.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

относно забременяването

Здравейте на сички,доста често в този подраздел се сблъсквам с теми от момичета на по 15-16 години,които гласят "Бременна съм,какво да правя", "Правих секс без презерватив,дали съм бременна", "Как да кажа на наще"Първо искам да уточня това,че който е достатъчно "пораснал" и води полов живот,то би трябвало да има смелостта да кажа и на родителите си!И още веднъж искам да уточня,не бързайте да правите секс,за всичко ще дойде своето време.Особенно много се дразня от 12-13 годишни пикли,които са тръгнали да се праскат,без да са запознати с предпазните средства. / не искам да обидя никой/Та 15-16 годишна възраст е по-нормала за започването на полов живот,въпреки,че всеки сам си преценява,защото има глава на раменете си!момчетата сякаш обаче остават по-безсъпречастни.Момичето се притеснява,да не е станала белята,но не е виновно само то.Та за секса са нужни двама.И сега да престъпя към въпроса.Какво бихте направили,ако стане белята,как бихте съобщили на родителите си и какво биха направили те,какво биха ви казали.просто никой не е 100% сигурен,че е опазен от това.Та аз бих казала на наще.Те щяха да реагират доста остро.Баща ми щеше да вика,а майка ми щеше да се тръшне и да плаче.Това около 1 час,после щеше да им мине.Те не биха ми дали да задържа детето,защото още съм непълнолетна,а и аз самата не бих могла.Може да прозвучи егоистично от моя страна,но още не съм си наживяла.Не съм готова да заменя дискотеките,кафетата и купоните и да прекарвам само с бебето.А и имам големи планове за бъдещето.аз много обичам децата,но може би след 10 години....Не бих преживяла и това всички да ме сочат и да ме мислят за леко момиче.Да прекъсна образованието си.Давайте,сега е ваш ред

минавало ми е през ума как ще им кажа и как ще реагират таа мислех да се самоубия ако забременея,може да е твърде гадно и слабохарактерно ноо не искам да си представям иначе на какво ще ме направят нашите защото не са от родителите които само викат...току-виж ми счупили нещо дан говорим за училище и бъдещето ми камо ли бъдещето на детето...е важното е че не правя секс (падам си романтичка-->за секса трябват чувста а аз не си търся гадже)
    Живот нямаш ли си?!

Ами ако случайно вземе, че ми се случи...дори няма да им кажа. Не мога да си представя как ще реагират даже...Никога не съм обмисляла такъв вариянт да им казвам. Имислила съм го перфектно - събираме парички аз и юнака, казвам на наще, че отивам на екскурзия, дават ми и те пари и отивам някъде по покрайнините да направя един нелегален аборт, без подпис на родител, без нищо...Пък после какво може да стане...незнам...
    Не съм се замисляла все пак, защото мисля, че съм достатъчно внимателна, че да допусна такава грешка.

Няма нужда да казвате на ваще-ако се случи да забременее едно момиче-този който е направил детето-той трябва да поеме отговорност-в смисъл да плати и уреди аборта-има доста места на които ще ви направят аборт на много високо ниво-щом се плати.Не мисля че една жена на 15-16 е готова да стане майка-та тя за себе си не може да се грижи още

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Няма нужда да казвате на ваще-ако се случи да забременее едно момиче-този който е направил детето-той трябва да поеме отговорност-в смисъл да плати и уреди аборта-има доста места на които ще ви направят аборт на много високо ниво-щом се плати.Не мисля че една жена на 15-16 е готова да стане майка-та тя за себе си не може да се грижи още
    tochno tva e da chukam na dyrvo da ne se sluchva,no ako nedai boje mi se sluchi,abort 100/100...ako imam doverie na momcheto s negova pomosht,ako ne....bih kazala na nshte,vse pak zdraveto i jivot mi sa po-vajni ot vs ostanalo !
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако забременея,няма как - ще трябва да кажа на нашите,ако съм под 18 години когато стане.Те вероятно ще се разкрещят и това далеч няма да е само за 1 час.Възможно е да ми забранят да излизам с момчето(или изобщо с момчета).Но после ще помислят и за мен и ще настояват за аборт.След това още 2-3 месеца ще ми се цупят.

Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Какво говориш ? Едно момиче на 16 НЕ може да е жена. Ползват се презарвативи. Или пък като при мен противозачатъчни
    2т. забрана за ползване на профил

Значи аз съм на 18 и при мен въпросът не е толкова сложен. Разбира се, че бих казала на родителите си. Предполагам няма да останата приятно изненадани, но случилото се, случило. Никога не бих взела решение какво да правя с детето сама, нито бих позволила родителите ми да решат. Бих казала на приятеля ми и заедно да вземем решение. Аз бих искала да задържа детето, защото за мен абортът си е чисто убийство. И колкото и да е добра клиниката винаги има вероятност за някой гаф. Още повече, че това малко създание не е виновно за моите грешки и не трябва то да плаща. Така че аз бих го задържала. Колкото и смешно да звучи за някои, но щом се е случило значи така е трябвало.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си