- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хареса ли ви първия път?
Хареса ли ви първия път когато правихте секс?...![]()
Не си спомням вече ужас ма сигурно е било яко.
Що се отнася до момичетата, едва ли ще има някоя която да ти каже че е изпитала удоволствие първия път![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
НЕ
Не, разбирасе. Първите 10-15 пъти изобщо незнаех за какво става въпрос. Не ми беше хубаво. Правихме секс не заради самия секс, ами заради идеята, че правим секс. Чак след няколко месеца полов живот започна да ми става наистина хубаво, да свършвам и т.н. А и не бях много малка де, на 17 бях.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ахахаххаха ,като изключим че 1вите 5 мин ме болеше малко,после свикнах и ме изкефи![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Изобщо, дори 2 месеца след това не съм правила секс въпреки че си имах постоянен партньор
A puk na men mi haresa mnogoooo![]()
![]()
![]()
Хареса ми 3-тият път.
Pyrvia i ftoria pyt izpitvah bolka.. za udovolstvie v nachaloto prosto nqma kak da se govori.. Chak tretia pyt mi haresa..
haresa mi 1 put s mom4eto s koeto sum v momenta
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ot gledna to4ka na sex-a - ne!zapo4na da mi haresva na 4-5 put! no kato prejivqvane,atmosfera i predvid 4oveka s kogoto bqh-da!be6e hubavo!![]()
![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Ne mi se vqrva, che ima momiche, na koeto da mu e haresal purviq put. Kato useshtane ot gledna tochka na sex, ne. No kato psihichesko izjivqvane, da. Vse pak go napravih s chovek, koito obicham i me obicha.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И на мен тъй като бях изключително много възбудена и не усетих абсолютно никаква болка, а и приятеля ми беше мн неженПървоначално написано от koalka
![]()
Биваше![]()
Не,даже не помня много много ,само че беше гадно![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Зависи какво разбираме под дали ми е харесало...
Болеше ме, не ми беше яко, но понеже беше с човека, когото обичахда, хареса ми
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love