.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ФИЛМИ + ЛИНКОВЕ КЪМ ТЯХ

Искам да ви помоля, ако можете, да ми дадете линкове за няколко филма ( не за всички ест ) [-o<
    1. Деца на килограм 1
    2. Дневниците на принцесата 1
    Тези двете съм ги гледала мн отдавна и искам пак, но не мога да ги намеря никъде...
    3. Розовата пантера
    4. The Shaggy Dog
    5. Тя е пич

Еми засега това се сещам... Благодаря ви предварително

П.П Търсила съм ги, но не ми ги намира с никоя търсачка...

Guest
    probvai v torrentite.. za tq e pi4 sym 100% sig 4e go ima v torrents.linkos.com

Да, ама аз тея работи с торентите така и не ги разбрах... Някой може ли да ми обясни как да си смъкна филм от торентите. Имам програма за торенти - Utorrent, но не знам как става работата. Мн съм тъпа!

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Да, ама аз тея работи с торентите така и не ги разбрах... Някой може ли да ми обясни как да си смъкна филм от торентите. Имам програма за торенти - Utorrent, но не знам как става работата. Мн съм тъпа!
    Работата става с биткомет.
    Ако никой не ти обясни подробно до утре ще направя скрийнове ще ги кача тук и ще ти обясня точно като за теб , естествено не искам да кажа нищо ^^ ахах
    Просто сега ми се спи и не ми се отделят 15-тина минути извинявай.ЛЕка нощ

Цитирай Първоначално написано от s0c00l
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Работата става с биткомет.
    Ако никой не ти обясни подробно до утре ще направя скрийнове ще ги кача тук и ще ти обясня точно като за теб , естествено не искам да кажа нищо ^^ ахах
    Просто сега ми се спи и не ми се отделят 15-тина минути извинявай.ЛЕка нощ
    Не, аз поначало си разбирам ( е, не съм хакерка ) от компютри, обаче някои неща ми се губят... Точно за това наитина трябва да ми обясниш като за тъпаци, щото.... Предварително мерси!

PLS, помогнете ми!

Голям фен
    http://www.data.bg/f.php?fid=16933807 The Shaggy Dog

тва мога да намеря без торренти иначе в торрентите всичко има

Супер фен
    Град
    В България

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си