.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Guest

boje boje...mom4eta pazete se!!!:~C

zapo4vam s istoriqta mi.predi vreme,predi dosta vreme bqh vluben davah vsi4ko,koeto priqtelkata mi iska6e kupuvah i podar1ci i drugi takiz raboti.dotuk dobre,dokato edin den tq prosto ne kaza:"ne moga da sym s teb!"vqrno 4e ne e kato pove4eto momi4eta,koito 6a te zaebat,daje naprotif govorihme mnogo,dajegovorehme pove4e otkolkoto kato bqhme zaedno.pove4e ot godina mina i vze se opitvam da q zabravq,no ne6o me spira.znam 4e si ima gaje i 4e go ubi4a,no i pojelavam i toi taka da q zareje,kakto napravi tq s men,daje s1m ubeden vtova,togava ako iska da se v1rne pri men i az da q odreja i da i stane 6ibano
    na6a ob6a poznata mi kaza,4e vaprosnoto momi4e pose6awa toz forum i se nadqwam da mi pro4ete temata i odsega da se 4uvsva gadno,kakto az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Cini o4i,ili tam kakto se pi6e6 4eti!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    *баси лошото момче... като искаш и направи живота черен, но защо я предупреждаваш по този тъп начин.. и я излагаш пред форумците
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

jal mi e za teb,zashtoto tq te e otrqzala,a ti si pravil vsi4ko za neq,i daje te razbiram,4e iskash da i go vurnesh-i az iskam tam..... nma endo mom4e,no toi ne mi otg na obajdaniqta i ninam kfo stana s nego i sega 4rez moi fr mu go vru6tam,a toi neznae no ti za sega ne i pavish nishto- zashtoto samo i pojelavash da q zarejat,a i si me4taesh ti da q zarejesh.... oshte ne e stanalo nali??taka,4e... nqma smisul da i go vru6ta6-ne moje da e cql jivot s teb,sled kato smenq gadjetata :P,osven ako ne te OBICHA
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Наистина гадно,ама...не ми се вярва да те е използвала.Може би просто чувствата са охладнели и вече не те е обичала.По-добре че ти е признала че не може да е с теб,отколкото да е с теб,но да си мисли за друг!И много лошо че си се изпълнил с такава злоба.Ако обичаш даден човек,би трябвало да искаш той да е щастлив ,независимо дали е с теб или не!Пък и дори да не я обичаш вече,как може да се целиш да й направиш живота черен?Наранила те е,но тва значи ли че трябва да й отвръщаш със същото?Става ми жал като си помисля докъде може да стигне човек..да искаш гаджето й и да я зареже,за да разбере как си се почувствал ти?Човече,не си в ред!И момичето не оправдавам,ама нямаше нужда да й пишеш ника!това си е ваша история!Ако искаше съвет-добре,ама не й ника й да й пишеш!Започни нов живот,както е направила тя и престани да запълваш сърцето си с жажда за мъст

защо трябва да и го вращаш остави нещата както са, не разбирам как може да мислиш за няой и да го харесваш, а да искаш да го нараняваш и да страда, странно

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Какво ти е Виновно Девойчето бе .... Не я кефиш вече не я радваш намерила е някой по добър ... Стига си циврил .. БИл съм в твойто положение и нищо ... ся да тръгваш да отмъщаваш Пълна простотия заеби .... Забрави я намери приятели компания девойка секс .... до полуда и няма да и помниш и името .....

...

Това твоето не е любов,а по-скоро омраза и лудост...
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ElinoR
    и аз така мисля

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    миличък, аз съм въпросният й приятел и ти обещавам, че няма да я зарежа, просто защото и аз я обичам когато те видях за първи път ми хареса визията ти, но се оказа, че си голям нещастник... ако се чудиш, защо те е зарязала, аз мога да ти помогна ... 1во една любов не се печели с материални подаръци ! 2ро тя никога не те е обичала и няма да го направи просто защото обича друг , 3то не можеш да я накараш да съжалява като се опиташ да се саморазправиш с насилие ! единственото нещо, което ме спря да не ти покажа откъде изгрява слънцето бе възпитанието ми, а и това, че й обещах, че няма да се занимавам с теб... така, че не само че не можеш да й се сърдиш, ами може да си й благодарен, че поне малко те уважава. аз лично ти обещавам тук, сега, пред целия форум, че ако ти само още веднъж се опиташ да се намесиш в нейния или в моя живот, ще посетиш пкръжна болница с доста фрактури. не смятам, че това е възпитано, нито че има смисъл от саморазправа, но явно не можеш да разбереш, че тя не е твоя и никога няма да бъде... такъв е късметът ти, такъв е животът ти ... забрави я
    обичам дениту ми {}

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    хах,гледай сега
    1-во ти ако си я обичал някога,нямаше сега да пишеш тъпи постове!
    2-ро ако си имал поне малко смелост,да си и го казал в очите,няма защо целия форум да разбира!
    3-то Руши Видинлиев добре си го е казал-Всичко се връща!...

и последно мисля,че с омраза или с отмъщение,няма да си върнеш любовта и...просто я остави да бъде щастлива,и ти си потърси някое друго момиче,защото като гледам със нея няма да ти излезе късмета..
    Айде успех
    f@nt@zi@

Повече от фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    Цитирай Първоначално написано от ElinoR
    и аз така мисля
    ми и аз така
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    баси гадното

Голям фен Аватара на thirteen
    Еее ти пък да не мислиш,че е щяло да се ожените...нормално е на вазрастта да сменяте гаджета докато не нацелите човека.
    Пък и не е тва начина да си го връщаш.

Недей да се унижава6 с подобни теми и изказвания ... Щом сте се разделили , зна4и е имало при4ина ... Просто го преодолей .. Знам колко е гадно , но ако седне6 да вгорчава6 живота на всяка бивша не мисли6 ли , че няма да има6 лично време ?
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Супер фен
    Поредната сапунка. Тоя сайт е доста...занимателен. Взимам си пуканки и почвам да чета.

Guest
    stiga we 4ove4e-druj se na nivo. mai gleda6 mnogo sapunki;ako si istinski muj 6te go preodolee6 i vmesto da kara6 momi4eto,koeto nqkoga tolkova si obi4al da strada, 6te si nameri6 druga,koqto da predizvikva po-pozitivni 4uvstva u teb!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Поредната сапунка. Тоя сайт е доста...занимателен. Взимам си пуканки и почвам да чета.
    Ахъммм...

Guest
    Frank_Lampard i kakvo ti pre4i da q zareje6,mnogo kiriisko 6a se polu4i ne misli6 li?tq ne zaslujava nqkoi da qobi4a,nikoga ve4e,propilq si 6ansovete tova momi4e.vnimavai togava tq teb da ne zareje.jajajajajajajjajaja

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Frank_Lampard i kakvo ti pre4i da q zareje6,mnogo kiriisko 6a se polu4i ne misli6 li?tq ne zaslujava nqkoi da qobi4a,nikoga ve4e,propilq si 6ansovete tova momi4e.vnimavai togava tq teb da ne zareje.jajajajajajajjajaja
    Edinstvenoto koeto moga da kaj e che si syper zle i tebe sus sig nqma nikoi da te obicha!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Град
    Градът на кауните!
    Абе колкото и да се опитвате, тука сапунен сериал няма да стане, защото никой от вас няма полудяла сестра, която всъщност е леля на администратора... Може би
    Сатаната е пич.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка
    Абе колкото и да се опитвате, тука сапунен сериал няма да стане, защото никой от вас няма полудяла сестра, която всъщност е леля на администратора... Може би
    xaxaxa
    Frank_Lampard пожелавам ти щастие с нея
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен Аватара на koalka
    Как можеш да твърдиш,че я обичаш,при положение,че и пожелаваш адски гадни неща.Ако я обичаше истински щеше да искаш тя да е щастлива дори и не със теб,но ти явно не искаш...........

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш да твърдиш,че я обичаш,при положение,че и пожелаваш адски гадни неща.Ако я обичаше истински щеше да искаш тя да е щастлива дори и не със теб,но ти явно не искаш...........
    Напълно съм съгласен с теб.И един съвет от мен:трий темата зада не я гледат още хора и да се излагаш.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Mатко, няма да я зарежа, заради миналото й, пък и ако беше с теб нямаше да е с мен ... Тя няма да ме зареже, просто защото ме обича безкрайно много / доказвала го е /, а и защото за разлика от теб знам как да я запазя до себе си... приятно детство ти пожелавам и спри да се занимаваш с изгубени каузи
    обичам дениту ми {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си