.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Mатко, няма да я зарежа, заради миналото й, пък и ако беше с теб нямаше да е с мен ... Тя няма да ме зареже, просто защото ме обича безкрайно много / доказвала го е /, а и защото за разлика от теб знам как да я запазя до себе си... приятно детство ти пожелавам и спри да се занимаваш с изгубени каузи
    Malko si grub.. no pyk si praf.. A na avtora na temata shte kaja samo che e edno jalko sashtestvo.. koeto e jadno za myst.. no nqma da poluchish nishto s jelanieto si da nakarash drugite da stradat.. nqma da ti stane po dobre.. shte se chuvstvash vse po zle i po zle dokato prodaljavash da gledash taka na neshtata.. Osaznai se.. i obarni stranicata..

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Mатко, няма да я зарежа, заради миналото й, пък и ако беше с теб нямаше да е с мен ... Тя няма да ме зареже, просто защото ме обича безкрайно много / доказвала го е /, а и защото за разлика от теб знам как да я запазя до себе си... приятно детство ти пожелавам и спри да се занимаваш с изгубени каузи
    Malko si grub.. no pyk si praf.. A na avtora na temata shte kaja samo che e edno jalko sashtestvo.. koeto e jadno za myst.. no nqma da poluchish nishto s jelanieto si da nakarash drugite da stradat.. nqma da ti stane po dobre.. shte se chuvstvash vse po zle i po zle dokato prodaljavash da gledash taka na neshtata.. Osaznai se.. i obarni stranicata..
    Azsm saglasna

Град
    bani6ora

xexe

*баси лошото момче... като искаш и направи живота черен, но защо я предупреждаваш по този тъп начин.. и я излагаш пред форумците
    rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
    Недей да се унижава6 с подобни теми и изказвания ... Щом сте се разделили , зна4и е имало при4ина ... Просто го преодолей .. Знам колко е гадно , но ако седне6 да вгорчава6 живота на всяка бивша не мисли6 ли , че няма да има6 лично време ?
    съгласна

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    =D> =D> =D>
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Ger1to
    *баси лошото момче... като искаш и направи живота черен, но защо я предупреждаваш по този тъп начин.. и я излагаш пред форумците
    хахаха той по този начин не излага нея,а себе си... ама щом му доставя удоволствие,нека се занимава.. а защо да и прави живота черен?!за да успокои нараненото си его ли?!отмъщението е знак на слабост ,обаче както каза Frank_Lampard, каузата е изгубена
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    In your mind~
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Какво ти е Виновно Девойчето бе .... Не я кефиш вече не я радваш намерила е някой по добър ... Стига си циврил .. БИл съм в твойто положение и нищо ... ся да тръгваш да отмъщаваш Пълна простотия заеби .... Забрави я намери приятели компания девойка секс .... до полуда и няма да и помниш и името .....
    Tochno...

Guest
    boje boje,i az bqh siguren 4e me obi4a,no UWI!jaja dedstvo,k1deto otiva6,otam az se vr16am!qvno ne q poznawa6,jaja to nikoi osven men ne q poznawa

...

Леле...момче ти си тежък случай
    Остави ги хората явно са щастливо влюбени-с тези детинщини надали ще промениш това ... Вземи се в ръце и погледни реално на нещата.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Te tova mu trqbva na 4oveka BOI ebane i srabska muzika
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

tova che iskash da postupish s neq taka kakto tq steb ne 1 vreme ne teli kara da se chustvash kofti!v krajna smetka teb te e qd che ne si mogul da q spechelishs vnimanieto si!nqma dori naj malko chustva v taq istoria! po dobre se zamisli kak da namerish momiche i ot jenska gledna otchka shte ti kaja che ne podarucite ni zadurjat,a neshto koetone se kupuva i dokosva s ochi i race.seshtash li se?

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Freaky na 100000% sam saglasen s teb !!! De da moje6e pove4eto devoi4eta da mislqt kato teb........ exx me4ti ( te pone sa bezplatni )
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    avtora na taq tema zaslujava edin zdarv tupanik... Frank_Lampard 4ove4e neznam kakvi nervi ima6 da go t1rpi6 toq ako bqh na tvoe mqsto ne v bolnicata, ami napravo v morgata 6tqh da go pratq i toq sme6nik tv1rdi, 4e e obi4al momi4eto... da be da! slez na zemqta mom4ence i os1znai, 4e se izlaga6... gospodi boje kakvi psihari...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    Невърленд
    Кво да ти кажа. Не пускай жена близо до сърцето, да не те ебне у дупето... образно казано разбира се \/ И аз все още преживявам някви такива емоции ама какво да се прави такъв е живота батка
    Sing with me, sing for the years
    Sing for the laughter, sing for the tears
    Sing with me, if it’s just for today
    Maybe tomorrow the good lord will take you away

Dream until your dream come true
    Dream on, dream on, dream on...

Guest
    vijte sq.. az sam po zapoznata zashtoto poznavam i trimata. Toi naistina q obi4a no se pada egoist. s vtoriq tq trygna, zashtoto haresa pove4e negovata viziq, a sled tova i samiq nego - a tq ne e ni6to osobeno - ot obiknovenite ligli koito se haresvat ot nerazbira6tite mom4eta v dne6no vreme.
    Ama kakvo da go pravim tezi mom4eta...

Guest
    Kakto i da e. Syzredoto4i se i se zamisli nad smisyla na jivota si. Lqga6 na leglooto, do dupka nqkoq balada ot tezi

Aerosmith - i dont wanna miss a thing
    kamelot - memento mori
    Avril Lavigne - Nobody's home
    3 Doors Down - Here Without You

zatvori o4i i si predstavi neshto- posle kaji kakco vidq
    sled tova si nameri drugo momi4e a nakraq se izvini na dr dvama

BuKu{P}oceH
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vijte sq.. az sam po zapoznata zashtoto poznavam i trimata. Toi naistina q obi4a no se pada egoist. s vtoriq tq trygna, zashtoto haresa pove4e negovata viziq, a sled tova i samiq nego - a tq ne e ni6to osobeno - ot obiknovenite ligli koito se haresvat ot nerazbira6tite mom4eta v dne6no vreme.
    Ama kakvo da go pravim tezi mom4eta...
    jaxagxjaxjg ne te znam kolko gi poznavash i trimata,no az s1m imala v1zmojnostta da govorq s Frank_Lampard a i s1m dobra averka na momi4eto,mislq 4e mnogo se b1rka6,da te zapoznaq malko s obstanovkata!
    1.tq ne trygva s nqkoi zaradi viziqta!!!!!!!!
    2.tq otdavna be6e sk1sala s avtora na temata,daje predi Frank_Lampard ima6e drug partnior,koito spored men za ni6to ne stava6e
    ot 1. i 2.=>4e izkazvaneto ti "s vtoriq tq trygna, zashtoto haresa pove4e negovata viziq, a sled tova i samiq nego" e p1lna BOZA
    3.ne e ligla,a naistina mnogo qko momi4e,koeto vsi4ki qki i poznava6i momi4etata,mom4eta q haresvat!
    4.s ni6to ne e zaslujila takova povedenie ot strana na avtora na temata,dori i ot teb,za6oto qvno ne q poznava6,ili prosto i ZAVIJDA6!NORMALNO!!!!!!!
    5.aide pak si pomisli kogo poznawa6,za6oto tq TRIMATA nqmat ob6ti poznati!!! (kato l1je6 go pravi kato horata!)
    6.tq naistina obi4a Frank_Lampard
    7.kolkoto i da iskate da q unijite s tazi tema,nqma da uspeete
    Ot vsi4ko =>4e si p1lna t1pa,koqto neznam kakvo si misli 4e 6e postigne s tova mnenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Фен
    Град
    sofia
    otvarni na zloto s dobro
    da gadno e 4e te e zarqzala no za6to trqbva da i go vra6ta6 za6to ne i pokaje6 prosto kakvo ispuska taka 6e i e mn po gadno

BuKu{P}oceH
    Guest
    a sega kato dobra averka na momi4eta,bih iskala malko i vas ostanalite da vi zapoznaq!Samo 6e vi kaja 4e neznam,za6o avtora vi zanimava s tova,no kakto e tr1gnalo,da prod1ljava.
    predi po4ti godina avtora i v1prosnoto momi4e vse o6e hodeha...toi postoqnno q pritiska6e,karaha se 6om izleze s drugi
    kazva6e i "kak moje az ti kupuvam podar1ci ti s tqh izliza6"
    nai-nakraq i omr1zna i te sk1saha.mislq 4e nap1lno dobre post1pi.dori mu dade 6ans da govorqt i da si ostanat dobri priqteli,koeto znaete ne se sre6a 4esto,dori i az ne go pravq..ajaja
    sled tova tr1gna s o6e edno mom4e,koeto be6e po-zle i ot predi6niq
    Frank_Lampard i averkata mi sa se zapoznali v 4ata lqtoto na minalata godina,poopoznali sa se malko i t1i kato u4at v edno u4ili6e sa se i zapoznali.i eto sega sa zaedno
    mislq 4e ne trqbva6e da vi razkaja istoriqta,za6oto tova e li4no ne6o,no ne iskam forumcite da ostavate s gre6no vpe4atlenie ot Frank_Lampard i momi4eto!

BuKu{P}oceH
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    otvarni na zloto s dobro
    da gadno e 4e te e zarqzala no za6to trqbva da i go vra6ta6 za6to ne i pokaje6 prosto kakvo ispuska taka 6e i e mn po gadno
    tova koeto tq napravi ne e zlo!ve4e kakvoto i da napravi toi,nemoje da q spe4eli,ili o6e po-nev1zmojno da i stane gadno!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Вижте, аз не желая никой от "уважаемите форумци" да ме уважава ... Искам само да набия в простата глава на Кристиян / автора на темата/, че нито може да ме заплашва с това, че Дени ще ме зареже, просто защото това няма да стане, нито ще продължава да се бърква в каквото и да било свързано с Деница, защото просто вече няма какъвто и да било шанс, а да не говорим, че току що доказа какво нищожество е и че не може да излезе от ситуация с мъжко достойнство ... аз специално ти препоръчвам да отидеш на психолиг, защото явно раздялата ти е донесла психически смущения / това сериозно/, а това, че си мислиш, че някога те е обичала е пълна заблуда ... това не е било никога... Спри да се занимаваш, защото на мен специално започна да ми писва да отговарям на глупави мнения.
    обичам дениту ми {}

Град
    Из Варна
    Тогава не отговаряй!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Причината или последствието трябва да изчезне ? Според мен, за да няма проблем, трябва причина да се конфигурира. Ако промениш последствието... причината пак ще си я има... така, че не апелирай към мен, още повече, че нямаш отношение по въпроса
    обичам дениту ми {}

Град
    Из Варна
    Причината или последствието трябва да изчезне ? Според мен, за да няма проблем, трябва причина да се конфигурира. Ако промениш последствието... причината пак ще си я има... така, че не апелирай към мен, още повече, че нямаш отношение по въпроса
    Ок,извинявай.
    Няма да се бъркам повече

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хахахаха...Франк рулира...хахахаха с тебе сме .Автора...сам си си го направил...ква е тая злоба от тебе бре...я по-спокойно...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си