.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Фен
    Град
    Iowa
    не ми е нужно, а и да ми трябваше някво инфо немаше да говора точно с тях...

Az li4no govorq s moite roditeli,nai-4esto s maika si za6toto pred ba6ta mi ,mi e malko neudobno.Spored men ako ni interesuva ne6to,nai-dobre e da popitame roditelite si bez zna4enie za kvo ne6to govoorim(sex,lubov,u4ili6te...),po-dobre e da nau4i6 ne6to pove4e za sexa naprimer ot roditelite si otkolkoto ot ulicata ili ot nqkoi priqtel,za6toto pove4eto preuvel;i4avat i si dookrasqvat ne6tata,a roditelite iskat samo nai-dobroto za nas i davat nai-dobrite saveti!!!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не изпитвам такава нужда.
    i az! hubavo e da se govori po princip za tiq ne6ta, no az ne se se6tam kakvo novo moje da mi kaje mama!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

da no nai ve4e s maika mi i baba mi

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Да, с майка ми си говорим, особено за контрацепция и т.н. За гинекологични проблеми... За доста неща.
    Mda i az s maika mi, daje i kazah che sum pravila seks (na16g sum), a puk i spored men e mn dobre da znaqt roditelite ti, za da moje kato stane fal da ti pomognat!Za tova ima temi ot roda na "zabremenqh kak da kaja na nashte", zashtoto povecheto pravqt vsichko na svoq glava i posle si biqt glavata v stenata .....
    Да, така и трябва. Майка ми е втория човек (след приятеля ми хаха), която научава когато стане гаф с предпазните мерки и такива неща. И така е много по-добре, защото винаги мога да очаквам помощ от нея. А и психически тя е подготвена и за най-лошите ситуации. Успокоявала ме е много пъти. Идвала е с мен на лекар, когато имам някакъв проблем. Е, вярно, мрънка като всяка майка, но важното е, че ми помага. Та смятам, че ако малко по малко се сервирва информация на родителите относно половия ти живот, то няма да има драми от рода на "Леле, аз си мислех, че момиченцето ми е девствено, пък тя е бременна в третия месец..." Та това е. Трябва да се казват тия неща, за да имаш подкрепа, а не да ходиш да правиш аборти нелегално и такива неща...
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Ами често засягаме въпросната тема , но понякога ножа опира до кокала и гледам да сменя темата щото става едно текова , че чак и аз се изварщавам от думите на наще.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ne

Ако нещо искам да питам говоря с маийка ми

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Да, с майка ми си говорим, особено за контрацепция и т.н. За гинекологични проблеми... За доста неща.
    и аз така,даже с майката на приятеля ми съшто си говорим от време на време за секс
    byhahahaha 6to ne predloji6 na maika my napravo da gledate XXL i da se yprajnqvate a

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Не!
    И аз не по ред причини.Иначе са ми обяснявали...
    но за моя полов живот не говорим.

Град
    София
    Не ! Защото няма да ми кажат нещо ново , което да не знам ..
    Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami po princip ne,no vinagi,kogato imam problem moga da go spodelq s mam i tq shte me razbere i shte mi pomogne
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си