- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Винаги ли ползвате презерватив
А сега да ви питам, защото някоя малка курвичка като забременее и пише тука и всички "Защо не ползваш презерватив", сега искам да видя колко от вас наистина всеки път ползват презервативи или поне някаккви противоазачатъчни или повечето го карат така.....удри...![]()
Разбира се, че ползвам, няма да се правя на "героиня", както правят някои недорасли хлапета...
Ползвам си предпазни мерки и да ми е мирна главата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Днеска бяхме със презерватив!Иначе много рядко сме със презерватив!Мен Ме е страх със п-в,защото може да се скъса,а когато сме без ,свършва на друго място и аз със сигурна че не е в мен!Попринцип само някви неопитни младежи ,който не са сигурни в способностите си го правят със п-в!
Понякога да...понякога не...
Vinagi sus.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от girlpower
Аз не съм съгласна с твоето изказване! Тук не става въпрос дали някой е сигурен в способностите или не, става въпрос за риск! Дори и 1 секунда забавяне може да се окаже фатална! Гаджето ми има 2 годишен редовен сексуален живот и пак не иска да го правим без презерватив, защото го е страх да не стане гаф! По-добре несигурен, отколкото сигурен и накярая да стане някоя беля!
А по темата - да, винаги го правим с презерватив! Така няма притеснения и за двете страни![]()
Barbieeee съгласна съм с теб!Точно така стават гафовете- днеска със, утре без....като искате да правите секс без презерватив има и други начини за контрацепция, не да разчиташ на това, че гаджето ти ще си го изкара навреме!Това е глупаво според мен!
Da!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
НЕ! Папата и църквата също са на това мнение.
vinagi s prezervativ
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Предпазвам се от бременност, естествено, но не с презерватив.
А примерно правите секс с презерватив и се изхвърляте .. продължавате ли още малко .. движениятаза кеф на момичето най-вече или веднага го сменяте?
abe hora prezarvativa ne sluji samo za predpazvane ot zabremenqvane a i ot razli4ni bolesti dori i da polzvate hap4eta ili da se opitvate da svyr6vate izvyn momi4eto pak si e opasno. Ami predstavete si 4e hvanete spin ili ne6to podobno a? Kakvo 6te pravite togava? Za men prezarvativite sa zadyljitelni
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
Да, за мене презерватива си е задължителен, като к*ра на момчето![]()
Невероятно права си и напълно подкрепям мнението ти!Първоначално написано от Barbieeee
![]()
и аз съм така на същото мнение и го правим с приятелями без презерватив защотото не се самнявам в опита му пък и нали ако случаино стане гаф(недаи си боже)той ще усети и ше взема мерки на времеПървоначално написано от girlpower
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
Я усети, я не!!! Това според мен не е правилно, но всеки си има предпочитания! Не мога да се меся, просто изказвам мнение!
Често, но не винаги. А трябва, знам. Ама понякога като сме полудели уи двамата...Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
E za kvo mi e toa prezervativ?Az si ebem s edna vutre6na guma ot motorrr i q vruzvam otpred s tel da ne izpuska-i da se skusa-6e q zanesa na vulkanizator v gumadjinicata da q zalepqt![]()
i az taka. vinagi s prezervativ...izkl nqkoi malki izklu4eniq!Първоначално написано от Th3WildAng3l
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от girlpower
nap1lno nevqrno. priqtelq mi vodi redoven polov jivot ot 12 godini, i vse pak po4ti vinagi sme s p-v. spermatozoidi mogat da izlqzat ot penisa, i predi da e sv1r6il! garanciq nqma!
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не ползвам винаги презерватив в зависимост от ситуацията ако съм я срещнал на улицата и не я познавамзадължително мухахаха.
Винаги ползваме презерватив,за да няма неприятни последици.