.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Guest

Приятели ми Подивява Като го Барна..

Олеее ще се побъркам. НЕ знам кво му ства. Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам, да го разтривам и направо полудява... за почва да ме стиска някав , да ме целува.. ама така ме стиска, че.... имам чуството,че съм парче месо в ръцете му.. Какво му става, да не би га до възбуждам толкова много..

Мега фен
    Теб като те пипнат отдолу, не се ли възбудаш?

Голям фен
    Хахаахах е не .. по скоро иска да те прави на паржоли ..
    Секи би полудял... па и ако е малко по загорял ..
    п.с. Аз обичам да Хапя ..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Приятели ми Подивява Като го Барна..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Олеее ще се побъркам. НЕ знам кво му ства. Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам, да го разтривам и направо полудява... за почва да ме стиска някав , да ме целува.. ама така ме стиска, че.... имам чуството,че съм парче месо в ръцете му.. Какво му става, да не би га до възбуждам толкова много..
    e не... ,сигурно просто е някой садист...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    А защо не му кажеш да не те стиска толкова? Не е трудно да се сетиш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Теб като те пипнат отдолу, не се ли възбудаш?
    не ми е яко. пък и не давам да ме бара още. Рано му е.. олее кат некав звер е..

Навярно и аз ако ти дразня клитора и ти ще издивавяш?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    нормално 1-вичен иНстинкт все пак .... Просто поговори с него и кажи че не ти е приятно да те стиска толкова ....
    Ако не вдене ... от казване следва показване докато той те пипа го хвани за топките ...... Както той теб може даже и сълзи да пусне *чесно не ти го препоръчвам* .... и Все пак Както се вика Жената е НежНо Създание .... И е по добре да се правят нежни бавни леки движения ..... то си има цяла тема тука ... мисля някаде в раздел всичко за секс-а та че е по добре да докосваш с върха на пръстите .... отдоло с техните възглавнички и така намери темата прочети я ако трябва му я дай на него да я прочете Поговорете има 10-ки начини да се справиш кой е най-правилния ти решаваш

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    xahxahxhahxhahxhahxhahxa , toi iska prosto da se mahnesh ot nego zatova te stiska tolkova silno , ne che go vuzbujdash

Че го възбуждаш няма спор,но има и още едно нещо-в такав момент има чувство-сякаш искаш да покажеш колко голяма е страстта ти и единствения начин е чрез малко повече сила-поне аз съм го изпитвала и знам какво е, но все пак поговорете-ТОВА Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯ НАЧИН!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто му е адски приятно.Всеки човек е така.Какво му е ненормалното?Трябва да се радваш,че можеш така да го възбудиш,а не да се оплакваш!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хехе ми кажи му да е по-нежен ...

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Ами да, много ясно,че го възбуждаш щом прави така! От това можеш само да се радваш. Но ако те стиска толкова много, че чак да те боли - можеш спокойно да поговориш с него и би трябвало да те разбере! УсПеХ!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Пак си добре аз какво да кажа като съм цялата във синини

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne razbiram kakv0 se o4udva6?tova e nai-4uvstvitelniq organ v mujkoto tqlo.
    moq nevinnost i greh.....

Повече от фен
    xaxa ami to nqma mom4e koeto da ne se vazbudi ot takova ne6to... teb ako te dane otdolo kak 6te si
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Цитирай Първоначално написано от naia
    Пак си добре аз какво да кажа като съм цялата във синини
    Хахахах....Колко познато! Тая зима се олях с фон дио тена...да не кажат хората,че някой ме бие... Не,че имам нещо против по-грубите му игрички,обаче ми се е случвало да стискам зъби от болка,като супер мн. се възбуди и като ме ухапе...ау..Ама на мен не ми е проблем...Аз му го връщам и той вижда колко е гадно,така че няма нужда от мн. разговори по тая тема..
    Ама тва със стискането едва ли ще ти е лесно да му го върнеш Предлагам ти да му кажеш с думички Късмет!
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Фен
    Град
    Sofia
    Abe priqtelq ti da ne e kolbasar hahahahaha ili da e v mesniq biznes....no seriozno prosto go vuzbujda6 radvai sa.....
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен
    Хаха тебе ако те барат отдолу ще седиш и гледаш ли?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Хаха тебе ако те барат отдолу ще седиш и гледаш ли?

Не ама ше го барам и аз.. бахти, казах му ама той пак продужаа да стиска, вика, яко ми е такоа ама не моа се сдържа без да ти причиня болка, ако толква не ти харесва, ше се старая да не те стискам толква. и аз от солидарност, викам Ок, не ми пречи. И тва ни беше разговора

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4isto i prosto zadovoli parvi4nite nujdi na 4ove4eca !!! Ne badi egoistka
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    4isto i prosto zadovoli parvi4nite nujdi na 4ove4eca !!! Ne badi egoistka

ахаха още му е рано да го задоволявам.. се пак малко игра с него винаги е от полза... да види кой командва.. както и да е. та тва е )) ААААА Див е

Guest
    e che da ne bi da ne ti haresva da te stiska tolkova??? Moi da e nqkoi ot oniq "Loshi momcheta" deto prichinqvat bolka na svoqta priatelka... Zemi sedni i mu obesni na dulga i na shiroka za kfo staa na vyproz :P

Повече от фен

Re: Приятели ми Подивява Като го Барна..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Обаче до като се натискаме и като го хфана за х*я и като почна да го стискам...
    кой знай как го стискаш по лекичко малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си