- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ТеН ... Помагайте ...
Писна ми вече ... Днес пак бях на басейн и се бяхме разбрали да ми носят нещо с по-висок фактор,но са забравили да вземат ... И се мазах с едно олио с 4-ти фактор...А кожата ми принципно е бяла и мн лесно изгарям ... Веднъж ходих на плаж и се мазах пак с 2 неща и те бяха сравнително добри ... Оба4е слънцето бе6е мн силно и изгорях ... Обелих се ... И днеска пак на плаж ... и пак изгорях малко тоя път де ...
Та искам да ми кажете ( да ми препоръчате ) лосиони , олия , спрейове , масла и т.н ... И да ми кажете :
1.Като съм с такава кожа с кое е по добре да запо4на да се мажа отна4ало ... С масло с по висок фактор и след това с олио за по добър загар и тен ... Поне така знам ... Но нали като съм с нещо с висок фактор няма да хвана тен ...
2.4увал съм и за някакви пак масла и т.н с екстракт от моркови , които са мн добри за хващане на тен ... Абе давайте сякакви съвети , 6тото мн се дразня на кожата си ...
А ина4е мн обичам да ходя на басейн и понеже преди тренирах волейбол и обожавам да играя плажен волейбол ... А Стра6нО много искам ХУБАВ бронзов тен ... Та давайте савети ...10x предварително
![]()