- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често се виждаш с приятелят/ката ти?
въпроса мисля,че е ясен
колко често се виждаш с гаджето си?
/соррка за тъпия въпрос,обаче ми се ще да видя дали нашто е нормално или.../
аз вече нямам но преди всеки ден се виждахме
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
максимум 3-4 пъти в седмицата понеже той си е на село а аз съм си в града
Всеки ден обикновенно,но се случва чат пат ден два да не се видим.
leleeeaz na kuv sum popadnala... vijdame se nai mn 3 puti sedmi4no! ebahti yjasa! vqrno 4e raboti ama... 6e go smenqvam
![]()
predi vseki den sq ....![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
mi vseki den no se e slu4valo den-dva dori sedmica da ne se vijdame
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ми в момента нямам гадже но с бившия... 1 2 пъти седмично ( събота или неделя )
ХахАхахаХ леле сега с най-добрия ми приятел се виждаме всеки Божи ден, а преди със ГАДЖЕТО ми съм се виждала сто пъти по-малко..![]()
Вмомента си нямам гадже,но попринцип се виждаме всеки ден,е понякога се случва да не се видим някой ден,но рядко![]()
Всеки ден или през ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
всеки ден и понякога пропускаме ,т.е когато не искам или нещо съм му сърдита ..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ami vseki den sega lqtoto..ina4e kogato sme na daskalo e malko po trudno,no pak se staraem da se vijdame vseki den![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Ami zavisi.. Poneje i dvamata ne sme po cql den s krakata na masata.. Gledame da se vijdame kolkoto se moje po chesto.. Imalo e momenti v koito se vijdame vseki den.. No sega naprimer ne sym go vijdala ot 3 dni..
ами сега точно не се виждаме щото е в друг град,НО като си дойдееее :P![]()
Ами през ваканцията абсолютно всеки ден и пак не ми стига,а като почне училище по по-малко.
Вече не Пр**ба ме много ме е яд![]()
THUG LIFE---------------------The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
kolkoto moje po 4esto no ne bih kazala vseki den ima i takiva dni de no i ma i momenti v koito ne se vijdame 2 sedmicino tova e nai 4esto 1 v godinata
ам ся в момента съм без гадже.. но с предишния ми приятел десет месеца.. всеки ден се виждахме и през учебно време и през ваканцията.. мн рядко се е случвало да не се видим един ден...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Всеки ден по няколко пътиИ когато сме на училище пак всеки ден, но по един два пъти.Не искам да прозвучи като хвалене,но съм си късметлийка
![]()