- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- obici po ezika
Хехахех, те, ако имаше къде сигурно езиците щяха с пистолет да си дупчат при тъпите си козметички!!!![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
оооо, ти нищо не знаеш...има и такива случаи...
една позната ми беше разказвала, че в Горгон веднъж дошла някаква
с пробит език с ПИСТОЛЕТ...можеш да си представиш каква е била гледката
Олелелелеелел, самоубивам се.
Направо ме боли като си помисля. Бахти тъпите пачи.
Бтв, как ти е пиърса между циците?
злемалко по-малко от половината кожа ми е останало, и сърце не ми дава да го сваля...мисля, че е по-добре отколкото беше преди седмица примерно, ако се оправи, ще скъся обицата... тфоя как е?
п.с. дае, кфа ли е БОЛКАТА да ти пробият езика с пистолет...ае то си имало и някфи специални за език(в България-едва ли)
Миии моя не ме боли изобщо, обаче при долната дупка е нещо лилав. И е накъф на моменти - понякога си изглежда мн добре, друг път е лилав. Амааааа още не е за махане.
Ти третираш ли го с някфи гадости? Урина на памуче? Мое помогне... (тфа сериозно)
Иначеееее.. мен мекичките части на ушите ми пробиваха с пистолет и ми идеше да се самоубия, а за езика - не мога да си представя. Освен това, забелязала ли си, че пистолета супер много стяга обицата и направо ти смачква плътта. Гадост!
не знам, никога не съм се дупчила с пистолет...![]()
урина на памуче не, хпдих при Светльо от Моника и той ми
каза да слагам кислородна вода по няколко пъти на ден...
и под душа да си движа обицата...и взе, че помогна![]()
онова с урината не ми се ще да го правя...
Стискам палец да се оправи![]()
Щото все пак си мн зарибена и не е честно да се оака пиърса ти.
/ме днес е изключително добронамерена
не мога да повярвам, че ти го казваш![]()
абе, той и да се оака, ще се пробия пак със сигурност![]()
Абе все пак е по-добре да не се оаква, щото после нови дупки на близко място... не е оферта съвсем.
ае ще го преживея![]()
тъкмо ще пробвам дали Контратубекс действа
Тфа за белезите ли беше?
Аз много искам белег между циците![]()
Харесват ми! Твърдо ЗА! При целувки е готино.
Абе специално при целувки някфи особени разлики не съм забелязала.![]()
Аз говоря за целувки. Освен, че усещаш някфо желязо, друго особено няма.
мен пък живо ме интересува за "другите манипулации"...![]()
![]()
не съм имала щастието...иначе при целувки наистина не е кой знае какво...моята май даже не се усеща, щот е много назад...
съжалявам за офтопика обаче искам да попитам фейк или буут дали може да си мажа пиерсинга на пъпа с хлорнитромицин? то е антибиотик под формата на кремче...до сега ушите с тва си го мазах...или за пъпя тряя задължително да търся бепантен или гентамицин?
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
може, може. но не прекалявай-десет дни му стигат.антибиотика по принцип не е задължителен...чисти го с кислотодна вода поне по 3-4 пъти на ден, то зависи и откога е пиърсинга, де...
Подкрепям фейк.
Само дето аз лично препоръчвам антибиотика. В смисъл - почти задължително е. Само да не прекаляваш, щото алегрии глупости.
Това специално не го знам кфо е, но щом за ушите не имало проблем и за пъпа няма да има![]()
Всъщност още не съм се пробила. За сега само обецата съм купила. В момента обаче работя доста усилено за плосък корем, а знам че поне 2 месеца не бива да правя упражнения. Началото на септември ще се пробивам в Моника....добри неща съм чувала. Мерси много фейкОще един въпрос-кое е по добре кислородна вода или физьологичен разтвор? За мен лично второто е по-добре....ааа да...сори че стаам нахална ама още едно въпросче....ако слагам лепенка отгоре (поне първите две седмици) дали ще навреди...щото се притесняям да не се зака1а по дрехите, а и като се събира лимфа и сякви други гадости да се предпазва малко или много....стаа въпрос за едни лепенки като обикновените обаче мнооого дълги и си режеш колко искаш......ше стане ли номера или да си я оставям открита?
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Кислородна вода докато заздравее хубаво.
После физиологичния разтвор.
За!Исках да си сложа,но баща ми не ми позволи.
физиологичния разтвор е само за почистване на някакви корички или там...неща, които се събират около обицата, той не дезинфекцира...затова кислородна вода.Първоначално написано от rPo3HoTo
лепенката се носи само в началото първия ден, няма смисъл да я носиш след това, проблеми с дрехите едва ли ще имаш, а кожата около пиърсинга не е желателно да се запарва излишно...