- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Говорите ли за секс с родителите си?
не ми е нужно, а и да ми трябваше някво инфо немаше да говора точно с тях...
Az li4no govorq s moite roditeli,nai-4esto s maika si za6toto pred ba6ta mi ,mi e malko neudobno.Spored men ako ni interesuva ne6to,nai-dobre e da popitame roditelite si bez zna4enie za kvo ne6to govoorim(sex,lubov,u4ili6te...),po-dobre e da nau4i6 ne6to pove4e za sexa naprimer ot roditelite si otkolkoto ot ulicata ili ot nqkoi priqtel,za6toto pove4eto preuvel;i4avat i si dookrasqvat ne6tata,a roditelite iskat samo nai-dobroto za nas i davat nai-dobrite saveti!!!![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
i az! hubavo e da se govori po princip za tiq ne6ta, no az ne se se6tam kakvo novo moje da mi kaje mama!
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
da no nai ve4e s maika mi i baba mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да, така и трябва. Майка ми е втория човек (след приятеля ми хаха), която научава когато стане гаф с предпазните мерки и такива неща. И така е много по-добре, защото винаги мога да очаквам помощ от нея. А и психически тя е подготвена и за най-лошите ситуации. Успокоявала ме е много пъти. Идвала е с мен на лекар, когато имам някакъв проблем. Е, вярно, мрънка като всяка майка, но важното е, че ми помага. Та смятам, че ако малко по малко се сервирва информация на родителите относно половия ти живот, то няма да има драми от рода на "Леле, аз си мислех, че момиченцето ми е девствено, пък тя е бременна в третия месец..." Та това е. Трябва да се казват тия неща, за да имаш подкрепа, а не да ходиш да правиш аборти нелегално и такива неща...Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами често засягаме въпросната тема , но понякога ножа опира до кокала и гледам да сменя темата щото става едно текова , че чак и аз се изварщавам от думите на наще.
ne![]()
Ако нещо искам да питам говоря с маийка ми
byhahahahaПървоначално написано от ninsy
![]()
![]()
6to ne predloji6 na maika my napravo da gledate XXL i da se yprajnqvate a
![]()
И аз не по ред причини.Иначе са ми обяснявали...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
но за моя полов живот не говорим.
Не ! Защото няма да ми кажат нещо ново , което да не знам ..
Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!
ami po princip ne,no vinagi,kogato imam problem moga da go spodelq s mam i tq shte me razbere i shte mi pomogne![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com