- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boje boje...mom4eta pazete se!!!:~C
Добър човек си ейй. В отмъщението е истината да знаеш![]()
k1de sa moderatorite be
zaklu4vaite temata!4e tozi 6a se ob1rka ot zloba,4e i si4ki mu se hva6ame na "Ak1la"
Първоначално написано от Анонимко
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Noooooooooo, не съм си доизял пуканките. А някой ми разправяше, че няма да се получи добра тема. Аматьори.Първоначално написано от Анонимко
Остава само PRO да завърши подобаващо темата с един 'роботски танц' и вече всичко ще е готово за заключване![]()
обичам дениту ми{}
той излага себе си...не неяПървоначално написано от santRi
![]()
А към него...Само мога да ти кажа,че момичето трябва да е лудо да се върне при теб...Аз пък и пожелавам щастие \/
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Ти си виновен бате...не трябваше да и купуваш подаръци, нито дори да е черпиш. Така щеше от рано да разбереш. че не те обича, а само те използва.Първоначално написано от Анонимко
за какво го е използвала бре ? те даже май не са се целували ...
обичам дениту ми{}
ХА-ХА-ХАПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
де да знам кво са правили, но доколкото разбрах тя като каже искам пола и той е купува, като каже искам бижу и той го купува
nesta_86 батка, никой не е искал от него подаръци ... точно това е проблемът. Той е решил, че като й купува подаръци, тя е задължена да се влюби в него, а то всъщности нищо общо...
NaI_MiLi4KaTa ли си най-лигавата ли си ... точно с този ник едва ли можеш да ни вдъхнеш респект и да те послушаме ... за справка пише се деТСки![]()
обичам дениту ми{}
moje da te e nakarala da se chuvstvash gadno ama mai si si go zaslujil kak mojesh da iskash sega da i napravish mrusno!? ne si li shtastliv che i tq e shtastliva!?...tova ne go razbiram moje bi prosto zashtoto kogato az obicham nqkoi iskam da e shtastliv nezavisimo s koq e..sa po temata che se otklonih..nqma nikuv smisul da i otmushtavash!
Аз те съветвам да я забравиш и да не се занимаваш с подобни глупости
Той е озлобен и просто иска да си отмъсти.И аз го съветвам същото,но такова злобарче не чуваПървоначално написано от francheska_baby
Радваш!Първоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Tvardi6 4e mn q obi4a6 i strada6,ako e taka 6te se radva6 kogato e 6tastliva i 6te si do neq kogata pla4e i q boli ili nqkoj q e naranil.Mn egoisti4no i li6eno ot lubov e da jelae6 zloto j...
Станахме прекалено настроени против Крисиянчо... което е лошо... нека си диша човека. Ясно е вече, че темата му беше пълен провал. Вместо да засрами нея, засрами сам себе си... и ще бъде така винаги, когато се изправя с/у мен, така че по-добре да не се изправя въобщеСмятам дискусията са приключена... Пожелавам живот и здраве на всички герои от "сценката"
![]()
обичам дениту ми{}
[quote] ubi4a[/quot
пише се Обича
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
to4no takaПървоначално написано от LP_girl_14
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
stava vapros za tova 4e toi iska da i napravi mrasno a az mu kazvam da ne go pravi...Първоначално написано от BuKu{P}oceH
a ina4e moje i da ne sam prava za6toto ne znam kakvo to4no e stanalo
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
Мм нали знаеш, че ОТМЪЩЕНИЕТО НЕ ВРЪЩА ЗАГУБЕНОТО!![]()
Ти сам си реши, и какво като си и подарявал много неща, да не си мислиш че матириалната страна е най-важна.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da to4no taka nesta napravo qko go e izpozlvala taq toi pi4a podara4eta i podarqval se xubavi neshta i edin den kazala ne moga da sum s teb shtot se nasitix na podara4eta i za tui ve4e ne moga da sum s teb golqma lisica shte da eПървоначално написано от NeSTa_86
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Gadno
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........