- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Винаги ли ползвате презерватив
da vinagi e dobre de nqkolko puti sme go pravili bez
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Е ти да не се ебеш със всеки срещтнат та ще те е страх от спин...аз го правя с човек на който имам пълно доверие и го познавам добре!До сега само с един съм го правила (сегашния ми приятел)Първоначално написано от SwEeT^hIlArY
NeJnA_DrOgA^ това, че му имаш пълно доверие, гарантира ли ти, че той няма някаква болест да речем от бившата си приятелка?Ходил ли е да се изследва?
vesitu toi ako e imal bolest ne mislq che e nqmalo da useti ili tolko izsledvaniq sa mu praveni i za kazarma i za navsqkude taka che e 0.01% veroqtno da ima neshto...a i toi do sega ne e imal tolkova seriozna priqtelka kato men i sys vsichki s koito e bil za edna nosht go e pravil s prezervativ...taka che mu vqrvam
Да, и аз се предпазвам, но чрез противозачатъчни.
Та и според мен coitus interruptus в съчетание с женския календар е по-сигурен метод от презервативите.Защото ако скъсате презерватив по време на овулация, той свърши в теб, а предния месец си пила постинор... Ще пляскаш с ръце =D> \
/
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
piq protivoza4atu4ni v na4aloto polzvahme prezervativ no probvahme 1 -2 puti bez i sled tova kato probvahme pak sus i ne ni beshe hubavo i ot togava bez...a za bolestite ne se pritesnqvam za6toto toi mi e 1viq a toi ne go e pravil nikoga bez...![]()