- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели ми Подивява Като го Барна..
Олеее ще се побъркам. НЕ знам кво му ства. Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам, да го разтривам и направо полудява... за почва да ме стиска някав , да ме целува.. ама така ме стиска, че.... имам чуството,че съм парче месо в ръцете му.. Какво му става, да не би га до възбуждам толкова много..
Теб като те пипнат отдолу, не се ли възбудаш?
Хахаахах е не .. по скоро иска да те прави на паржоли ..
Секи би полудял... па и ако е малко по загорял ..
п.с. Аз обичам да Хапя ..
e не...Първоначално написано от Анонимко
,сигурно просто е някой садист...
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
А защо не му кажеш да не те стиска толкова? Не е трудно да се сетиш.
не ми е яко. пък и не давам да ме бара още. Рано му е.. олее кат некав звер е..Първоначално написано от `Death`Whore`
Навярно и аз ако ти дразня клитора и ти ще издивавяш?
нормално 1-вичен иНстинкт все пак .... Просто поговори с него и кажи че не ти е приятно да те стиска толкова ....
Ако не вдене ... от казване следва показванедокато той те пипа го хвани за топките ...... Както той теб
може даже и сълзи да пусне
*чесно не ти го препоръчвам* .... и Все пак Както се вика Жената е НежНо Създание .... И е по добре да се правят нежни бавни леки движения ..... то си има цяла тема тука ... мисля някаде в раздел всичко за секс-а та че е по добре да докосваш с върха на пръстите .... отдоло с техните възглавнички и така
намери темата прочети я
ако трябва му я дай на него да я прочете Поговорете има 10-ки начини да се справиш кой е най-правилния ти решаваш
Ами просто му е адски приятно.Всеки човек е така.Какво му е ненормалното?Трябва да се радваш,че можеш така да го възбудиш,а не да се оплакваш!
хехе ми кажи му да е по-нежен ...
![]()
Ами да, много ясно,че го възбуждаш щом прави така! От това можеш само да се радваш.Но ако те стиска толкова много, че чак да те боли - можеш спокойно да поговориш с него и би трябвало да те разбере! УсПеХ!
![]()
ne razbiram kakv0 se o4udva6?tova e nai-4uvstvitelniq organ v mujkoto tqlo.
moq nevinnost i greh.....
xaxa ami to nqma mom4e koeto da ne se vazbudi ot takova ne6to... teb ako te dane otdolo kak 6te si![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Хахахах....Колко познато! Тая зима се олях с фон дио тена...да не кажат хората,че някой ме бие...Първоначално написано от naia
Не,че имам нещо против по-грубите му игрички,обаче ми се е случвало да стискам зъби от болка,като супер мн. се възбуди и като ме ухапе...ау..Ама на мен не ми е проблем...Аз му го връщам и той вижда колко е гадно,така че няма нужда от мн. разговори по тая тема..
Ама тва със стискането едва ли ще ти е лесно да му го върнешПредлагам ти да му кажеш с думички
Късмет!
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Abe priqtelq ti da ne e kolbasar hahahahaha ili da e v mesniq biznes....no seriozno prosto go vuzbujda6 radvai sa.....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Хаха тебе ако те барат отдолу ще седиш и гледаш ли?
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Не ама ше го барам и аз.. бахти, казах му ама той пак продужаа да стиска, вика, яко ми е такоа ама не моа се сдържа без да ти причиня болка, ако толква не ти харесва, ше се старая да не те стискам толква. и аз от солидарност, викам Ок, не ми пречи. И тва ни беше разговора
4isto i prosto zadovoli parvi4nite nujdi na 4ove4eca !!! Ne badi egoistka![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Първоначално написано от Obitax
ахаха още му е рано да го задоволявам.. се пак малко игра с него винаги е от полза... да види кой командва.. както и да е. та тва е)) ААААА Див е
e che da ne bi da ne ti haresva da te stiska tolkova??? Moi da e nqkoi ot oniq "Loshi momcheta" deto prichinqvat bolka na svoqta priatelka... Zemi sedni i mu obesni na dulga i na shiroka za kfo staa na vyproz![]()
![]()
:P
![]()
кой знай как го стискашПървоначално написано от Анонимко
по лекичко малко
![]()