq........
Преди 2-3 години разговарях единствено с майка ми. Сега приятелката ми говори с неяСъдба какво да се прави
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Говорила съм с майка ми,но не много.Ако има нещо я питам.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Еми.. и аз така![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
епа те наще викат само презерватив да тургам за друго не ми говорат , я съм тъпо копИле![]()
Mda i az s maika mi, daje i kazah che sum pravila seks (na16g sum), a puk i spored men e mn dobre da znaqt roditelite ti, za da moje kato stane fal da ti pomognat!Za tova ima temi ot roda na "zabremenqh kak da kaja na nashte", zashtoto povecheto pravqt vsichko na svoq glava i posle si biqt glavata v stenataПървоначално написано от Chiana
.....
![]()
Нямам нужда,не говоря и нямам намерение да го правя.Каквото ме интересува го намирам в интернет.Там информацията е изнесена точно и чсно,без отекчителните думи "да ми кажеш преди да тръгнеш да го правиш"
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не!
Аме интересува не6то питам майка си ина4е неГовря
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
с майка ми си говоря много...
тя даже ми каза къде си държи презервативите и ако ми се налагат да си взема![]()
не обичам да говоря с майка ми за секс, особено тя като почне да ми дава съвети от личен опит![]()
![]()
алелуя.
че защо? аз личтно бих говорила с майка ми за такива неща, стига тя да имаше време за мен. Ся се сещам веднъж като бях в гаджето ми майка му започна да ми говори да не правим секс преди 16, защото тялото ни не е готово(о някой се изказа в една тема, че мн хора са казвали "той е любовта на живота ми"аз не казвам така, защото мисля, че съм малка за любоф, ма нз...)Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
Mi da otivam pri mama i pri tate i gi pitam: Abe mamo kude e kateri4ata dupka i suotvetno ako katericata iska da vleze vutre kude e vhoda.....I pitam ba6ta mi tate kude sa ti sexualnite 4arkove.....i posle normalno li e da sum tolkova zagorql 4e da iskam da iznasilq kotkata.Tova bqh nai 4esto zadavanite vuprosi....
Kakto kreten na edno momi4e kude ti e dupkata,a tq mu otvurnala koq ot vsi4kite...
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
da i izob6to ne se pritesnqvam da govorq s roditelite mi!tova ne e neshto sramno ili neredno,naprotiv ot tqh sum nau4ila vsi4ko koeto znam otnosno sexa ivinagi sa mi pomagali!