.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Добър човек си ейй. В отмъщението е истината да знаеш

Guest
    k1de sa moderatorite be
    zaklu4vaite temata! 4e tozi 6a se ob1rka ot zloba,4e i si4ki mu se hva6ame na "Ak1la"

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    k1de sa moderatorite be
    zaklu4vaite temata! 4e tozi 6a se ob1rka ot zloba,4e i si4ki mu se hva6ame na "Ak1la"
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    k1de sa moderatorite be
    Noooooooooo, не съм си доизял пуканките. А някой ми разправяше, че няма да се получи добра тема. Аматьори.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Остава само PRO да завърши подобаващо темата с един 'роботски танц' и вече всичко ще е готово за заключване
    обичам дениту ми {}

Цитирай Първоначално написано от santRi
    *баси лошото момче... като искаш и направи живота черен, но защо я предупреждаваш по този тъп начин.. и я излагаш пред форумците
    той излага себе си...не нея

А към него...Само мога да ти кажа,че момичето трябва да е лудо да се върне при теб...Аз пък и пожелавам щастие \/
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Re: boje boje...mom4eta pazete se!!!:~C

zapo4vam s istoriqta mi.predi vreme,predi dosta vreme bqh vluben davah vsi4ko,koeto priqtelkata mi iska6e kupuvah i podar1ci i drugi takiz raboti.dotuk dobre,dokato edin den tq prosto ne kaza:"ne moga da sym s teb!"vqrno 4e ne e kato pove4eto momi4eta,koito 6a te zaebat,daje naprotif govorihme mnogo,dajegovorehme pove4e otkolkoto kato bqhme zaedno.pove4e ot godina mina i vze se opitvam da q zabravq,no ne6o me spira.znam 4e si ima gaje i 4e go ubi4a,no i pojelavam i toi taka da q zareje,kakto napravi tq s men,daje s1m ubeden vtova,togava ako iska da se v1rne pri men i az da q odreja i da i stane 6ibano
    na6a ob6a poznata mi kaza,4e vaprosnoto momi4e pose6awa toz forum i se nadqwam da mi pro4ete temata i odsega da se 4uvsva gadno,kakto az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти си виновен бате...не трябваше да и купуваш подаръци, нито дори да е черпиш. Така щеше от рано да разбереш. че не те обича, а само те използва.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    за какво го е използвала бре ? те даже май не са се целували ...
    обичам дениту ми {}

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    за какво го е използвала бре ? те даже май не са се целували ...
    ХА-ХА-ХА

де да знам кво са правили, но доколкото разбрах тя като каже искам пола и той е купува, като каже искам бижу и той го купува

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Какви са тези децки работи, с които се занимавате? Може би като пораснете малко ще ви дойде да акъла, че този проблем най-вероятно трябва да се обсъжда на друго място. На мене ми се струва, че още не знаете пикае ли ви се - е*е ли ви се а?
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    nesta_86 батка, никой не е искал от него подаръци ... точно това е проблемът. Той е решил, че като й купува подаръци, тя е задължена да се влюби в него, а то всъщности нищо общо...
    NaI_MiLi4KaTa ли си най-лигавата ли си ... точно с този ник едва ли можеш да ни вдъхнеш респект и да те послушаме ... за справка пише се деТСки
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    moje da te e nakarala da se chuvstvash gadno ama mai si si go zaslujil kak mojesh da iskash sega da i napravish mrusno!? ne si li shtastliv che i tq e shtastliva!?...tova ne go razbiram moje bi prosto zashtoto kogato az obicham nqkoi iskam da e shtastliv nezavisimo s koq e..sa po temata che se otklonih..nqma nikuv smisul da i otmushtavash!

Аз те съветвам да я забравиш и да не се занимаваш с подобни глупости

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от francheska_baby
    Аз те съветвам да я забравиш и да не се занимаваш с подобни глупости
    Той е озлобен и просто иска да си отмъсти.И аз го съветвам същото,но такова злобарче не чува

Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    nesta_86 батка, никой не е искал от него подаръци ... точно това е проблемът. Той е решил, че като й купува подаръци, тя е задължена да се влюби в него, а то всъщности нищо общо...
    NaI_MiLi4KaTa ли си най-лигавата ли си ... точно с този ник едва ли можеш да ни вдъхнеш респект и да те послушаме ... за справка пише се деТСки
    Радваш!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Tvardi6 4e mn q obi4a6 i strada6,ako e taka 6te se radva6 kogato e 6tastliva i 6te si do neq kogata pla4e i q boli ili nqkoj q e naranil.Mn egoisti4no i li6eno ot lubov e da jelae6 zloto j...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Станахме прекалено настроени против Крисиянчо... което е лошо... нека си диша човека. Ясно е вече, че темата му беше пълен провал. Вместо да засрами нея, засрами сам себе си... и ще бъде така винаги, когато се изправя с/у мен, така че по-добре да не се изправя въобще Смятам дискусията са приключена... Пожелавам живот и здраве на всички герои от "сценката"
    обичам дениту ми {}

[quote] ubi4a[/quot

пише се Обича
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Наистина гадно,ама...не ми се вярва да те е използвала.Може би просто чувствата са охладнели и вече не те е обичала.По-добре че ти е признала че не може да е с теб,отколкото да е с теб,но да си мисли за друг!И много лошо че си се изпълнил с такава злоба.Ако обичаш даден човек,би трябвало да искаш той да е щастлив ,независимо дали е с теб или не!Пък и дори да не я обичаш вече,как може да се целиш да й направиш живота черен?Наранила те е,но тва значи ли че трябва да й отвръщаш със същото?Става ми жал като си помисля докъде може да стигне човек..да искаш гаджето й и да я зареже,за да разбере как си се почувствал ти?Човече,не си в ред!И момичето не оправдавам,ама нямаше нужда да й пишеш ника!това си е ваша история!Ако искаше съвет-добре,ама не й ника й да й пишеш!Започни нов живот,както е направила тя и престани да запълваш сърцето си с жажда за мъст
    to4no taka
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от BuKu{P}oceH
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    otvarni na zloto s dobro
    da gadno e 4e te e zarqzala no za6to trqbva da i go vra6ta6 za6to ne i pokaje6 prosto kakvo ispuska taka 6e i e mn po gadno
    tova koeto tq napravi ne e zlo!ve4e kakvoto i da napravi toi,nemoje da q spe4eli,ili o6e po-nev1zmojno da i stane gadno!
    stava vapros za tova 4e toi iska da i napravi mrasno a az mu kazvam da ne go pravi...
    a ina4e moje i da ne sam prava za6toto ne znam kakvo to4no e stanalo

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Поредната сапунка. Тоя сайт е доста...занимателен. Взимам си пуканки и почвам да чета.

Супер фен
    Мм нали знаеш, че ОТМЪЩЕНИЕТО НЕ ВРЪЩА ЗАГУБЕНОТО!
    Ти сам си реши, и какво като си и подарявал много неща, да не си мислиш че матириалната страна е най-важна.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: boje boje...mom4eta pazete se!!!:~C

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    zapo4vam s istoriqta mi.predi vreme,predi dosta vreme bqh vluben davah vsi4ko,koeto priqtelkata mi iska6e kupuvah i podar1ci i drugi takiz raboti.dotuk dobre,dokato edin den tq prosto ne kaza:"ne moga da sym s teb!"vqrno 4e ne e kato pove4eto momi4eta,koito 6a te zaebat,daje naprotif govorihme mnogo,dajegovorehme pove4e otkolkoto kato bqhme zaedno.pove4e ot godina mina i vze se opitvam da q zabravq,no ne6o me spira.znam 4e si ima gaje i 4e go ubi4a,no i pojelavam i toi taka da q zareje,kakto napravi tq s men,daje s1m ubeden vtova,togava ako iska da se v1rne pri men i az da q odreja i da i stane 6ibano
    na6a ob6a poznata mi kaza,4e vaprosnoto momi4e pose6awa toz forum i se nadqwam da mi pro4ete temata i odsega da se 4uvsva gadno,kakto az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти си виновен бате...не трябваше да и купуваш подаръци, нито дори да е черпиш. Така щеше от рано да разбереш. че не те обича, а само те използва.
    da to4no taka nesta napravo qko go e izpozlvala taq toi pi4a podara4eta i podarqval se xubavi neshta i edin den kazala ne moga da sum s teb shtot se nasitix na podara4eta i za tui ve4e ne moga da sum s teb golqma lisica shte da e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Gadno
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си