.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вие сте по-зле и от жените с техните мерки и цици! Постоянно ли си мерите тъпите пениси? Това ли е най-важното в живота ви?

В живота си не съм чувал по-тъп въпрос!

Отговорът е елементарен: размера няма значение...а и както пише в цитата...по бетер сте от жени да му се невиди- когато те обича една жена-какво значение има размера, все едно жените да пускат постоянно теми "на 14 съм- гръдната ми обиколко е 110,малки ли са ми?"

бах*и тъпотията...в крайна сметка не пениса или гърдите правят човека и неговата личност, функцията му е съвсем друга от това да расте на дължина и 7 сантиметра да ти е...еректира ли......значи върши работа!

Айде стига писахте глупости...тва младото поколение младежи сте...думи нямам отворете гуугъл и прочетете някоя статия да се ограмотите!

Сорри ако съм звучал малко строго, ама помислете си за какви абсурдни неща мислите, вместо да си оползотворявате времето по-добре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MeTaLiX
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    ehhh ama nema da vi omryzne da si gi merite...tc tc tc lapeshka rabota
    ДЕВСТВЕНИТЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ДЕВСТВЕНОСТА ОРАЛНО!

Ти като не си девствен да не си нещо по-вече от девствените,а?

Като гледам момичето разсъждава далеч по-трезво и мъдро от теб, така че стига с тези неща, ако обичаш.

Guest
    E 6см е вече наистина малко
    10см пак е малко, но щом човека казва че и с толкова задоволява гаджето, значи и 10см си е добре
    Айде стига сте се комплексирали - щом ви е над 10см значи е добре...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аве хора на 16 съм и пениса не ми е ръстял сигурно от 1-2 години - все си е 15см
    Нали уж расте до 25?
    До 25 годишна възраст е възможно да растеш, но не на височина и дължи на(пениса)а на ширина.До 18 години макс растеш на височина, и после почваш да се разширяваш в гърдите, кръста и т.н.
    Някой има ли бенка по оная работа и били се притеснявало едно момичето от този факт?

Guest
    Az imam malko stranen problem na 14 sum i nqkade ot 11-12 godi6n penisut mi e postoqno obelen i kato e nadurven i kato e spadna daje kato e spadnal kolkoto i da se mu4a da q durpam napred tq nepokriva cqlata klavi4ka tova normalno li e ?

Аз пък съм най-зле 14 години-14 санта+16см диаметър...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Emi na tolkoz god. ti e normalno ;P

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Аве тфа наистина стана тупо мисля че е добре модовете да пускат баннове за такива теми с размера на пениса много хора земат да са комплексират от лажи и разни други работи колко му еи ся на някаф си да напише на 15 съм и имам 19 см пенис и некфи на тая възраст да земим са комплексираме и да са чудим как така онака растем до 25 години спокойно казаха го хората нема ко са притеснявате и както прочетох одавна има разлика между възбуда при чикия и възбуда при полов акт.Такаче ако сега ти е 15-16 см при полов акт може да е 18 ай стига комплекси и такива работи който колкото има имаси го неможе си го промени освен с некви пластични операция ама тфа не е нужно.Аз поне мисля че 1 момиче няма ходи с някой заради пениса му а заради самия него(личноста) не пениса.

Предлагам тази тема да се заключи.
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си