.

Виж резултатите на анкетата: Ползвате ли предпазни мерки при полов акт

Гласували
42. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

21 50,00%
  • не

21 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

da vinagi e dobre de nqkolko puti sme go pravili bez

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT^hIlArY
    abe hora prezarvativa ne sluji samo za predpazvane ot zabremenqvane a i ot razli4ni bolesti dori i da polzvate hap4eta ili da se opitvate da svyr6vate izvyn momi4eto pak si e opasno. Ami predstavete si 4e hvanete spin ili ne6to podobno a? Kakvo 6te pravite togava? Za men prezarvativite sa zadyljitelni
    Е ти да не се ебеш със всеки срещтнат та ще те е страх от спин...аз го правя с човек на който имам пълно доверие и го познавам добре!До сега само с един съм го правила (сегашния ми приятел)

NeJnA_DrOgA^ това, че му имаш пълно доверие, гарантира ли ти, че той няма някаква болест да речем от бившата си приятелка?Ходил ли е да се изследва?

Guest
    vesitu toi ako e imal bolest ne mislq che e nqmalo da useti ili tolko izsledvaniq sa mu praveni i za kazarma i za navsqkude taka che e 0.01% veroqtno da ima neshto...a i toi do sega ne e imal tolkova seriozna priqtelka kato men i sys vsichki s koito e bil za edna nosht go e pravil s prezervativ...taka che mu vqrvam

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Да, и аз се предпазвам, но чрез противозачатъчни.
    Та и според мен coitus interruptus в съчетание с женския календар е по-сигурен метод от презервативите. Защото ако скъсате презерватив по време на овулация, той свърши в теб, а предния месец си пила постинор... Ще пляскаш с ръце
    =D> \/
    HardC0re and BDSM forever

piq protivoza4atu4ni v na4aloto polzvahme prezervativ no probvahme 1 -2 puti bez i sled tova kato probvahme pak sus i ne ni beshe hubavo i ot togava bez...a za bolestite ne se pritesnqvam za6toto toi mi e 1viq a toi ne go e pravil nikoga bez...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си