- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща: Понеделник, 24 юли - пилоните на НДК
Мараба компания,
най-накрая и аз да пусна такава тема![]()
Та, който иска да си видим муцунките - да се чувства поканен - часа - за мен без значение - предлагам ориентировъчно - 15:00 - пилоните. Очаквам да се запишете в тази тема, и моля, без срамежливци![]()
Ще намина.
Хм Иване може и аз да дойда тамън с теб ще се видя и с мачока може да се запозная..^^
Бях се навила и аз някой път да дойда на такава среща, да ви видя какво праивте толкова...ама на 24 съм на море. Ще чакам следваща да ви видя муцунките :P
Ти първо изтрезней, пък после ще помислимПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Мда основно заради това не дойдох на предната дето беше в 15:30...
...Ама тоя път с доста зор ще се прежаля...ако тряа...Не мога да ви навия за пейка парти нали?..или мога...?![]()
Е хайде, ще се прежалите за малко слънце.. да не сте на 80 години пенсионери, че ви притеснява ? Следобяд повече пАри. Аз нямам нищо против да я направим и към 20:00, но знаете добре, че тогава ще се съберем 3-ма макс![]()
Тъй че остава за 15:00, пък да видим ще ви стане ли нещо
Пък и ние няма да ходим по слънцето, ще се изчакаме, па ке идем у некое арно местенце![]()
има време до понеделник...нищо чудно и да се домъкна, и без това имам малко работа в София...пък и знам, че всички умирате от желание да ме видите![]()
![]()
![]()
И аз може да намина.
"Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".
Да... чувал съм го и преди като че лиПървоначално написано от no_martyr_f
![]()
Фейк, дано не оправдаеш ника си![]()
kакво имаш предвид?Първоначално написано от machoka
Точно тогава не ми е особено удобно, че леля ми си е тук и уж имам работа с нея, но като, че ли, колега, ще намина![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ах, ти си спомняш!Първоначално написано от machoka
![]()
Мяташ тука сламка на удавника, че ще се появиш.. ама да не се окаже 'фейк' цялата работа?!Първоначално написано от fake
![]()
miloto_girl-4e,
e бива ли да не дойдеш и да метнеш някой влажен поглед на сочното ми дупе?![]()
![]()
no_martyr_f,
принципно съм разсеян и всичко в главата ми е каша, ама някои неща се набиват в съзнанието.. ясно.. и за дълго![]()
Първоначално написано от machoka
Мачок, човешката памет е така устроена, че информацията, която не е от някакво - практическо или друго - значение за запомнилия я, се изпарява, потъва в забвение, т.е. изчезва безследно. Защо се тормозиш толкова дали някаква си, която даже не е мъченица, на всичкото отгоре (може би точно затова), ще вземе да се появи в пет часа на въртележката? Не се безпокой, тя, ако има възможност да дойде, ще дойде. Не е като да се страхува от диви мачоци - което не означава, че ще се запъти право към клетката им, та да ги дразни и да им навира фотоапарати и компромати в лицето. Не намира голям смисъл в такова едно поведение
![]()
принципно ако дойда, ще е за да видя 1, най-много 2ма човека...така че зависи дали те ще идват..а те май няма
всичко е много относително...и все пак, ако нямам какво да правя утре, може и да си хвана влака за софия![]()
аз ще ти помагамПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
няма да идваПървоначално написано от TheNightRider
и аз няма да идвам
![]()
![]()
йейййПървоначално написано от fake
ше зема да мина
мммм..последно...ще ви изненадам...може да дойда може и неако ми остане време, там съм, че ми се отвори малко работа току що...
Нищо лично, но някои хора сте ми яко смешни..
Аз ще дойда, ако дойде еди кой си ..
Какво в детската градина ли сте или ?
Като толкова искате да видите еди кой си, направо не идвайте на срещата, за да се налага да търпите нашето присъствие, ами се вижте някъде на спокойствие...
Или пък сега някой каже, че няма да дойде и айде очаква целият форум да му се моли, като, че ли ще умрем без негово присъствие...
Боже...![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi koito 4aka da mu se moli celiq forum...moje samo da si me4tae...i da se nadqva...nadejdata umira posledna....dosta predi nie da fanem da se molim...a za tva drugoto...men ne mi e problem 4e 6te trqbva da me tyrpqt...vse pak te sa se nabutali...ama i az 6te trqbva da gi tyrpq koeto ne e hubavo. I miloto_girl-4e te verno sa kato v detskata...tu ednoto, tu drugoto....tu 6te doidat, tu ne...6toto o6te ne mogat da vzimat re6eniq qvno...Първоначално написано от miloto_girl-4e
fake mila...bih se radval da te vidq..ama kato gledam machoka se okazva prav...
abe kvo da kaja: "Hora...tolkova sa...