.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    I na men ne mi haresa fizi4eski,no psihi4eski se 4uvstvah mnogo dobre za6toto mn obi4ah mom4eto i toi men i o6te sme zaedno

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi ne mi haresa osobeno...
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    удоволствие от секса опредено не изпитах първия път...

DAM XARESAMI MNO
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Ам,за съвсем първия път не съм особено очарована но после,много се постара да ми докаже,че е адски готино.

Да, хареса ми. Заболя ме само за 1-2 секунди. После ми беше много приятно.

Шушу-Мушу
    Guest
    Аз много го исках и стана, приятелят ми беше много нежен и мислеше за това как ще се почувствам и беше невероятно и изпитах удоволствие и исках още ае ненаситна съм

Аз съм момиче на 17 години в момента лол))))

Първия път:
    *секса НЕ
    *преживяването ДА
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Фен
    Град
    Sliven
    абе долу горе..

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Горе-долу.

НЕ МИ ХАРЕСА!
    Не беше с подходящия човек!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ми хареса-не ме боля,но не усетих нищо.но като преживяване и атмосфера беше супер!

Фен
    Град
    Sliven

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

da na men li4no mn mi haresa...nezavisimo 4e ne beshe s podhodqsht 4ovek... no vse pak beshe mn hubavo...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Не беше нищо особено.Боля ме,но хубавото беше,че нямах илюзии,че ще ми бъде много приятно

Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от Лили
    Що се отнася до момичетата, едва ли ще има някоя която да ти каже че е изпитала удоволствие първия път

Аз!!! При това с ръка на сърцето!
    Истината е, че ме беше малко страх и се дърпах при всеки опит на приятеля ми, в един момент се почувствах готова и поех инициатива и в интерес на истината нямаше кръв, нямаше болка... само дето се притеснявах предварително ... тцтцтцт

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Сладурана
    Що се отнася до момичетата, едва ли ще има някоя която да ти каже че е изпитала удоволствие първия път

Истината е, че ме беше малко страх и се дърпах при всеки опит на приятеля ми, в един момент се почувствах готова и поех инициатива и в интерес на истината нямаше кръв, нямаше болка... само дето се притеснявах предварително ... тцтцтцт
    i na kolko godini si bila

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Сладурана

i na kolko godini si bila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си