.

Виж резултатите на анкетата: Ползвате ли предпазни мерки при полов акт

Гласували
42. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

21 50,00%
  • не

21 50,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Винаги ли ползвате презерватив

А сега да ви питам, защото някоя малка курвичка като забременее и пише тука и всички "Защо не ползваш презерватив", сега искам да видя колко от вас наистина всеки път ползват презервативи или поне някаккви противоазачатъчни или повечето го карат така.....удри...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Разбира се, че ползвам, няма да се правя на "героиня", както правят някои недорасли хлапета...
    Ползвам си предпазни мерки и да ми е мирна главата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Днеска бяхме със презерватив!Иначе много рядко сме със презерватив!Мен Ме е страх със п-в,защото може да се скъса,а когато сме без ,свършва на друго място и аз със сигурна че не е в мен!Попринцип само някви неопитни младежи ,който не са сигурни в способностите си го правят със п-в!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен
    Понякога да...понякога не...

по принцип да,а от скоро пия хапчета...SAFE SEX!

Vinagi sus.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Barbieeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Днеска бяхме със презерватив!Иначе много рядко сме със презерватив!Мен Ме е страх със п-в,защото може да се скъса,а когато сме без ,свършва на друго място и аз със сигурна че не е в мен!Попринцип само някви неопитни младежи ,който не са сигурни в способностите си го правят със п-в!

Аз не съм съгласна с твоето изказване! Тук не става въпрос дали някой е сигурен в способностите или не, става въпрос за риск! Дори и 1 секунда забавяне може да се окаже фатална! Гаджето ми има 2 годишен редовен сексуален живот и пак не иска да го правим без презерватив, защото го е страх да не стане гаф! По-добре несигурен, отколкото сигурен и накярая да стане някоя беля!

А по темата - да, винаги го правим с презерватив! Така няма притеснения и за двете страни

Barbieeee съгласна съм с теб!Точно така стават гафовете- днеска със, утре без....като искате да правите секс без презерватив има и други начини за контрацепция, не да разчиташ на това, че гаджето ти ще си го изкара навреме!Това е глупаво според мен!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Da!!!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

НЕ! Папата и църквата също са на това мнение.

vinagi s prezervativ
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Мега фен
    Предпазвам се от бременност, естествено, но не с презерватив.

faddfa
    Guest
    А примерно правите секс с презерватив и се изхвърляте .. продължавате ли още малко .. движенията за кеф на момичето най-вече или веднага го сменяте?

abe hora prezarvativa ne sluji samo za predpazvane ot zabremenqvane a i ot razli4ni bolesti dori i da polzvate hap4eta ili da se opitvate da svyr6vate izvyn momi4eto pak si e opasno. Ami predstavete si 4e hvanete spin ili ne6to podobno a? Kakvo 6te pravite togava? Za men prezarvativite sa zadyljitelni
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Да, за мене презерватива си е задължителен, като к*ра на момчето

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от Barbieeee

Аз не съм съгласна с твоето изказване! Тук не става въпрос дали някой е сигурен в способностите или не, става въпрос за риск! Дори и 1 секунда забавяне може да се окаже фатална! Гаджето ми има 2 годишен редовен сексуален живот и пак не иска да го правим без презерватив, защото го е страх да не стане гаф! По-добре несигурен, отколкото сигурен и накярая да стане някоя беля!

А по темата - да, винаги го правим с презерватив! Така няма притеснения и за двете страни
    Невероятно права си и напълно подкрепям мнението ти!

и аз съм така на същото мнение и го правим с приятелями без презерватив защотото не се самнявам в опита му пък и нали ако случаино стане гаф(недаи си боже)той ще усети и ше взема мерки на време
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Я усети, я не!!! Това според мен не е правилно, но всеки си има предпочитания! Не мога да се меся, просто изказвам мнение!

po4ti vinagi s prezervativ

Re: Винаги ли ползвате презерватив

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    А сега да ви питам, защото някоя малка курвичка като забременее и пише тука и всички "Защо не ползваш презерватив", сега искам да видя колко от вас наистина всеки път ползват презервативи или поне някаккви противоазачатъчни или повечето го карат така.....удри...
    Често, но не винаги. А трябва, знам. Ама понякога като сме полудели уи двамата...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

KURTI
    Guest
    E za kvo mi e toa prezervativ?Az si ebem s edna vutre6na guma ot motorrr i q vruzvam otpred s tel da ne izpuska-i da se skusa-6e q zanesa na vulkanizator v gumadjinicata da q zalepqt

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    po4ti vinagi s prezervativ
    i az taka. vinagi s prezervativ...izkl nqkoi malki izklu4eniq!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

nap1lno nevqrno. priqtelq mi vodi redoven polov jivot ot 12 godini, i vse pak po4ti vinagi sme s p-v. spermatozoidi mogat da izlqzat ot penisa, i predi da e sv1r6il! garanciq nqma!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    Не ползвам винаги презерватив в зависимост от ситуацията ако съм я срещнал на улицата и не я познавам задължително мухахаха.

Мега фен Аватара на koalka
    Винаги ползваме презерватив,за да няма неприятни последици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си