.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен
    Град
    София

учете да не плачете после...

.. та мисълта ми е учете докато е време то не точно учете ми изкарваите си хубави оценки дори преписвайте ако щете ма да знаете че като станете кандидат-студенти ще ви трябват оценките от дипломата.. не си мислете че това е някъде в бъдещето.. то и аз така си мислих а е го е дойде и са не мога да вляза маркетинг или финанси или некви по-шукаритетни специалности щото нз си кой акълия го е измислил да ми се взимат оценките по география и чужд език... аиде успех ви желая! вие стискайте палци да вляза някъде..

Еми, то така е...
    Аз всяка година си викам, че ще почна да уча, ама все не успявам сериозно да се захвана - все ще си намеря някакво по-интересно занимание.
    А за преписване и дума да не става - толкова ме мързи, че нито имам нерви да си правя пищови, нито да седя цял час да се потя - "Ще ме хване ли, няма ли да ме хване?". Единствено по химия и математика си позволявам да преписвам - от съседчетата обаче - защото нищо чудно някоя година и да остана на поправка. Никак не ги разбирам тия. Пък другите предмети...все успявам и сама да скалъпя нещо поне като за 3ка.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ами 7 клас си изкарвах оценките по АЕ с пищови(то целия клас си ги изкарваше така),а по другите предмети съм учила(не много сериозно де )Е,бала ми е добър 5,92( като се има предвид,че едно момиче от бившия ми клас си искарваше оценките кат припадаше само и само за по-високи оценки)

Фен
    Град
    Пазарджик
    fti4ka,
    Евала на такива като теб =D> Точно така =D>
    Любовта е по-силна от всичко

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mn dobar savet 10x

Мега фен
    Град
    София
    Права си, много малко хора го осъзнават или по - скоро знаят за това нещо, но е така. Сега братовчедка ми кандидатства и точно това ще и намали бала- оценките от дипломата. За петте години е изкарала само петици и сега ако изкара високи оценки на изпитите пак не е сигурно дали ще влезе

като малка в основното училище другите ме виждаха като зубърче...аз просто си учех...майка ми винаги го е натяквала,че е много важно и то си ми стана съвестно цял живот да си уча..и не сгреших!после в средното училище всички видяха смисъла на това което правя и то особено последните години когато се замисляш колко малко остава да поправиш грешки от минали години...уви,някои не успяха и заради някои оцеки от дипломата не могат да влязат където искат други си поправиха до някъде оценките,но можеше и повече ако са мислели навреме...все пак да не забравяме,че балообразуващите оценки ако ти са пълно 6...шанса ти е много голям,движиш се една крачка пред другите...нека това послужи за урок на младото поколение защото за мое съжаление като виждам какво се задава....всичко върви все по-надолу и по-надолу..

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Мойта майка много държи да си уча.И първия шамар от майка ми беше,когато не исках да си напиша домашното по математика(тогава бях 2 клас),но повече не ме е удряла.Просто тоз шамар ще го запомня за винаги
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си